Tisdag


Nu är jag riktigt trötter. Blev en lång promenad idag, plus joggning och solning. När vi kom hem klippte Carro mig, sen färgades håret. Men resultatet där blev ungefär desamma.. Ska försöka göra det lite ljusare sen med slingor..
Men går bra med kvällspromenaderna iallafall, har redan tappat 2.5 kg. :)

Nu är Melvin uppe, han vaknade för en liten stund sedan och ville sitta i soffan. Nu ska han få lite fika innan han ska hoppa i sängen igen..


GODNATT

Tisdag


Nyss ätit frukost, äggröra, skinkmacka och ett päron. Men fick inte ha mitt päron i fred, Melvin skulle va där och norpa det direkt, även fast han hade ätit upp sitt päron och delar från Caspers..

Ja, vad händer idag då? kanske lekparken eller något?

Igår hyrde vi en film, men vi båda somnade och vaknade halv 4 i soffan. Var bara o stiga upp o plocka bort fikat som stod framme sen direkt till sängen.


IM HAPPY


Yes I am...  nog vann jag på BINGOLOTTO! Mer än 50 kr iallafall. ;)



Måndag - bingolotto


Kom nyss hem från en lång promenad. Denna gång gick vi bort till nyänget och in genom skogen till gene forby sen upp mot vägen igen, sen hemmåt. Ritktigt härligt efteråt. Imorgon blir det en annan runda för Carro var så rädd att det skulle komma björnar. :P Nej men, vi ska även stanna vid solstugan och sola 10 min innan vi går vidare.

Nu sitter jag och väntar in bingolotto. Det började klockan 8, men nu strax blir det spel. Förra Måndagen vann jag 50 kr, får hoppas på en större visnt ikväll. ;) Har två lotter ikväll att spela på.. Håll TUMMARNA!

Ska föröska skippa godis & dricka med, så till bingolottot ikväll köpte jag en liten påse Exotic snacks, Cashew Nuts.
Dom är goda. Så ska försöka hålla mig borta från allt annat.


Stan


Idag bär det av in till staden.. Melvin och Carro ska haka på. :)

Ska köpa linser iallafall. Sen är jag sugen på att klippa mig, men får se hur jag gör.. beroende på om de ha drop in eller inte.
Ska ta upp Colin nu.

Ha en bra dag!

Dagen


Ikväll har jag och Carro varit ute och gått/joggat igen. Imorrn ska vi ta en längre sträcka. :)
Efter promenaden såg vi alla på film hos oss, 13 ghost.  Bra film men lite små creepy, kanske för att jag blir rädd för allting..

Under förmiddagen köpte vi oss lite glass och besökte lekparken. Gjorde ris & kyckling till middag, barnen var som gamar och skulle resna varenda litet kycklingben. Sen badning för Colin och städning av rummen innan läggdags.
Thats it..




Gooodmorgon


Fast vaknade inte nu, blev lite sovmorgon imorse också. Klev upp vid 9. Fast både Colin och Casper var vakna sedan 8 men de hade inget emot av att ligga i våran säng en stund. Melvin sovde till kvart över 9, blev ju lite sent för honom igår kväll..

Nu har jag precis sovit ner Colin, innan de spelade vi guitar hero. Nu sitter Melvin och Casper och spelar Skate. Dom tycker det är roligast då de ramlar omkull med skateboarden.

Har inte så mycket inplanerat idag, ska väl ut sen en sväng så barnen får röra på sig. Annars blir det rätt lungt.


Imorgon blir det stan en sväng, måste införskaffa mer linser..

Senaste gången vi for till stan.. Väntar på bussen..

Lördag


Dagen började med att barnen sovde till halv 8.. Yey sovmorgon. ;P Sen blev det bompa och frukost + lunch innan vi begav oss ut. Jag, Carro, Melvin och Colin tog en promenad till extra för att köpa snus.
När vi kom hem var vi helt utmattade. Jag satt mig ner med Colin och orkade knappt göra något. Och Danne fick nå fnatt och började städa bakom soffan, tvn osv.. Så när han ändå hade dragit fram allting så bestämde vi oss för att möblera om. Vi bytte plats på tvn och soffan. Blev mysigare såhär. Mycket bättre blev det iallafall.

