Hej

Ja nu var det länge sedan jag orkade ta mig tid att skriva.
Har blive lite fullt upp med skola och dagis.

Barnen trivs som vanligt jätte bra på dagis, och skolan går bra, är inne i skolan på Måndagar och har tre lektioner. Slutar vid 2. Rätt härligt.
Om 2 veckor ska vi ut på praktik, Jag kommer att vara på Sundhem. Vill helst vara där jag var förra terminen, men man får ju inte vara på samma ställe.

Casper har just blivit sjuk, känns inge bra. Vi har 2 uppgifter som ska vara inlämnade på Fredag. Och Casper måste vara hemma från dagis. Lyckat? Nej. Men det får bara lov att gå ändå..

Nu blir det tv. Adjö


Dagis - plugg


Hallå.

Kom hem från dagis för ett tag sedan, gick jätte bra att lämna idag, Melvin blir helt lyriskt som vanligt och vet inte vart han ska börja leka först. Sen gick jag över och lämnade Casper, där var det en liten flicka som bara grät och grät och ropade efter pappa, då ger Casper ifrån värsta sur minen och var på väg att gråta han också, men sen såg han snabbt en leksak framför honom och han sprang dit direkt.
Innan dagiset gick vi förbi lekparken en stund och skulle leka, men det var så blött överallt. Var bara att gå vidare, var då tvungen att byta kläder på barnen när vi kom fram till dagis, märks att sommaren är över.

Barnen vaknade halv 6 imorse, av att jag och Danne letade hans börs så han kunde ta sig in på jobbet, men vi hittade den inte. Senare ringde det en person som hade hittat hans börs efter fabriken. Hur kan den ha hamnat där? Senast vi hade den var igår i bilen på väg till Extra. Den kan ju inte bara flyga ut genom fönstret efter vägen. knepigt. Men tur den är återfunnen.

Har nyss tagit en dusch, ska sätta mig ner och läsa Social Omsorg nu, vi skulle läsa ett kapitel tills på Måndag, sen ska jag börja med en uppgift som ska vara klar nästa fredag. Blir lite stressigt från början för bara om 3 veckor ska vi ut på praktik, så vi fick lov att skjuta fram vissa uppgifter som ska vara klara innan praktiken. Så det är bara att sätta igång. Igentligen var det tänkt från början att vi skulle ut på praktik senare, men det blev nå knas.

Hämtar barnen klockan 3, då far vi på Willys och storhandlar.

Nej nu ska jag plugga!

Bye


Söndag-städdag


Redan Söndag, denna helg har gått fort, och idag kommer resten av familjen hem. :)  Men vet inte vilken tid än, innan 6 iafl, får jag hoppas. För barnen ska bada och Melvin ska klippa sig lite sen bums i sängen. Upp tidigt imorogon för dagis.

Vaknade runt halv 7 imorse. :O Fick bara lov att somna om för kunde intge kliva upp den tiden när jag nu kan sova ut. Vid halv 11 steg jag upp, tog en dusch och sedan började med städningen. Är snart klar, barnens rum är klart, och köket, och halva toan. Tvättar på samma gång så nu måste jag ner och slänga in en ny tvätt.

 Vi hörs. hoj

Kväll redan


Redan kväll. Dagen har gått himla fort.
Klockan 9 ska vi kolla på Green Mile. Får se om jag orkar se hela, den är 3½ timme lång, och då får man lägga till lite mer eftersom det ska ju alltid vara så mycket reklam. lär nog gå hem lite tidigare, känner mig redan trött och sliten.

Imorrn blir det städning och tvättning. Hade igentligen bokat tvättid idag, men kändes bättre att gå på stan och slösa pengar än att tvätta. :b Så jag bokade om tiden tills imorgon. Göra lite fint innan alla kommer hem också. =)

Sen på Måndag bär det av till skolan, Men blir nog inte där nå länge, kolla alla kurser och få lite information, sen får man se o man får uppgifterna på måndag. Förra terminen tog det en vecka innan vi fick alla uppgifter, så under den veckan, gjorde man ingenting. Längtar lite tills vi får alla uppgifter så man har nått att göra på dagarna, härligt att läsa på distans, hinner man med en massa annat också. Men den här terminen lär nog bli lite tuffare än den förra. Men det ska nog gå bra. =)

Nu sitter de andra och spelar spel, men jag orkade inte, är så trött..

