Onsdag


Tjoho.
Halva veckan har gått, snart helg igen, och snart jul. :O

Imorse klev vi upp runt 7 tiden, fick sova lite längre än vanligt. inte tokigt. :) Blev bompa och rutchkans åkning innan dagis. :) Efter dagis följde jag Lonka hem till mamma sin till runt 10, skulle ner till Hemköp/posten då.
Sen vandra hemmåt igen.

Nu slutar Danniboy jobbet, först ska han förbi affärn och inhandla lite mat inför middagen, har plockat fram fläskfilé så idag ska vi göra inbakad fläskfile i ugn med räkstuvning och sallad. Himmelskt god mat! :)

Om en stud ska kdisen hämtas. :)
Bye bye


Tisdag.


Goddagens eller nåt..

Ikväll händer det inte alltför mycket, satt och spelade en freeroll på bet24 när severn stängdes ner. Tydligen var det nå där inne, funkar fortfarande inte. Undra om de pausar turneringen.. lär ses.

Lämnade kidsen på dagis imorse vid 9 tiden, sedan gick jag hem och tog fram skolböckerna direkt. Gjorde klart 2 arbeten, sen gjorde jag lite fika och kollade fram lite recept till middagen. Som blev kycklinggryta, ris och sallad. Blev verkligen gott. VI kan laga mat! :) Eller Danne kunde, jag stod för salladen, men den var inte så tokig den heller. :)

Ja nu startade startade bet24 helt plötsligt, och kvar i turnering var man inte.. Dåligt det där. Tur man aldrig spelar där..

Jaja, ska he på nån film nu istället.


Melvin och Casper sitter utanför dagis och väntar på att pappa ska komma och hämta oss. :)


SötCasper som fyller 2 år nästa Fredag. :)


Mästerkocken Dannes kycklinggryta. :) Och min sallad. ;)
Måste ju bara säga att det är ungefär första gången vi försöker oss på att göra en sådan komplicerad mat. haha. Nu ska vi nog alltid försöka göra från olika recept. :)


Måndag


God Dag.

Har precis gjort bort lite Etik och funderar nu på någon lunch. Ska även försöka hinna städa bort lite inne på barnens rum innan de kommer hem. Imorse inne dagis hällde Melvin och Casper ut alla sina leksaker på golvet, och la allting i Caspers sängs. Ni kan ju bara gissa hur det ser ut..

I Söndags for vi till AirWorld med barnen. Matte och Millan följde också med. Det var hur roligt som helst, även för oss. Haha. vi var ju tvungen att hjälpa dem ganska mycket eftersom de alltid skulle åka de jätte höga rutchkanorna och klättra upp överallt. Och hem ville de inte åka.. Billigt och rolgit var det. Kommer nn bild senare, har de på mobilen.

Annars har det inte hänt så mycket under helgen, blev mest lungt. På Lördagen satt Carro och Jim här nere när barnen hade somnat, fast Melvin vaknade såklart som alltid. :P Iafl så for jag och Danne upp till Robban och spelade Jeopardy. Kul spel. Men jag förlrade iallafall. Danne kunde nästan allt. Snillen det där. :) Sen kikade vi lite på svensson svensson. Runt 12 tiden knallade vi hemmåt igen.

Om två timar slutar Danne, och även då hämtas barnen. Ska in på affärn en sväng innan vi far hem, måste inhandla pålägg och ris. Idag ska vi äta kassler, kanske blir nån gryta i ugn? Får sevad som hittas på..

Bye


Fredag kväll.


Hej hallå.

Veckan är slut och nu är det helg. Och kidsen är vakna fortfarande?! Hör Melvin prata iallafall. Vi la dem strax innan 7. Casper sovde innan halv 8, och Melvin klev upp. Men eftersom har bara skulle leka och ville inte lyssna på oss så fick han gå och lägga sig i sängen istället. Gick kanske 10 min så hade han väckt Casper. Och han blev då pigg. Melvin hade slängt in böcker i sängen hans och Casper satt och kollade i böckerna. Sen kom Melvin upp för han behövde byta blöja. Och han har fortfarande inte somnat. Blir han aldrig trött?