Efter möbleringen började Danne med middagen, köttfärsås och pasta, sen däckade vi av på soffan igen. Trodde jag verkligen skulle somna, men höll mig vaken. Vid 6 tiden fick barnen ställa sig i duschen och vi städade i ordning allt innan sängen. Melvin var inte så trött eftersom han somnade när vi kom hem från promenaden, men Casper var riktigt trött och slocknade vid halv 8. Melvin somnade för en stund sedan. Han har suttit i soffan med mig och kollat tv och fikat mackor. Ska strax bära över han till sängen sin..

Var även ut och gick ikväll, ska försöka göra det varje kväll. Riktigt härligt faktiskt. Gick i ganska snabb takt så den långa vägen tog bara 30 min.. :O Blir samma sväng imorgon. :)


Nu ska jag lata mig soffan..



Midsommar



Kanske man ska inta sängen snart, riktigt trött..

Blev grillning till middag idag, riktigt gott. Sen skjussade Danne iväg Matte & Aster på fest, när han kom hem spelade vi kubb. Jag och Carro vann båda gångerna, fast igentligen skulle vi förlora första, men det är ju kungen som bestämmer vem som vinner. ;) Efter kubb spelet blev klockan 9 och då gick vi hem till oss, började att lägga ner barnen, sen spelade vi Mr Bean. Rolgit spel. Fick det för kanske 10 år sedan. Och roligt var det, charader m.m..

Nu spelar Danne LOL sen blir det nog sängen. Iafl för mig..
Gnatt

Bilder ifrån gårdagen, glömde knäppa några idag..

Fina Casper

 

Fina Melvin


Fina Colin

GLAD MIDSOMMAR

Gud vad tiden går fort, redan midsommar. Snart är sommaren över, just precis när värmen börjar komma..

Idag har vi inte så mycket inplanerat.
Om ett tag ska jag och barnen gå till hemköp med Carro. Inhandla lite kött till middagen. Grillning står på menyn idag. Sen tänkte vi spela kubb också, men det var tyvär inte hemma. :/ Får se vad som hitts på.. När barnen lags sig ska jag och Carro ut på lång promenaden som vi gick igår, fläsket måste bort nu.. lol ... Men kändes härligt när man kom hem. Så vi ska försöka gå den promenaden varje kväll.. Efter det blir det nog monopol för oss alla.. 

Nu väntar jag på att telefonen ska ringa så vi kan gå på affärn, lite rastlös, barnen också.. rastlös och jobbig.. 

BYE 


Onsdag



Har vart lite halv seg idag, eller snarare trött. Somnade sent och vaknade tidigt. Men vid 10 tog jag en powernap och den behövdes. :)  Sen gick vi ut i till den underbara värmen. Barnen badade och åt lunch ute. Härligt härligt.

Igår var jag iväg och solade med Mamma och Carro på det nya stället. Blir väl en till solning innan helgen också. Tänk om man kunde bli brun av solen istället så slapp man dessa solarium. men jag BRÄNNER mig bara ute, därför jag inte gillar att vistas i solen så mycket.
Idag har jag bränt mig rejält. Vi satt ute i 2 timmar ungefär. Och jag satt med ryggen mot solen. Ändå tyckte jag att det var rätt svalt och skönt ute, tyckte inte solen kändes så jätte varm, men sen när jag kom hem, har jag bränt nästan hela ryggen. AJ AJ. Är knallröd. Är lite avundsjuk på Danne som blir brun, och barnen också. Bara jag som inte blir det!

Jaja.
Ikväll har vi spelat spel igen. Först A-Ö och monopol. Men ikväll vann jag inte. :b
Bakade även en kaka till spelet, den vart god, men den skulle bli bättre. Råkade he i för lite marsansås och den råkade bli lite för hög så den blev inte helt gräddad och det smakade nästan inge marsan alls.. Nytt försök imorgon. ;)


Nu ska jag kolla på The Secret Lite Of The American Teenager innan sängen kallar.

Adios



Tisdag


Idag är det sol. Fast ändå små kyligt. Inget direkt badväder, men får hoppas de blir lite varmare fram mot dagen..