Aja. Hörs imorgon.
Bye

Lördag


Hallå.
Kom hem från stan för en timme sedan, blev en liten snabb tripp, gick gannska fort allting.
Hittade ett bar jeans byxor till Melvin, jätte fina, sen strumpor till båda barnen. Köpte även dekaler till barnens rum, djur dekaler till Casper och Sjörövar dekaler till Melvin. Måste köpa fler av dom, billig var de också.
Sen köpte jag en flugsmällare, som ger ifrån sig stötar, blev så less på flugorna som har kommit in, så nu är alla döda. :)

Vid 4 ska jag över till Mamma, fast de ska vara ute i Gullvik, Carro och Jim ska passa Philip och Malin, och jag ska dit och äta tacos med dom.. Mm blir gott! :)

Ska fixa en macka med leverpastej och ost. Favoriten. :) Längtar tills alla kommer hem imorgon. :D

Hejdå

Natti


Funderar på att lägga mig ner och sova, har bäddat ner mig i soffan och ser på tv. Spelade nyss kvällskvisten, har spelat sedan klockan 22.00, runt 670 anmälda, åkte på plats 15. SURT! Blev bara 102 kr plus. Inte nöjd alls. <men klantade mig lite mot slutet, hade bara runt 29 000 marker och Big var 8000, så det va rätt så tajt emellan, all in AQ fick syn med AK, så slutade det.

Under kvällen har Carro och Jim varit här, spelade A-Ö några gånger, och jag tror jag vann alla gånger också. :) Sen kollade vi på Catch me if you can på 5an.

Se om det blir stan imorrn en sväng. =)

Ska lägga mig och kolla på Night Rider nu tills jag somnar.

GodNatt!


Barn ledig i helgen


Nu är man ensam hemma hela helgen. Danne och barnen for nyss, Melvin åkte med Matte och Camilla, där även Oskar Tor och Elin ska åka.  Och Casper åkte med Pappa där Ludde och Felicia ska åka med. Så de behöver inte sitta själv hela resan ner till Östersund. Känns bra iallafall. Men de lär nog sova hela vägen, de har varit så trötta idag eftersom de har varit full gång precis hela förmiddagen.
Men känns konstigt att ingen är hemma, känns som att de ligger och vilar. Men lite skönt är det, att inte behöva tänka så mycket om jag ska gå någonstans, eller bara vill göra något. Sen att få sova ut. :) Men kommer sakna dom jätte mycket, men jag vet ju att de kommer ha det bra, och jätte kul. =)

Jag vet inte alls vad jag ska göra nu, det är inte så bra väder. Ska ta en dusch iallafall, sen kolla om det går nån rolig turnering eller hitta på något annat. Städa ska jag också göra, men städade bort de mesta förut, ska försöka få hjälp att ta bort den jätte stora kartongen som vi har i hallen, som tv låg i. Den är bara i vägen, sen imorrn har jag bokat tvätttid.

Ne men nu ska jag ta en dusch.. Hoj


SES PÅ SÖNDAG älsklingar

Tävling hos Tumadre








Jag vill vinna ett presentkort värde 200 kr fraktfritt från lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävla hos Tumadre!

Tjoho


Hallå.
Harf inte haft nått vettigt att skriva tidigare, eller någon lust. Men nu gör jag ändå inte så mycket.
På förmiddagen idag var vi mest bara hemma. När Danne kom hem gick vi ut en sväng, sen gick jag in till pappsen och lånade telefon för att ringa dagis och ändra tiderna på Måndag då de börjar, eftersom jag börja studera samma dag så behöver de komma på dagis lite tidigare. På Måndag lämnar jag dom 7 istället för 9. Sen blir det vanliga tider igen. :)

Sen blev vi bjuden på Pizza, och de tackar man inte nej till när nästan allting är slut hemma, blir att handla imrorgon. :)
Sen följde jag och melvin med dom till ÖoB. Och Danne och Casper var hemma och busade.