Danne slutade 11.00 idag ialalfall, då for vi direkt ut mot ÖoB för Danne skulle köpa en ny kontorsstol. Sen hittade vi en present till Casper också. Sen for vi vidare till Willys och handlade lite föda. Sen blev det barnenshus och skulle köpa klart Caspers presenter till födelsedagen. Så nu är det klart.
Köpte även ett nytt täcke och örngott till Casper som han fick inviga ikväll. Danne köpte även till sig själv också, poker örngott av nått slag, gött han ska sova ikväll. :)

Sen for vi till Daniels mamma och lämnade av nå kaffe o chips, sen skulle vi till posten för jag skulle skicka iväg två paket, och även hämta ut två paket. Julgrejorna hade kommit. :) Gardiner, lampor och massa krims krams. :D

Han inte mer än att komma hem innan klockan var 3 då kidsen skulle hämtas. :) Sen blev vi bjuden på Tacos hos mamma, riktigt gott var det. :) 

Just nu sitter vi och spelar poker, spelar två turneringar, men går bara bra på en. Selma såklart. Spelat upp mig till 20.000 och endast 50 spelare kvar, så hoppas man tar sig långt även ikväll. :)

Ha en bra kväll. Godbye

 

Godnatt


Tisdag kväll och man gör inget vettigt som vanligt. Har spelat lite spel på datorn bara, lite pyramid och Mahjong. :)
Ska lägga mig ner i soffan och he på filmen Alvin och gänget, rolig film. Endast 49 kr på coop.


Imorrn fyller River 3 år, grattis. :) Men vi hinner nog inte gratta honom imorgon, får ta det till helgen. Efter middagen imorrn ska vi på samtal på dagis, först för Casper och sedan för Melvin. När vi är klara där är det nästan dax för sängen för kidsen.

Ska he på filmen nu innan klockan blir allt för mycket.. Godnatt


När Melvin var en liten skrutt. :)


Melvin mindre. Sötnos


Casper mindre. :)


Godnatt


Hellu.
Gick rätt så bra med pluggandet idag. Gjorde klart 2 arbeten inom Etik. För att v 46 ska vi vara klara med allt eftersom läraren har lagt in provet då. Ehm. ja. inte så länge dit.
Efter halv 2 kom Danne mannen hem, blev lite vila innan vi hämtade kidsen.

Sen fixade vi ihop lite middag och tog sedan en promenad till skogen. Var hemma runt 6 tiden, Danne tog disken och jag fixade nya blöjor och pyjamas på barnen. Sen kom Elida och hälsade på. :):) Det gillades av barnen, och av mig såklart.=) Var länge sedan vi träffade henne, och varje morgon vi går till dagis går vi förbi hennes föräldrars hus, där Elidas gamla bil står. De står alltid glatt och vinkar åt bilen och säger att den tillhör Elida. Blev mycket bus ikväll innan läggningen, Casper somnade rätt så fort. Men så fort han somnade var Melvin uppe igen. Han var inge trött alls, enligt honom, men inte enligt mig. Han fick sitta med oss ett tag, sen skulle Elida fara hem.
Vi smörjde Melvins ben, och gjorde oss någon macka. Sen fick han hoppa till sängs han också.

Är nu själv hemma, Danne är uppe hos Robban och spelar Xbox. Jag slumrade till på soffan för ett tag sedan när jag la mig ner, vaknade ungefär nu. Funderar på att inta sängen strax..

Gnatt

Dagis + plugga


Godmorgon.

Fan vad veckorna går snabbt.. Redan Torsdag?!
Strax ska vi börja vandra till dagis. Sen ska jag hem och plugga, plus lite städning. Tvättningen gjorde vi bort igår så det är fixat. Men ska ta tag i pluggningen först.

Nu börjar det bli kaos här snart eftersom barnen vill gå ut.. Overall blir det idag.. Kallt ute som bara den..

Hoj

Måndag.


Hej svejs.