Tror Melvin har varit uppe o härjat inatt, låg leksaker framme och han tog sovmorgon till nu. Klockan är snart halv 10, han som brukar kliva upp innan 7. Casper och Colin vaknade kvart över 7 så dagen startade tidigt ändå.

Får se vad som händer idag, Danne ska iväg och skruva i bilen iallafall. Får hoppas solen kommer fram mer så de blir nå bad. Har man någe o göra iafl..


I WOOOON


YEY- jag vann 50 kr på bingolotto. Blir att köpa två nya lotter tills nästa Måndag och hoppas på mer vinst.


Jag kom just från sovrummet, har städat ur min garderob. Gahs vad mycket kläder som inte ens används. En hög som ska slängas, eller ge till välgörenhet eller nåt sånt. och en stoor hög som jag ska kolla om syrran vill ha.
Förut hade de en container här ovanför där man slängde kläder som skickas till de som behöver de lite bättre, nu skulle de ha haft en sådan här.. men men..

Nu ska jag jaga mjölk hos pappsen och lämna kläderna till Carro, sen blir det Obóy. ;)


Bad + grillning


Idag har vi varit på fläng hela dagen. Melvin och Casper däckade så fort de la sig i sängen.
Efter lunch tog jag, Carro, melvin & Casper bussen in till stan och mötte upp Veronica. Sen gick vi på lekparken en stund, sen åt mjukglass och hem till syrran.
Där var vi tills pappa skulle komma och hämta oss, fick även med mig en Ikea kasse med kläder från Veronica, behövdes. :D  Ska ta o rensa garderoben min ikväll och ta bort allt jag inte använder. Och det är MYCKET!

När pappa kom for vi på Coop och handlade en pool till barnen, och lite grillsaker.
Det skulle badas och grillas. :)

När grillningen började kom Danne och Colin och åt, de hade tagit en promenad till barnens farmor och hälsat på. Efter maten var klockan haölv 7 med väldigt trötta barn så vi vandrade hemmåt då.

Nu ska jag spela bingolotto. Hoppas på vinst! :)


Melvin hoppas från kanan.





Hoppas på sol imorgon, för då blir det mer bad. =)

Bingolotto- Imorgon

NU sover barnen. Colin ville inte alls sova ikväll, han var helt utmattad och trött, eftersom han har varit vaken sen halv 4 ungefär, sen somnade han i famnen min, och när jag la honom i sängen vaknade han och verkade vara pigg som att han hade sovit 4 timmar typ. Knasig unge. :) men nu sover han också för natten..

Jag hade tänkt att spela bingolotto. Men det är ju IMORGON. lite besviken man vart då. Har suttit här över en timme och väntat för att vinna miljonen, lagt barnen i skaplig tid för att jag skulle spela ifred, och så är det inget ikväll. Det som alltid är på Söndagar. Aja.. ska istället kika på The Secret Life Of The American Teenager..

Bye



Sön


Söndag = helgens slut
Inte för att spelar någon roll om det är helg eller veckodag. Samma sak händer ändå samma dag. If you know what i mean.. Nu har vi nyss ätit frukost, och nu ser barnen på bompa.

Igår gjorde vi INGENTING. Förutom att se tv, vi såg på Liar Liar, men vi båda somnade och vaknade halv ett. Då blev det sängen. Yey, händelserik kväll..

Ikväll ska vi nog spela bingolotto, nån gång måste vi ju vinna!!!

Idag blir det kanske en sväng på lekparken i stan..
Hoj

Fredag - REGN


Ja idag regnar det, så vi köpte aldrig någon ny pool åt barnen. vi tar det då det blir varmare och vi vet att den kommer att användas. Nu hade det bara kännts onödigt. j*vla regn.

