Torsdag!

Vaknade halv 6 imorse av melvin som ville på toaletten. Mattan hade fastnat i toa dörren så han kunde inte öppna den. Men han väckte mig med att säga, Pappa är tokig som har låst toan..  Tokigt säger han nästan jämt i varje mening.  Colin sovde till 7 så det var bra, slipper han bli så trött på dagis. Han bruka slumra till en stund när de går ut och leker och då får han ligga i vagnen. Så det är ju bra. 


Efter lämningen blev det en liten vila, dusch för mig och sedan begav vi oss på affärn för att fylla på lite. Hann vara hemma i 15 min ungefär sen var det bara att traska och hämta ungarna. Colin hade blött lite näsblod idag då han snubblade in i en dörr, och fick ett litet blåmärkte på pannan. Men det hade gått över fort. Sen var han glad igen och lekte på. 


Just nu vilar Colin, Melvin och Casper kikar på bompa. Vi inväntar att Elida och Elliot ska komma förbi och hälsa på. :) Det ska bli roligt. Se hur mycket lillgubben har växt på sig. Och att få träffa Elida. :-) Var ett tag sedan. 

Sen ska vi se om pappa är sugen på att fara ut mot rusta, jysk osv. Ska kika efter sofföverdrag. Det fanns förut på Lidl jätte fina sofföverdrag just till vår 2 soffor, men då var man inte så snabb och han inte köpa. Får hoppas man hittar nått för en rimlig peng. 


Ha en bra dag!

Colin ute i hallen och går runt. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0