FREDAG

GOKVÄLL!!

Har suttit och spelat ett tag, men inte lika roligt då inte Carro spelar. Var mycket roligare att köra två.
men men..Har lagt ner spelet för ikväll iallafall. 
Vid 11 kom Carro ner till oss för att baka bullar. Casper fyller ju år nästa vecka så vi sätter ugång redan nu. Precis när bullarna blev färdiga följde vi med mamma in till stan. När vi kom hem blev det direkt middag. Idag blev det nått rökt köttbit med pommes och bea. GOTT var det iallafall! :)


Barnen somnade i lagom tid ikväll. Och trötta var dom. Alla somnade inom 1 minut när de la sig i sängen. Han knappt blinka..


Strax ska vi fixa oss gooo mackor. Baguetter med Skinka, Ost, Sallad, Gurka och Kyckling. Och ett STORT glas O´boy. Till de smarriga mackorna ska vi se på en film. Får hoppas filmen är bra, Danne som har tagit hem något skräp. Ne men det var någon action rulle som såg smått rolig ut, tydligen var det bra skådisar med i filmen, men filmen i sig skulle inte vara så jätte bra enligt Danne. Men måste kollas bara för att.. =p
Slänger in några bilder imorgon från idag. Orkar inte hämta kamerasladden just nu

Tisdag

Hoho vilken härligt Tisdag det har varit!
På förmiddagen kom Elida och Elliott, först blev det en promenad för små kidsen skulle sussa. Sen var vi hemma hos oss och Melvin & Casper busade på för fullt. =) 

Sen blev det middag, Hamburgare idag. Direkt efter tog jag och Carro en promenad till hemköp med Melvin & Casper. Var tvungen att köpa mer välling till Colin. Bytte upp nu till 8 månaders vällingen.


Kom hem runt halv 6, Danne badade barnen medans jag gav Colin kvällsvälling sen fick Colin också hoppa i badet. Sen kvällsfika för barnen, och Colin fick lite youghurt. 

Nu har jag precis sovit ner Colin, och Daniel ska strax sova ner Melvin och Casper. De sitter just nu och kollar på Svampbob Fyrkant. Imorgon blir det dagis för dem iallafall.



Efter barnen har somnat ska vi lägga oss framför en film med Dipp & morötter :)


Måndag!

Colin ger storebror Casper skjuss i gåvagnen. Vad han skrattade :)




NU sover alla de små trötta barnen. Colin var lite små gnällig/skrikig och ville komma upp hela tiden men gav ej  med mig och nu somnade han precis. 


På förmiddagen for jag in till stan en sväng eftersom min lins gick sönder, blev köpa nya. Skulle ändå bytas ut nu så de gjorde inte så mycket ändå. Sen blev det en sväng på affären och inhandlade middagen, idag blev det strips/lövbit och kall bea. Riktigt god mat blev det, på en Måndag. :b 

Nej, men annars har vi inte gjort något speciellt idag. Melvin & Casper var hemma ifrån dagis eftersom Melvin hade feber igår och Casper e lite snorig. Imorgon ska vi försöka röra oss ut allihopa. Hoppas på härligt väder. =)

Nu kommer det en liten bildbomb på de senaste dagarna, har inte orkat föra över bilderna fören nu.
Vi var och åkte skridskor.







Jag och Colin tog en prommis in till staden. Han sovde dock hela vägen så nå "sällskap" fick man inte.


Äntligen

Äntligen fungerar allting här. Var min webläsare som muppade sig, eftersom jag såg idag att det funkade galant att skriva ifrån Dannes. Men fixade det precis nu! :)
Idag for vi in till staden när det öppnade. Melvin & Casper var på dagis så det blev en liten snabbvisit bara, men vi hann med allting innan vi skulle åka hem efter knappt 1½ timme.
Jag inhandlade nya skridskor. PÅ TIDEN! Förra året åkte vi ingenting eftersom barnen inte hade nå skridskor då, men i vinter ska vi åka mycket! Sen är det friåkning på Kempehallen varje dag också. Så dit lär vi ta oss några ggr också. =) Danne måste bara in och slipa hans skridskor.
Fick även med mig nytt puder hem, den andra jag hade blev förstörd. Och Melvin & Casper fick kalsonger och strumpor, och Danne fick med sig ett par mjukis byxor hem. Ja just, köpte även ett headset+mic till datorn. Behövs nu när jag nördar mig så mycket framför spel så jag kan surra med Carro, den andra spelnörden. :b
Runt 3 tiden åkte jag med pappa Carro & Jim och storhandlade. Och mycket fick jag med mig hem. Melvin och Casper fick även en varsin film som de ska ha med sig på Fredag när de sover borta.
En galen Colin som kryper in under bordet och ut på andra sidan. Har hänt några gånger, lika roligt att se hur han har tänkt att ta sig ner. Det slutar alltid att man får lyfta ner han ;)
Colins sysselsättning när man diskar eller något.  =)