Jag och barnen trippade till dagis imorse iallafall, Danne var hemma med Colin, onödigt att dra ut lillgrabben i regnet. Vid 10 kom Jim förbi som skulle skjussa på Willys för att storhandla. Och storhandling blev det, gjorde upp matlista för 2 veckor, och vi kom undan rätt billigt också. Sen blev det en sväng in på rusta, köpte ny filt åt Colin och nå andra småsaker till mig själv. Sen gick vi in på Jysk och köpte handukar både till badrummet och till Colin. (kräkhandukar) :P

När barnen skulle hämtas regnade det som mest ute. Iallafall på hemvägen. Var sista dagen idag för barnen, så allt skulle ta meds hem, blev 2 kassar kläder, skor, regnkläder, blöjor, ja allt..

Till middag åt vi tacos och glass till efterätt. Colin fick en matburk potatis o majs. Riktigt smarrigt tyckte han det var. Hade man skeden borta mer än 10 sek började han skrika. Sen när han såg skeden komma öppnade han munnen. Lilla matvraket där.

Nu sover kidsen så nu har man lite tid för oss själva. Jag ska ta en dusch nu och sen lär de bli spel, I think. :) Om Carro & Jim var nå sugen på spel.

Nej dushcen kallar..

Lillen börjar bli stor <3

Torsdag


Nu sover barnen, tror jag. hör Casper prata lite titt som tätt. Danne har somnat i Melvins säng. Väcker väl honom då Casper sover helt.

Ikväll blir det bara lungt, bara ligga i soffan och kolla på serier. skööönt. =)

Imorrn är det sista dagen på dagis, sen ett långt uppehåll innan start igen. :) Så imorrn efter vi lämnat kidsen blir det storhandling. Blir det fint väder imorrn köper vi även med oss en ny pool åt kidsen så blir det grillning imorrn och badning. Yey. Hoppas på bra väder! :D Blir det dålig väder ska jag försöka ge mig på att göra kallops. :)



stan

Godmorgon..

Lite halv seg idag, skulle gärna vilja lägga mig ner och sova en stund, men vi ska snart iväg.

Hörde inte väckarn imorse så halv 8 var vi uppe. Ge barnen fika sen efter 8 vandra på dagis. Imorgon är sista dagen för dem innan lååång sommar. :)



Halv 11 ska vi ta bussen in till stan. Måste ta nått att fika innan för min mage kurrar som bara den..
När vi kommit hem blir det nog bara slappa tills vi ska hämta kidsen.

Nu blr det frukost!
Ching


spelkväll

Nyss spelat Bondespelet. I WOOON! ;P



Nu sitter Casper brevid mig i soffan. Han har hosta lite mycket ikväll, så han fick komma upp och ta hostmedicin och ska strax sova igen.
Nu måste jagf kolla på nästa avsnitt av The secret life of the america teenager.

regn regn åter regn


Ännu en regnig dag. Solen kom fram en liten liten stund, men inget att hurra över.
Idag har vi bara varit hemma, haft besök av Dannes mamma + syskon och barnen har härjat på heeela dagen. De somnade alldeles nyss. Colin somnade för en stund sedan inne i vardagsrummet när han lekte, så han fick välling medans han sovde sen la vi han i sängen. Så nu sover han för natten också.

Nu ska jag kolla på The secret life of the american teenager. Sen vid 9 kommer Carro och Jim ner, då blir det bondespelet. :) Yey.

Slänger upp lite diverse bilder nu som jag har haft på mobilen ett tag fast inte orkat föra över. :)







Måååndag

Gaahs somnar på soffan varje kväll. Ikväll får jag skylla mig själv eftersom jag la mig ner frivilligt och vi skulle bara vila "en liten stund". Men det blev några fler timmar. Jag ska göra en macka sedan lägga mig i sängen.

Får se om Colin vaknar något inatt. För några dagar sedan lärde han sig att vända sig från rygg till mage helt. Och han gör det varje gång han ligger på rygg. Även när han ska sova, sen går det en stund och då gnäller han för att han inte vill ligga på mage länge. Sen tycker inte jag om att han ska ligga på mage när han sover. Inte när han är sådär liten. Igår när vi skulle gå och lägga oss sovde han på magen, med huvudet rätt ner i kudden, såg rätt obehagligt ut, så jag sa åt Danne att ta upp honom så han kunde sova brevid mig, man blir ju orolig för ingenting.
Ikväll har han inte vänt sig någonting i sängen så det ser bra ut än så länge. ;P


Idag har det varit piss väder. RIKTIGT pissväder. what to do lixom.. SOL KOM FRAM NUUU!!!!
Tog en promenad till affärn idag i regnet och handlade. Nej jag var inte alls blöt när jag kom hem? Det droppade vatten nerför hela ansiktet och kläderna var riktigt blöta. Melvin var den enda som hade regnkläder på sig. Tur han.

