Tisdag.

Hallå!
Sitter just nu och kikar på Desperate, sen blir det kanske nå LoL.  Danne är uppe hos Robban och hälsar på. 

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag fick sovmorgon till klockan 10 då Colin kom in och skakade på tvättställningen som står mot väggen, han älskar att slå på den för det lever om så mycket. Så då vaknade jag. Gik och tog en dusch och fräschade till en sen blev det en promenad på kiosken för snusen var slut.

Var igentligen tänkt att jag skulle åka in och köpa en säng till barnen idag, eller imorgon. Men det får bli nästa vecka. Måste in och skaffa nytt ID kort imorgon så får jag ut mina pengar från Casinot. Och det tar ju en vecka innan jag får det kortet så ny säng blir då nästa vecka. Melvin och Casper längtar som toka. Blir en våningsäng för barn, jätte fin. Finns på Jysk, nu säljer dom ut den för 3000. Får hoppas dom gör det nästa vecka också. 
Så blir att åka in direkt efter vi lämnat barnen på dagis imorgon, för vi måste ta kvart över 10 bussen hem, annars hinner vi inte hämta dom igen då det inte går någon buss där mittemellan. Sen måste Danne med för att legitimera sig åt mig för mitt ID gick ut för rätt länge sedan. Knepigt att det inte går att legitimera sig med sitt gamla ID om man ska fixa nytt. :S 

Har lite bilder att lägga in också, gjode ju om lite i vardagsrummet, så en bild på ena halvan av rummet kommer upp. :) Andra halvan är inte så intressant då det bara är Dannes dator och en fottölj.
Sen brann huset ovanför oss för en vecka sedan ungefär. Riktigt hemskt.



Här rasar allt ihop. 
Tomt. :(

...

TaLk tO yOu LaTeR !

kvälla.

Vad ska man göra? Lol:a eller se film.. trala
Har en Melvin liggandes på soffan just nu. Innan de la sig ikväll dukade vi fram kvällsfika men Melvin var bestämd om att han inte ville ha något. För han var redan mätt. Men jag sa att han nog skulle vakna och vara hungrig, men icke sa han.
Nu vaknade han förståss och var hungrig. Han har nyss fått fika och slocknade rätt fort efter det. Så hela soffan är beslagtagen men går nog att fläcka ut sig någonstans iallafall. :-) 

Annars har jag pluggat ikväll, all night long.. Tar en paus nu tills imorgon, har bara en fråga kvar att besvara och mitt huvud orkade inget mer. Då är det lika bra att ge upp och fortsätta då man är pigg. Annars blir det inte så bra. 

Läste att det skulle blir storm/snöoväder inatt här omkring med mycket snö. Hoppas det inte stämmer. Less på all snö och kyla nu. Men vad gör man. Tänk om man kunde styra vädret. Vilket paradis man hade haft det då.


Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra..
Godnatt på er!

Torsdag!

Vaknade halv 6 imorse av melvin som ville på toaletten. Mattan hade fastnat i toa dörren så han kunde inte öppna den. Men han väckte mig med att säga, Pappa är tokig som har låst toan..  Tokigt säger han nästan jämt i varje mening.  Colin sovde till 7 så det var bra, slipper han bli så trött på dagis. Han bruka slumra till en stund när de går ut och leker och då får han ligga i vagnen. Så det är ju bra. 


Efter lämningen blev det en liten vila, dusch för mig och sedan begav vi oss på affärn för att fylla på lite. Hann vara hemma i 15 min ungefär sen var det bara att traska och hämta ungarna. Colin hade blött lite näsblod idag då han snubblade in i en dörr, och fick ett litet blåmärkte på pannan. Men det hade gått över fort. Sen var han glad igen och lekte på. 


Just nu vilar Colin, Melvin och Casper kikar på bompa. Vi inväntar att Elida och Elliot ska komma förbi och hälsa på. :) Det ska bli roligt. Se hur mycket lillgubben har växt på sig. Och att få träffa Elida. :-) Var ett tag sedan. 

Sen ska vi se om pappa är sugen på att fara ut mot rusta, jysk osv. Ska kika efter sofföverdrag. Det fanns förut på Lidl jätte fina sofföverdrag just till vår 2 soffor, men då var man inte så snabb och han inte köpa. Får hoppas man hittar nått för en rimlig peng. 


Ha en bra dag!

Colin ute i hallen och går runt. :-)

Im back.

Här har man varit dålig på att upptadera. hur många veckor har det gått tro?
Har mest inte haft lust att blogga, eller tid. Men ska försöka bli bättre nu..

Onsdag idag, så barnen är på dagis. Colins andra vecka nu. Han blev ledsen när vi lämnade honom imorse men det gick nog över fort som det brukar. Här hemma skulle det behövas städas. IGEN. 
Vi tog en storstädning igår kväll, av alla rum. Melvin och Casper var uppe en halvtimma före oss imorse och de hade redan hunit stökat ner så mycket. Igår kväll var det så fint här.. Men men... bara ta tag i det igen då.. Man håller knappt räkningen på hur många gånger man för städa/plocka per dag..

Annars så är allt bra. Inga sjukdommar än så länge, vi har klarat oss rätt så bra. Colin börja bli lite förkyld bara, men inte så mycket. För hoppas det inte blir värre.

Sen en annan bra sak är Colin sovde hela natten inatt. Första gången det händer. Han har alltid vaknat 2 ggr per natt. Så det var skönt att få sova hela natten utan spring. Jag somnade på soffan igår vid 8. Vid halv 2 väckte Danne mig och ja la mig i sängen och somnade om lika fort. Fick mycket sömn iallafall! Behövdes.
Colin dricker lite Juice.


Klockan går fort på fm dagarna, om två timmar ska barnen hämtas. Får se vad vi gör då, fint väder ute idag igen så vi lär nog gå ut sen. :-)



Melvin och Casper i soffan.

RSS 2.0