Imorrn ska jag Danne och Melvin in på stan, Carro ville ha leka med Casper. Måste nämligen köpa nya inneskor till Melvin innan dagiset börjar.

Och under helgen ska jag bara ha det trevligt, och sova ut:) Danne och kidsen ska på 50 års kalas i Östersund, jag bestämde meig nu i veckan att stanna hemma, tänkte först ha barnen hemma också så de kunde vila ut sig innan dagiset på Måndag, men Danne ville ha med dom dit, släkten och så vill väl träffa dom också, så dom fick följa med ändå. Men med en regel från mig, att de lägger sig i bra tider och kommer hem i bra tid så de hinner få sin sömn, eftersom de ska upp innan 6 på Måndag morgon. Verkligen viktigt de, annars orkar de inte med.
Men jag ska stanna hemma ändå, det mest lockane var att få sova ut riktigt länge och inte behöva tänka på så mycket annat. Var länge sedan  man fick sova ut. Är helt utvilad då de kommer hem. :)
Ska även boka tid för en klippning och sen kanske det blir en tur på stan. :) Får se vad jag hinner med. =) Ska bli skönt iallafall, men kommer sakna dom i massor. Men en helg går rätt så fort.

Just nu förösker barnen att sova, Melvin springer upp hela tiden och lägger leksaker till cykelhjälmar i Caspers säng, och det tycker han är jätte roligt, man får springa in och ut, men som vanligt lär de tröttna snart och somna. Danne spelar en sit and go, när han är klar med det ska Carro och Jim komma ner och spela A-Ö. Kul spel! :)

Nu orkar jag inte skriva längre. Skriver nått i helgen.
Bye


Europas största GuldBuddah, som fanns vid Frösö Zoo. Rätt frän.

Huvudvärk


Ännu en kväll då man är sliten och trött. Säkert för min huvudvärk som kommer nog från linserna. Måste in och laga glasögonen så jag slipper linserna. Men har knaprat lite alvedon så det är bättre än förut idag.

Idag har vi mest varit inne, vi gick ut en sväng på eftermiddagen då tvätten var klar. Vi var precis ner och hämtade den torra tvätten. Nu blir det My name is Earl på 3an. Sen någon film.

Var inne på en kompis bdb och hittade gamla bilder på Melvin och Casper när de var mindre. Bilder som inte jag har haft så det är alltid roligt att hitta fler bilder. :)  Kommer lägga upp lite bilder som jag hittade.

Ja just, imorrn ska vi också tvätta. :O Vi va rätt så lata med tvätten idag så vi hann aldrig tvätta sängkläder och handdukar. Så det ska tvättas bort imorrn, då kanske man är lite piggare också.





En liten Casper med bara 2 tänder. sötnos.


Melvin har också varit en liten skrutt. :)


En liten roligt bild på Melvin och River.  River ser så mycket större ut, men det skiljer bara ca 6 veckor mellan dom. Sötsakerna.


Jätte fin bild på Melvin med hans stora ögon.


Gnatt

film


Är fortfarande trött efter för lite sömn inatt. Me ska försöka hålla mig uppe, ska se på 17 again om en liten stund.

Imorse tog vi en liten promenad till affären, Lonka och Holly följde också med. På vägen hem slutade det att blåsa och solen blev så varm. Fick stanna på till affärn på vägen hem och handla lite mer festis till barnen.
När vi kom hem fikade vi lite mer sen somnade de. När de vaknade gjorde vi lunch, och lekte lite.
Sen kom Danne hem, men for ganska fort igen eftersom vi bestäme att äta potatis och biffar idag, hade ju inge köttfärs eller potatis hemma. Men gott blev det, men Danne la i lite för mycket vitlök. Barnen åt upp allt på tallriken iallafall. :)

Nu somnade Melvin alldeles nyss, han har nog sprungit upp runt 20 gånger, tagit med sig täcket och snutten och ställt sig ute i hallen och kikat så ingen såg honom. Men tillslut blev han less på att springa fram och tillbaka.