NÅTT FEL på min blogg

Det är något riktigt fel på min sida här, går ej att upptadera som vanligt. Nu testade jag att trycka på redigera och skriver nu där, men kan ej lägga in bilder eller göra något annat. Vart såhär i en vecka nu. LESS! Jaja, men vi lever iallafall och vardagen rullar på som vanligt. Idag var det fotografering för Melvin och Casper. Och allt gick bra! YEY. Förra gången totalvägrade de och vi fick komma nån dag senare och hålla i dom, medans de gallskrek. :/ Alla blev häpen idag då Casper hoppade ner från stolen och sa MIN TUR MIN TUR NU. Så nu längtar jag till korten kommer! =) Och till helgen ska vi ut på roligheter med Carro & Jim, på Fredag blir det bowling och nå drickbart och charader spel hemma hos. Och en lååång sovmorgon på Lördag. =) Sen på Söndag ska vi kolla upp om det är nån friåkning på kempis så blir dit isåfall och åka skridskor. Premiär för Melvin & Casper isåfall! =) Jag ska köpa nya grillor nu på Onsdag och Danne hade redan ett par! Så i vinter blir det mycket åkning. :) Ha en bra kväll!

Stan


Dagis idag för barnen, och Colin ligger och vilar som vanligt vid denna tid.

Efter hämtningen idag tar vi bussen in till stan. Det kommer nog barnen gilla. Först ska vi till arbetsförmedlingen, Danne skulle göra något där, sen går vi till Knasiga Kojan så barnen får leka av sig lite. Carro skulle följa med också.. =) Sen tar vi bussen hem till middagen.

Nu ska jag bara slappa, han diska och städa barnens rum imorse innan de for iväg på dagis.


En bild på Casper sen i sommras


Telefonen e paj?!


Är med i en tävling hos www.happilyeverafter.se och tävlar om en Tingeling film.
Gå med och tävla du också. :)


Idag har jag varit KLANTIG. Efter middagen tänkte jag gå och ta en dusch, och hämtar nytt schampo/balsam ute i köket, samtidigt som jag går in på toaletten tar jag fram telefonen ur fickan för att lägga bort den, då lägger jag telefonen i samma hand som jag håller både schambo och balsamet i, och telefonen glider ur handen och rätt ner i....TOALETTEN.. satan
Tog bort batteriet fort och Danne stod med hårtorken ett bra tag, nu får den ligga tills imorgon innan jag startar den igen.. men jag ska alltid ha sådan otur!! Startar inte denna får jag gå tbx till sony ericsson telefonen... jaja

Nu ligger barnen och sover iallafall, jag ska rosta någon macka och se på film..
Hoppas ni haft en bra dag!



Torsdag


Oj vi försovde oss imorse. :O Men vi kom endast 15 minuter sent, så det var inte så farligt. Men runt kvart över 5 imorse vaknade Melvin och la sig med oss, och i samma veva vaknade Casper, så Melvin skulle gå in till honom och be han komma in till oss också, men tror du inte dom började leka?
Så jag knuffade till Danne och bad han gå o hämta den, sen la dom sig i våran säng, men det tog ett litet tag innan de kunde vara tysta och somna om.
Kvart i 8 vaknade jag av att Colin skrek, och sen var vi alla uppe rätt fort då jag såg va klockan var, det första Melvin sa när jag fick upp honom ur sängen var
- Kan jag få sova bara en gång till?

Men nu är de på dagis, och Colin har lagt sig för att vila. Jag och Danne har ätit lite kladdkaka till frukost med vaniljvisp :O  inte en så bra start på dagen. Blir att göra en bra lunch!


Onsdag


Nu ligger barnen och sussar, och jag sitter framför tvn och smaskar på nå mint choklad. God är den iallafall! 
Idag var vi iväg på Willys och storhandlade, så nu är allt påfyllt som det ska vara. 

Vet inte alls vad jag har gjort, men har haft jätte ont precis nedanför nyckelbened bak på ryggen. Kan knappt spänna eller axeln innan det gör ont. Men jag har ju inte gjort något lixom?:S Fast på kvällarna bruka jag ligga på den sidan av axeln och använda datorn som står på bordet, och då hamnar axeln lite konstigt, så kan ju vara därför. Ska inte ligga så ikväll iallafall, får sitta upp istället nu! =P

Jaja, ska bläddra runt lite mer på nätet sen he på nån film!!


Söta Casper


Onsdag

Godmorgon!
Idag är Melvin och Casper på dagis och härjar. Så det är rätt så lungt och skönt hemma, Daniel ligger i soffan och sover med Colin.. Jag funderar på att städa barnens rum.. Får se vad jag gör, rätt skönt att inte göra något alls också. :) Fick även lite sovmorgon imorse då Danne var uppe med barnen innan klockan skulle ringa. Så det var skönt!
Sen idag får vi se vad vi gör. Inget planerat iallafall!

MÅNDAG


Idag har jag varit allmänt trött och seg, och även Daniel också. Jag som somnade i normal tid igår, men ändå, förkylning som spökar kanske. Men blev att vi turadesom att sova en stund på dagen. skönt vare.

Sen blev vi bjuden på middag hos pappa idag, blev makaronipudding. Riktigt gott! :) Vi kom hem för en liten stund sedan, och alla barnen stupade direkt till sängs. Trötta små barn.