Kom just på att jag hade planerat att duscha innan jag skulle lägga mig ner för att sova. Bra att komma på det mitt i natten. Får man duscha den här tiden tro? Tro iförsig inte att det hörs något, isåfl skulle man höra lika mycket på dagarna. Så kanske en snabbdusch innan sängen kallar. Klockan börjat springa iväg..


Godnatt! :)


Lillkillen som snart blir 4 månader <3





Lördag


fick sovmorgon idag. kvart i 8 ville barnen upp. :O Iförsig så vaknade Melvin och Casper inatt och det tog en liten stund innan de somnade om. men sovmorgon som sovmorgon. :D

Nu ska vi äta frukost, :D

slappardag

Hoppas värmen är här för att stanna nu. Idag har det varit riktigt fint väder.

Idag har vi softat och handlat mat/fredagsgodis, sen återigen slappat, duschat och sett film.

Till middag gjorde vi tacos med kött och kyckling, favorit mat! :) Efter middagen tog vi fram popcorn och lite godis och hyrde en film, såg Åsnan och kampen mot halvmånderiddaren. Barnen kollade så länge det fanns gotta framme sen sprang de runt och härjade och brydde sig inte om filmen alls, då fick de ställa sig i duschen. Efter en stund joinade även jag och Colin.

Colin blev riktigt trött efter badet men föröskte hålla han uppe en stund till. Vid 7 fick han välling och slocknade direkt i sängen. Samtidigt som jag nattade Colin tog Danne med sig barnen in på rummet och läste sagor för dem, de slocknade också på direkten. trötta härliga barn.


Nu sitter jag i soffan och kikar på Prinsen och jag på tv4+. verkar helt okey.

 

 


Dagis


Om en stund ska jag och Melvin trippa iväg på dagis. Casper blir hemma idag också, febern är borta iafl, men hans mage är lite upp och ner. Så lika bra o vara hemma.

Barnen sovde jätte bra i rummen. sovde hela natten alla tre. :)

what to do


jag är trött. skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna. och det vill jag inte.

alla barnen sover i sina sängar nu. jag vet inte alls vad jag ska göra. är sugen på att gå ut men vet inte vad jag ska göra isåfall. :b Klokcan är halv 9 snart och solen skiner för fullt. man kan tro att det är mitt på dagen. underbart! =)


Var sugen på att börja fixa vårat sovrum nu, men eftersom dörren är borta in till Colins rum så kan han vakna om jag håller på.  Ska flytta på sängen, tvn och byrån. Eftersom vi ska lägga in barnens garderober brevid våra garderober. De fick inte plats när de nu delar rum och i Colins rum ville jag inte ha någon stor sak i vägen. får ta och fixa det imorgon istället.

men vad göra nu då?

Fixat och klart! :)

Idag är Melvin på dagis, Casper är hemma. Han har varit feberfri två dagar nu så imorgon går han nog på dagis om det inte dyker upp något under natten.

Idag har vi pysslat lite med rummen. Fått in alla saker i Melvin & Caspers rum, och Colins rum håller vi på med. Fått upp lite tavlor, och byrå och sängen är på plats. Lite fler saker som ska upp också, men det tar vi om ett tag.

Jag och Casper sitter just nu och fikar mackor, äpple och juice och kollar på Hitta Nemo. Colin däckade i vagnen efter att ha inrett rummen sitt, blev lite för mycket för han. ;P


Färdiga rum :)

Caspers del av rummet.




Melvin del va rummet.