Blev en tidig morgon imorse också. Vid 7 tiden lämnade jag av barnen på dagis och jag begav mig till bussen för att åka till skolan. Hade 2 lektioner innan lunch, de enda vi gjorde på dom lektionerna var att prata om praktiken. Vid lunch gick jag ner och sa hej till Danne och lämnade av hans telefon, så jag skulle få tag på honom senare.

Sista lektionen hade vi Etik, sen vid 2 åkte jag och Danne hem och hämtade barnen. :)

När vi kom hem blev det direkt städning. Inte för min del iförsig, men för Dannes. Han fick nå fnatt och ville städa. haha. Men det var ju bra. :) Fick bort den stora kartongen som tv låg i, som stod i hallen. Sen har han städat på balkongen och röjt lite. Jag och barnen låg på madrasserna i vardagsrummet och spelade piano och kollade på barn tv. Sen for jag och Casper iväg och fixade Max mat och Melvin fick hjälpa pappa att bära ner små grejor till förrådet.
Nu ligger barnen till sängs, eller låg. Casper har redan somnat men Melvin kom upp då som vanliggt och sitter med oss en liten stund till. Vi kollar på 2½ männ. :)

Imorrn blir det en massa pluggande. har mycket att göra nu, bara jag inte blir distraherad ska det nog gå bra. =)

Nu blir det mer tv. hej hå




Far och son.

Söta Casper, som behöver en hår klippning. ;)


Söndag.

Hej Svejs.
Nu är helgen över, och imorrn är det skola. Slutar klockan 2, samma tid som Danne så åker med honom hem. Slipper man bussen. Blir att hämta kidsen direkt efter sen och och fixa någon middag.

Imorse klev vi upp halv 7. Eller jag tog upp Casper då, som väckte Melvin, blev bompa i en timme sen lek. Trött var man. Sen klev Danne också upp. Runt 9 - 10 tiden gick vi och hälsade på Robban, Liam och Noel. Melvin var så blyg när vi kom dit, eftersom det var jätte länge sedan han träffade Noel, så han var lite blyg ochg vågade inte leka. Efter lite saft och kakor blev det fart på honom. :)

Runt kvart i 12 vandrade vi hemmåt, for först på affärn och köpte Bea sås till middagen, när vi kom hem fixade vi lunch, makaroner och köttfärsås, sen fick de gå och vila en stund.

Till middag blev det Ris, kassler och bea sås, himla gott. Plus massa sallad till de. =) Sen gick vi ut på en promenad för att vi alla inte skulle bli så rastlösa.

Nu ligger de i säng, och tvätten ska strax hämtas.



Älsklingarna innan vi gick ut på promenaden. :)



Fredag..


Hej Svejs.

Nu är det Fredag. Veckorna går tog för fort. Barnen skulle ha fotogfrafering idag på dagis men det ville verkligen inte dom. Vet inte hur länge de försökte få både Melvin och Casper på kort. Känns inge roligt. Får fixa egna kort istället. Knäppte lite kort på kidsen imorse inne de for iväg på dagis. Stiliga grabbar. :)
Sen blev det en hög med kort när de kom hem också. :)

Tog bussen in till stan vid 11, Danne slutade kvart över 11 så först for vi till Coop Forum som e på vägen till Willys och åt korv. Sen vidare till Willys och storhandlade lite. Sen hann vi ta det lungt en timme innan vi hämtade kidsen. Blev lite middag sen for vi och hälsade på Veronica med familj. :) Melvin sitter just nu uppe med oss, han bruka vänta tills Casper har somnat och kliva upp för att han inte är riktigt trött för att sova. Så vi ser lite tv bara.
Spelar även Selma, får hoppas på nån utd ikväll också. =)

Kl 22.00 på 5an ikväll är detg Mystic River. Funderar på att se den. Tro Danne ville se den också, om han inte är kvar i pokern då, jag sitter ju framför tv och spelar så går lättare för mig att se. :)

Ska lägga in lite kort som jag har knäppt under dagen=)
Enjoy


En stilig Melvin innan dagis. :)


En stilig Casper innan dagis. :)


Pussas gör dom också. =)


När de kom hem från dagis blev det lek och kramkalas. :)


Glad ska man vara. Casper är även lite förkyld, stackarn.

Ha en bra kväll. =)


Poker

Hello.