Den 20nde måste ja in på stan också, Melvin behöver nya inneskor till dagis, eftersom de börjar den 24. Sen ska Casper få en liten väska eftersom de böra på olika avdelningar nu. Sen behövs inköp av nya strumpor och nå mjukisbyxor.
Beställde lite kläder från Hm när det var rea, men alla byxor jag beställde fanns tydligen inte, så får köpa det i butik.

Den 21 åker vi till Östersund igen, på 50 års kalas. Blir där under helgen. Sen hem innan plugg och dagis startar. En sista liten tripp.

Nu ska jag se 17 again. Bye

Trött?


Jag är trött trött trött. Melvin somnade inte föräns runt 10 tiden igår kväll, vi försökte rakt hela kvällen. Sen skulle både Melvin och Casper upp klockan 5 imorse? Huh. De hörde säkert Dannes väckarklocka eftersom han skulle upp då.
Men iallafall, Melvin ligger och halvsover framför tvn och Casper springer runt och dricker nyponsoppa, hans favorit. :)

De lär nog bli trött tidigare idag eftersom de ville upp så tidigt. Funderar på att klä barnen snart och ta en promenad till affärn. Får se om jag ids.

Bye

Sol Sol


Hejsan.

Imorse klev vi alla upp runt 7 tiden. Danne råkade försova sig, men kom fort iväg efter 7 tiden. Jag och barnen kollade lite på Bomba innan det blev frukost, sen vid 9 gick vi ut och mötte upp Lonka, River och Holly. Sen tog vi en promenad bort till henne så barna skulle få bada ute lite. Vattnet var riktigt kallt, men tillslut vågade Melvin och River bada. Skönt. Var så varmt ute.  Sen till vid Lunch promenade vi hem, nu har de precis ätit och lagt sig och vilat.

Om en timme kommer Danne hem, skulle stanna på affärn först och köpa potatis för idag blir det fisk och potatis. Mums.
Vad som händer senare får se.

Igår vart det mycket bad för kidsen, gick upp till morfar och badade i Melvin och Caspers pool. Tog även med ruychkanan vi har, Casper älskade att åka ner i vattnet. Han sprang bara upp och ner. :) Sen gick vi hem och hämtade Danne, sen gick vi upp igen och blev bjuden på tacos. Riktigt gott var det. =)

På kvällen tog vi det bara lungt, Danne for iväg och inhandlade lite dricka, och godsaker, sen kollade vi på en film. Minns inte vad den hette, men kanon bra var den. Efter filmen slocknade jag på soffan, Danne tog då chansen och spelade lite World of Warcraft, eller vad det heter. Riktigt dåligt spel! Vaknade upp på soffan vid halv 1, och då gick vi och la oss.

Nu ska jag vila lite innan kidsen vaknar.
Hoj

Hello


Det är alldeles varmt ute och man vill helst vara ute hela tiden, men det jobbiga är att det verkligen inte går, inte med barnen iallafall. Korta stunder går bra, men idag blåste det en hel del så det var skönt. När barnen hade vaknat efter lunch vilan så var de alldeles blötfa av svett, stackarna. Hedde upp ett bad så de fick svalka av sig. 

Ikväll gick de och la sig runt halv 9, senare än vad de brukar, men jag tyckte de sovde för länge under lunchen, så de var inte alls trötta vid 7 tiden. Och nu mot kvällen blir det mycket svalare på deras rum, så det är härligare att lägga sig då.

Nu spelar jag en Sagan's HORSE freeroll på pokerstars, sen fick jag en sno lite pengar av Danne för att spela Kvällskvisten på Svenska spel.

Nu ska jag snacka lite med Rebecca på msn. evigheter sen..Bye

kvälla


Go kväll.

Vilken värme det har varit idag. Vid 11 tiden for Danne iväg på jobbet, samtidigt gick jag och barnen ut, gick förbi afärn en sväng och svalkade ner oss med en glass och kollade på traktorer. Sen ville Melvin till morfar för att bada, men jag orkade inte fylla i vatten i poolen så de fick nöja sig med att dricka saft. :) Sen gick vi hem och gjorde lunch, sen vid halv 2 gick de och vilade, de slocknade på direkten.

Vid 4 kom Danne hem, hade köpt med sig köttsoppa och gott bröd till middag. Köttsoppa är en stor favorit här, verkligen gott. Sen lite chips och jordnötsringar som vi myste och åt lite med barnen till bompa. Så imorrn blir det inget lördagsgodis. Nu ligger kidsen och sover iallafall.