Har lite små saker kvar att lägga upp på Melvins hylla. Sen ska de in lite tavlor också. :)



Och Colins lilla rum av de vi har fixat hittils. :)


Halv 2 ska vi hämta Melvin från dagis, då ska vi svänga förbi kisoken och köpa med oss lite glass. Fint väder = GLASSväder. :)

Rummen

Tänkte lägga upp lite bilder hur allt blev med målningen och tapetseringen. :)



Melvins rum innan, här hade jag tagit bort sönderriven tapet, blev rätt mycket som skulle bort.



Och det nya. Har precis hett upp gardinerna och ställt in hylla och bord. Sen tar jag resten imorgon. :)

Hade nattläge på när jag knäppte kortet, eftersom det var så mörkt i rummet. Därför kortet ser lite skumt ut, specielt vid fönstret. ;P





Syns inte så bra på bilden, men det är nougat färg. Där inne ska det fixas med grejor imorgon.
Så kommer nog mer bilder sen. :)





Så härlig bild på Casper. Hos mormor finns det nu en studsmatta och Casper älskar't. Han ville verkligen inte kliva av den. :)

Im so tired


ÄÄÄntligen är rummen färdiga.
Imorgon blir det att bära in möblerna/leksakerna och göra iordning Colins rum. Har varit och köpt små rinda mattor och 4 Nalle Puh tavlor. Sen ska vi he upp en hylla och bänk. Kommer nog bli bra. :)  Blir skönt o få fixa där ifred imorgon då barnen är på dagis.. eller Melvin kommer att fara dit. Casper blir nog hemma eftersom han hade feber inatt. Så han får vila ut sig och kanske gå på Fredag om han blir feberfri inatt.

Barnen somnade för en liten stund sedan bara. Vi har hållit på hela dagen. man är riktigt less och trött. Och på de måste jag iväg på affären om en halvtimme. Behövs blöjor och påfyllning av alvedon.

Och skattepengarna kom in idag, så nu blev man några tussenlappar rikare. Behövdes nu när man har målat och tapetserat om rummen. Var inte billigt precis. 

När jag kommer hem ska jag nog sätta in en hunka på pokern och spela lite grann. Går det inge vidare så slänger jag mig ner i soffan och vilar.


Tapetsering & målning


Är helt slut i kroppen efter kvällens bravader. Runt 7 tiden började jag med Melvins rum, rev ner de söndriga tapeterna, slipade allting jämt (som var riktigt jobbigt) sedan spacklade nå hål. Vid halv 10 började jag och Carro och tapetserade. Vi körde på tills limmet var slut.
Men vi han klart halva rummet typ. Och riktigt fint och mysigt blir det. :) Blir två olika tapeter..

Och inte nog med att man var helt slutkörd, så har jag blivit biten lite överallt. Vi öppnade fönstret en liten stund för det var såå varmt, och självklart hinner det komma in en massa mygg, och bara mig de åt på. Det kliades överallt, och stora myggbett blev det också. :/


Caspers rum har vi hunnit en del på också, medans jag rev slipade/spacklade målade Carro  och Jim hans rum. Blir en fin nougat färg. De ska måla andra lagret imorgon. Blir nog riktigt mysigt där inne också. :)

Men när vi är klar med allting, ska Melvin och Casper få dela rum igen, och Colin ska få ta över Caspers lilla rum. Sen så blir det bara en öppning till det rummet (finns två) som går via vårat sovrum. Så det blir perfekt.

Måste in och köpa mer limm imorgon, och en till färgburk. Ska se om jag får med mig nå ramar och tavlor till Colins rum, så det fyller upp lite gran. Ska hämta en liten byrå/skåp av nå slag imorgon hos pappa som ska in i Colins rum, hade tänkt att måla om den också så den passar bättre in.

Allt blir nog jätte bra när det är klart.

Just nu ser det ut som ett hellskotta här hemma. Alla Caspers grejor som var i hans rum har vi tryckt in i vårat sovrum. Melvins grejor står lite här och där, i hallen, köket plus det som fick plats i vårat sovrum. Så det är grejor överallt. Varför måste barn ha så mycket leksaker/grejor för?
Men imorgon kväll lär vi ha fått allt till rätta igen. :) Eller beror helt enkelt på när vi börjar att tapetsera. ;P

Nu börjar klockan springa iväg, man ska ju upp imorgon också. slänger in nå bilder imorgon på rummen. :)
Godnatt.