Och ikväll kommer Carro och Jim ner, de ska ta med sig Wii, så vi har det vi gör ikväll =)

Ha en bra kväll!


Colin för ca en månad sen


The Wedding

Planer. Såg den filmen alldeles nyss, men var inge hit direkt, trodde det skulle vara lite mer komedi.. aja..

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, förutom att spela bingolotto, men ingen vinst ikväll, som vanligt..
Sen har barnen vaknat styp i kvarten, jobbigt när de är krassliga.

Daniel är iafl upp hos Robban ikväll och testar något nytt spel han köpt hem, men han lär nog komma hem snart.
Jag tänkte gå o göra fika, men får nog vänta tills han kommer hem för Colin ligger här på soffan och sover, känns inte så bra o lämna han själv där, då han rör på sig hela tiden.. men min mage KURRAR


Här kommer en bild på Melvins tavla, Casper har fortfarande inte gjort sin. Men idag plockade vi nya löv iallafall, direkt efter det blev det knasiga kojan, så vi har haft fullt upp!






Ja nu kom Daniel innannför dörren, så nu ska jag göra fika.. Gnatt

 


Tjäna pengar?

Hej igen!

B
lev tipsad om en sida där du kan få betalt för att blogga oavsett om du har en liten eller en stor blogg. Enkelt sätt att tjäna lite extra pengar på om man nu gillar att blogga! Bli medlem du också! Klicka in er på länken och skapa ett konto och börja BLOGGA! ;)


http://www.nattstad.se/blogga?r=678055



Lördag



Lördagskvällen spenderas i soffan. Just nu ligger Colin här brevid, han vaknade för en stund sedan och kunde inte somna om, sen att han är så hes att han knappt kan skrika gör inte saken bättre heller. Nu har han fått i sig en flaska välling så han somnade för en liten stund sedan.

Idag har vi bara varit hemma, Och Melvin gjorde sin tavla idag. Riktigt fin blev den. Casper hann somna när jag plockade fram allting, så han får göra sin tavla imorgon. För vi måste ut och plocka mera löv m.m. Melvin tyckte det var riktigt roligt och han använde upp all löv och mossa. Slänger in en bild på den imorgon för jag har den på telefon, orkar inte föra över nu ikväll!

Till middag gjorde vi friterade kroketter med fläskfilé, riktigt gott blev det! Efter maten hoppade barnen i badet. Strax därefter kom morfar förbi med lördagsgodis och mitt skinkpaket som jag glömde i bilen igår. Barnen satte sig i soffan och godiset var slut en kort stund därefter. Godismonster är dom. :) Fast idag var de snälla och bjöd även oss på någa bitar, händer inte alltid. =)
Ja föresten gick det jättebra för Melvin att sova utan blöja. Han vaknade vid 12 och gick på toa sedan gick han och la sig igen. Så får hoppas det går lika bra ikväll. =)

Annars har vi sett lite hockey ikväll, ännu en förlust. Hur ska detta gå?! 


Busungarna


FREDAGSMYS



Idag har vi varit på ÖoB. Jag och Casper for iväg med pappa, Carro och Jim. Efter dagis idag plockade barnen ihop lite löv, blommor och mossa som de tänkte göra en tavla av imorgon, så jag for och handlade lite pyssel grejor till allting. :)

Och Melvin blev överlycklig ikväll, han har länge velat sova utan blöja under nätterna nu, men vi har nekat eftersom vi först måste inhandla nått extra "lakan" eller vad det heter att ha i sängen. Och jag har sökt precis överallt, jämt när jag är och handlar, men ej funnit något. Men idag hade de fått in sådant på Konsum, så det blev genast ett köp. Så Melvin var lite mallig nu då han bara skulle sova i kallingar. Får se hur det går. :)

Och Colin har blivit lite små sjuk igen, låter lite hes och har lite hosta stackarn. Får hoppas han sover bra under natten..

Strax kommer Carro och Jim ner och tar med sig wii. Så blir spel ikväll. Sen blir det nog någon film, Danne har fyllt datorn nu så nått lär finnas att se =)



En glad men lite sjuk Colin med pappa.


Under en längre tid nu har jag försökt lära Colin att säga mamma, så han lär sig vad han ska säga. Jag upprepar det med honom hela dagarna. Men nu när han väl säger något säger han pappa. Den lilla skiten. ;) Vi som har tränat och tränat ;) Låter så gulligt när han kryper runt där på golvet iallafall, sötnosen. <3


Fredag


Godmorgon!
Fast var några timmar sen vi var uppe, rättare sagt klockan 7. Somnade tidigt igår, Colin vaknade halv 12 och ville ha välling, så vi la oss i våran säng och somnade båda två. Vaknade upp 10 i 7 med kläderna på och linserna i.  Så kan de gå.

Just nu ligger Colin och vilar och vi har just ätit lunch, gårdagens rester. När Colin vaknar ska han få lite gröt och banan sen leka en stund innan Melvin och Casper ska hämtas.




En glad Casper provar Colins haklapp. :)


RSS 2.0