Just för tillfälligt kikar på jag Mumiens återkomst, om den hette så. Rätt okey film.

Bye

Torsdag


 Sommar värmen är tillbaka. Under vistelsen i Östesund hade vi nog inte en enda dag med BARA sol, det kom alltid lite regn eller så blev det bara kallt. Skönt med lite sol.

Danne åkte precis iväg till jobbet, ikväll jobbar han bara till halv 10. Barnen ligger och vilar just nu, de lär vakna snart. Då blir det lunch sen en promenad. Funderar på att göra pannkakor idag, men jag är ingen höjdare på de, får se hur jag gör.
Ska även köpa nå popcorn sen så ska vi ha lite mys till Bollibompa. Igår gjorde vi några chokladbollar att smaska på, fast fick ta bort tallriken ganska fort eftersom de ville äta upp alla, de fick nöja sig me 3 var så de inte skulle få ont i magen. Casper tyckte det var roligare att plocka bort pärlsockret och kasta det överallt än att äta upp det.


Nu blir det tv en stund tills galningarna vaknar.

Hej

Home sweet home

Men HEJ!

Nu är vi hemma och internet funkar. Förra Måndagen for vi iväg till Östersund och stannade i en vecka, kom hem i Söndags. Samma dag som vi for iväg föll modemet i golvet och det gick inte att starta, men idag hittade vi ett annat modem så nu funkar allt som vanligt igen. :)

Veckan i Östersund var hur bra som helst, vi han göra mycket, veckan gick fortare än vad man trott. En dag gick vi på Frösö Zoo, tredje gången för mig där, men lika roligt var det, barnen tyckte också om det, mest karusellerna, de var helt galna och ville åka allt. På fredagen lämnade vi barnen ute i stugan med deras farmor och vi for in på marknaden och på tivolit, vi tänkte ta med barnen in på tivolit på Lördagen, så vi ville också leka av oss lite. Blev inte mycket köp på marknaden, var mest samma grejor överallt. På tivolit försökte vi vinna massa grejor, men det gick inte så bra, vann lite smått bara, sen åkte vi nån karusell. På Lördagen när vi for in med barnen var det smockat med folk. Men de tyckte om karusellerna, men det var alldeles för varmt enligt mig.

På Lördag eftermiddag for vi ut och åt pizza, inte världens godaste, men en del gick ner, sen lämnade vi barnen i stugan för de skulle sova, så farmor skulle passa dom, och vi for till Multi Challenge, alla utom Danne eftersom han ville vara med Roffe, men han missade något iallafall. Först var vi inne i spelhallen, och jag och Camilla ville pröva på allt. Det var så himla kul, sen gick vi och körde lite gocart. Roligaste som finns, men lite läbbigt att svänga eftersom styret var så svård styrd. Men lätt värt pengarna. Sen spelade vi lite biljard innan vi for hem.

Dagen efter ( Söndagen) skulle vi hem. På förmiddagen for vi till Djungelhuset, tänk om det hade haft sånt här hemma, närmaste är i Umeå. Barnen älskade stället. Massa lek och hoppborgar, klättring och rutchbanor. Efter mycket lek blev det lunch sen for vi vidare till stugan. Runt 5 tiden var vi på väg hemmåt och runt halv 9 var vi hemma. Barnen kom inte i säng förän halv 11. Och nu är Dannes semester slut, i veckan jobbar han em, så jag är själv nu ikväll.
Ska fixa iordning lite fika snart, spelar även Selma på svenska spel. Får se hur de går där.

Här kommer lite bilder. :)

Casper åker karusell. :)


 

Melvin körde denna bil.


Danne åkte karusell med Casper. Casper skrattade under hela färden. Karusell var roligt! :)


Melvin springer iväg med majs i handen under middagen.


Casper var ett matvark, älskade köttet.


Här körde vi gocart. Oskar och Matte körde denna runda.


Här åkte vi båt in mot yran för att kolla läget och lyssna på musiken. Härligt var det. =)

Ha en bra kväll!

RSS 2.0