Måndag


Ja vad har dagen erbjudit idag tro..
Melvin och Casper var på dagis till halv 2. Under den lediga tiden gjorde vi ingenting. nada.. förutom att busa med Colin. Men det skulle a behövts städas lite och alla de nadra tråkiga sakerna som måste göras. Men inte idag, bara slappt. skönt det med. Colin har varit på riktigt bra humör idag, bara skrattat och pratat. Fast han är iförsig alltid glad. :)

Efter vi hämtat barnen gick vi till hemköp/Extra och köpte välling och mellanmål till barnen. För sen skulle vi till Annica och hälsa på, och hennes söta lilla tös. :) Var där till närmare fyra och då vandrade vi hemmåt och stekte på lite burgare.

Casper och jag följde med pappa min på affärn efter maten, det behövdes lite påfyllning i både skafferi och kyl. Köpte även varsin stor förvaringsbox till barnen, Melvin fick med Musse pigg och Casper med Nalle Puh. De tämde direkt deras hyllor med saker för att lägga i boxen. Hehe..

Nu blir det lite tv för min del, och senare en dusch.




lekpark + grillning


en trötter jag ska nu spela bingolotto. hoppas på någon storvinst, alltid nån som vinner så varför inte jag?!

Idag har vi besökt lekparken en stund och matte och Camilla hängde på också. Sen gick jag, Carro, melvin & Casper till Extra för att handla grillmat. Sen gick vi upp till Matte och Camilla och grillade. Riktigt gott var det. :)

Alla barnen slocknade direkt i sängarna när de kom hem, de var riktigt trött efter all lek och härj idag. :)

Nu ska jag ta fram saft och sätta mig ner framför bingolotto. Håll tummarna för mig!

Melvin hittade en cykel utanför Matte & Camilla, helt lyriskt skulle han titta och känna på den.

Lördag


klockan är natt och jag är vaken. har redan sovit några timmar och ska snart lägga mig i sängen för att sova lite till.
Efter barnen lagt sig ikväll skulle ja och Danne hyra en film. Hyrde alfdrig någon igår eftersom barnen somnade så sent, men vi hyrde Fanboys. Den är rolig. Vi hade planerat att hyra Daybreaker men båda blev lite osäker precis när vi skulle hyra.  Och jag somnade såklart till filmen och vaknade nu. Yey..


Vart lite blåsigt idag, men helt okey ute väder. Jag, Melvin & Casper gick till Amanda, Ängla & Nova. Vi skulle till lekparken. Var där i några timmar och barnen hade det jätte roligt. :) Nästa gång får man ta med sig nå engångsgrillar och grilla korv. Mysigt ställe iallafall. :)  Sen kom även Danne och Colin förbi och sa hej. Sen såg vi att klockan hade rusat iväg till middagstid så vi promenerad hem och började med middagen.
Efter middagen gick vi till kiosken där barnen fick köpa lite lördagsgodis, efter lite bompa och godis gick de och duschade och sen joinade även jag och Colin i duschen. Colin tyckte det var jätte skönt och Melvin & Casper hade en mugg var och hällde vatten över magen hans så han inte skulle frysa. Efter en timme i duschen klev vi upp och bäddade ner 3 trötta barn i sängarna.

Vart en bra dag. Och nu v'ntar sängen snart igen
Gnatt

Läggdags snart

lägger in ett inlägg lite snabbt här medans barnen är lugn. :)

Melvin sitter i soffan och kollar på katten Gustav, Casper cyklar runt och Colin ligger på golvet och leker.
Danne ligger i sängen. Han somnade när han gav Colin mat, så han får sova vidare tills barnen ska hoppa i säng.

Ikväll ska vi hyra en film, Danne ville se Daybreaker, det varker helt okey. Skulle handla om vampyrer och sånt. Till filmen blir det chips och dricka! ;)

Nej nu ska jag städa undan lite.
Bye

Torsdag


Denna dag har kännts riktig lååång.