Sitter hemma själv och spelar Selma. Danne är uppe hos Robban och hälsar på. Är på plats 15/24. FFår hoppas jag tar mig till finalbordet iafl. Måste gfå upp stacken lite.

Var sista praktik dagen idag iallafall. Känns riktigt tråkigt men får komma igång med skoluppgifterna lite bättre nu.
Slutade vid 4 idag, for hem och åt middag sen for vi vidare till stan. Melvin och Casper ska ha fotografering på dagis imorgon, så vi köpte nån ny skjorta till dem. Sen gick vi in på leklust och de fick även en leksak. Casper fick ett piano och Melvin skulle bums ha en pistol som lyste och levde om SÅ mycket. Men han fick den iallafall. Blev dusch och kvällsfika direkt när vi hem och sen somnade de på direkten.

Ska koncentrera mig på pokern nu. Annars blire inge cash. Bye


sängen?!

 






Go kväll.
Kom hem ifrån praktiken för en liten stund sedan, slutade kl 21.00. De säger att kvällen är jobbigast och att det är så mycket att göra, men det tyckte inte jag? Jag tyckte det var rätt lungt och det är mer att göra på morgonen. Men men. Det gick bra iallafall. Börjar 7 imorgon bitti så ska ta lite fika strax och lägga mig ner framför en film.

Fick in min pokervinst idag, känns bra. :) Så nu e man 2500 kr rikare. Blir att fara och handla lite på Fredag medans barnen är på dagis. Danne slutar runt 11 tiden, så det blir bra.

Nu kurrar min mage, så ska ta lite fil och kornflakes med torkade jordgubbar och yoghurt. :) Mums.

Gnatt


Näst sista praktik dagen


Hallå.

Gud vad veckorna går fort. Imorrn är min sista praktik dag. Eftersom att min handledare bara går dagtid så tänkte jag passa på att prova en kvällstid idag. Börjar 16.00 - 21.00. Så jag ser hur de funkar på kvällen också.
Imorrn kommer läraren till praktiken för bedömning osv, men de ska nog gå bra. :)

Barnen är på dagis just nu, jag har vilat lite nu på morgonen, och städat. Även vandrat på mickes och köpt snus.
Ska hämta barnen inom en timme, och innan dess hade jag tänkt att skura golven.
Ska försöka komma på nån middag också så vi alla kan äta innan jag far och jobbar.

Nej men nu blir det att skura golven. Bye


Veckan i bilder.


Hej alla.
Vart seg på att upptadera, men inte haft något lust eller ork. Nu är det långhelg för mig, känns skönt. Börjar jobba på Tisdag igen, sedan Onsdag och Torsdag sen är praktiken över.

Melvin sitter här brevid mig och bara pruttar. Casper har redan somnat, Melvin får vara uppe en liten stund till.
Slutade klockan 14.00 idag, då kom Danne och hämtade mig, sen for vi hem och storstädade. Melvin och Casper skulle städa deras rum, Sa dom. Men när vi kom in var ALLA leksaker utspridda över golvet. Så blev en städning innan de la sig i sängen istället.

Vad som händer i helgen har jag ingen aning. Vi ska nog bara ta det lungt, imorrn hade Danne bokat tvättid, så vi lär nog ägna oss åt det en del. Annars vara ute antar jag. :)


Här kommer lite bilder under vad vi gjort i veckan. Blev lite kort. :)


Melvin med sin nya Spiderman dräkt. Glad han blev när han fick den. :) Endast 179 kr.


Casper ville också prova den. Sötnos.


Melvin bygger med Lera. Ska göra en boll.


Casper skulle dela på allt. Sedan blanda alla färger. :)


Danne var rätt så händig och gjorde lite fina "djur" eller något. :)


Dannes Bil och djur. hehe.


Tog en promenad till lekparken gjorde vi också. :)


Gunga är roligt, tyckte både Danne och Casper. :)


En trött Casper innan vi vandrade till Dagis imorse (Fredag 06:15)

Nu säger Danne godnatt! :) Bild frfån i Fredags tro jag det var. Filmdags!

Bye


RSS 2.0