Lämnade av Melvin & Casper på dagis imorse, vid 10 kom Jenny och Ellenora på besök, vi började med en långpromenad. Var riktigt skönt.  :) Sen hängde vi hemma hos mig innan hon skulle vidare. =)

Klockan gick och halv 2 hämtade jag barnen, vid 3 kom Danne hem som hade varit och skruvat i bilen och handlat lite föda. Satte genast igång med lasange som vi skulle äta till middag. Måste nog vara den godaste maträtten. Casper gillar det verkligen den maträtten. :)

Efter maten var vi så mätta så jag och Danne var tvungen att lägga oss på soffan en sväng, Colin hade somnat i vagnen och barnen lekte på. Vet inte alls vad de tänkte leka med men täcken,kuddar och alla deras leksaker skulel in i vardagsrummet iafl. yey. Blev storstädning innan de skulle sova.

Melvin var riktigt trött ikväll, vi satt alla i soffan och kollade tv vid 7 tiden, sen gick Melvin bara iväg. Då hade han gått och lagt sig i sängen för att sova. och somna gjorde han på direkten. Sen fick Casper och gå och sova, han tog det lite längre tid för. Men nu sover alla barnen för natten.

Jag har nyss kollat på The Secret Life Of The American Teenager. Från början fastnade jag inte direkt för serien men nu tycker jag det är riktigt bra. Spelar även lite poker på ps, går hyffsat bra! :)


Natti Natti



Idag har det varit en riktig slappar dag.

Upp 7 imorse som vanligt, kollade bompa och åt frukost.
Vid halv 12 tiden ungefär somnade jag, Colin & Melvin i sängen och Casper somnade på soffan. Vi alla sovde till halv 3. OJ. :O Men skönt var det. :)

Ikväll var de uppe lite längre eftersom de vilade på dagen, annars bruka de aldrig vila. Funderar nu på att fixa en macka och se tv och sen kila till sängen.

Dagis för barnen imorgon. Vid 10 kommer Jenny och hennes lilljänta på besök, vi tänkte gå ut på nån långpromenad. Får hoppas på fint väder :)

Nej nu blir det annat.
Godnatt

LEKPARKEN

Dagen började kvart i 7 imorse då Colin var först med att vakna, sen vaknade resten av barnaskaran. Vid 10 skulle Danne iväg en sväng så jag klädde på barnen och gick ut på en promenad, på väg tillbaka stannade vi och köpte varsin glass. Var varmt och soligt ute. :) Innan 11 var Danne hemma igen och då gjorde vi lunch till barnen.

Sen bestämde vi oss för att ta bussen in till lekparken i stan. Carro och Jim var med Colin medans vi for med Melvin och Casper. Först gick vi på stan en sväng, köpte nya kalsonger till Melvin (spiderman kalsonger skulle det endast vara) och strumpor till Casper, Colin fick en ny sommarmössa och 2 pyjamaser.



Sen gick vi till lekparken och härjade. Roligt med alla nya grejor som tillkommit. Barnen hade jätte roligt, och Melvin träffade en flicka i ungefär samma ålder och de lekte mest hela tiden. :)

Vid 3 tiden var vi hemma igen, då beställde vi hem pizza för vi båda var jätte trött så ingen av oss orkade ställa sig och laga mat. Efter maten gick vi upp till pappa min för vi skulle kolla på nå gardiner som vi skulle ta hem. Sen lekte barnen utanför och åt glass också. :)

Halv 7 var vi hemma, Melvin slocknade direkt på soffan och Casper somnade rätt fort i sängen sin.
Medans Danne sovde ner Casper badade jag Colin och satte på han en ny pyjamas. Sen slocknade han i vagnen. :)

Men som sagt, trodde Melvin var jätte trött, eftersom han slocknade på soffan och vaknade inte ens när jag bar in han till sängen eller hedde på han en blöja, men för 10 min sen kom han upp illpigg och ville inte sova alls. Så nu sitter han här brevid mig och försöker bli trött igen.

Nu ska kolla på The Secret Life Of The American Teenager. Får hoppas de e bra eftersom jag har tagit hem några avsnitt..


Danne tyckte den här var roligast, barnen älskade när han trampade jätte fort. IGEN IGEN skriker de efteråt. :)


Hoppas ni alla också haft en bra dag!!

RSS 2.0