Hello igen


Nu var det ungefär 3 dagar sedan jag skrev något. Har inte haft någon lust eller ork till att skriva.

Idag har jag och barnen varit och hälsat på Lonka, River och Holly precis hela dagen. :) Alla barnen blev ganska less mot slutet och inget var bra och alla skulle bråka och skrika. Tog oss ut till skogen så de fick springa av sig, men det varade inte länge förän de var dax att byta bajsblöja. Men så är det. Så de fick vara ute och leka på gården istället, de tyckte det var väldigt kul med vattenslangen. :) Danne och några till hade bokat gocart banan i en timme.

Är hemma själv ikväll också, De skulle festa ikväll de som körde gocart. Jag ser nån konstig film på 5an och spelar lite poker. Spelade in 1000 kr igår iafl, får hoppas på lite ikväll också. :)

Imorrn har vi planerat in en stor städning och lite tvättning eftersom vi åker till Östersund på Måndag, är borta en vecka. Sen tar Dannes semester slut. 4 veckor går fort.

Nu ska jag ägna mig åt pokern.
Bye

Hej


Go Kvälla!

Idag har vi inte gjort mycket. Var ute en stund på eftermiddagen, tog en promenad och lekte lite utanför.
Känns som att jag ska ta tag i städningen hela tiden, men det blir bara uppskjutet. Lär nog bli imorgon då vi även ska tvätta.
Idag gjorde jag korvstroganoff, jätte länge sedan vi åt det, och gud så gott det var. Man hade nästan glömt bort hur det smakade.

På fredag ska in på stan oh handla lite sista grejor innan vi far till Östersund på Måndag, jag skulle behöva nå nya shorts och linnen. Får hoppas att rean på Cubus fortfarande är kvar. :)

Nu ska jag och lägga barnen igen, Melvin fär uppe och springer som vanligt, lägger leksaker i Caspers säng.

Hej


Melvin åker bil.

Hallå


Tjohej.
Idag har vi hunnit med ganska mycket. Bra de:)
På förmiddagen for vi och hälsade på Lonka och barnen. De lekte och drack saft. :) Klippte även Melvins hår, mycket bättre nu.
Efter vi varit där for vi hem och skulle äta lunch. Vi hade tänkt att äta köttsoppa, men jag hade visst köpt fel så det fick bli grönsakssoppa. Inte lika god, men det gick ner. Sen skjussade Danne mig till Therese, Melvin följde med mig. När han kom hem var dörren låst, och jag hade nyckeln?hmm. Så han fick åka tillbaka, blir lätt så när vi bara har en nyckel. Så där gjorde vi nästan slut på all soppa. Haha. Melvin hade jätte roligt hos Therese, for på affärn o senae fikade vi sen for vi hem till Therese mamma och Melvin fick träffa en massa hundar. :)
Sen fick vi skjuss hem innan halv 5, och dfå var maten nästan klar. Kyckling och Ris. Mums.

Efter maten härjade barnen på och vi kollade lite på 2½män. Sen blev det kvällsfika. Runt kvart i 8 låg de till sängs.

Nu spelar jag nå poker på ps, sen blir det film.
Hoj


Casper sitter bra i sin nya bilbarnstol. =)

Dagen


Hej hallå.

Idag har vi hunnit gfjort, ja rätt så mycket. Imrse åkte vi först in på Willys och handlade lite mat för denna vecka. Sen åkte vi hem och åt lite mer frukost. Lite godare frukost. :) Sen for vi och hämtade Ronny och vi alla for in på babyproffsen och hämtade ut Caspers bilbarnstol. Han blev så glad när vi skule ut och åka i den, och Melvin blev så avundsjuk, han skulle ha den nya stolen.

Sen for vi hem och åt middag, vi åt varmkorv och bröd, och barnen fick varmkorv och mos, sen for vi ut och hälsade på Annica i skogen. Var en lång bilfärd.
Runt 9 var vi hemma igen, och då hadfe vi glömt att lämna in filmerna vi lånade så det var bara att åka vidare till stan, sen skjussade vi hgem Ronny och sen for vi hem. Barnen kollade lite på tv och sen blev det kvällsfika. Så innan halv 11 låg de till sängs.

Nu har Robban precis kommit ner och vi ska nog lira A-Ö.

Imorrn ska jag nog hälsa på Therese, har fortfarande inte hälsat på henne eller sett den nya lägenheten.. Gah. Övfer ett år sedan hon flyttade dit. Men nu ska jag dit. haha. Man har tydligen fullt upp! Men nu är ju barnen ledig så då har man tid till mycket mera, ingen skola alls heller.

Men nu ska vi spela lite. Kommer lite bilder imorrn. Hoj

Det klias


Det klias och klias. Märkte för ett tag sedan 2 stora bett på låret. JÄTTE stora. Vet inte alls vad det kan vara.Myggbett kanske? Men när bet myggan mig, och varför börjar det klias nu. Det klias även på min stortå, blivit biten där med. Så jobbigt.

Båda barnen är vakna iallafall. inte bra. Melvin vaknade för ett tag sedan, sen la jag ner han igen, och då gick han och väckte Casper. Så nu är båda vaken och de vägra sova. Kul? NE!
Har sprungit över en halv timma nu och bara lagt han i sängen, önskar man hade andra sängen nu, där han inte kunde klättra ur. Men men.¨

Nu ska jag fortsätta klia och se på tv. ¨
Gnatt

Ingen sol


Hallå!

Idag är det inte lika fint väder. Men det är inte så kallt så det är bra.
Just nu är jag jätte hungrig, ska kolla om det finns nått ätbart. Steka på nå fiskpinnar kanske.

Casper ligger och vilar lunch, och Melvin är ute och promenerar med Carro och Jim. Till middagen ska vi upp till pappa och äta. Och jag längtar tills imorgon, för då kan vi fara och handla lite. Blir väl att vi far på morgonen så man har lite mer lunch att göra. Tänkte även göra en egen paj till middag, Skink och Ost paj önskade Danne sig. Mmm. :)


Nej måste försöka mätta magen. Baj


Badstranden


Yajts, nu var det ett tag sedan jag skrev.
Idag har det varit strålande väder, alldeles lagomt blåsigt.

Vid halv 12 tiden tog vi en promenad till stranden, vi blev några stycken som var där. För första gången vågade Melvin bada i havet, han fick lite pepptalk från River, sen var han i. Han tyckte det var så roligt, speciellt när det kom höga vågor så de skvätte vatten över ansiktet, han ville verkligen inte gå upp ur vattnet, men lite grin men sen gick det över.
Ser om det kanske kan bli nå stranden imorrn också, det skulle Melvin kanske gilla.

Sen for vi hem eftersom barnen skulle vila och äta lunch. Vi fick skjuss av Jim hem så vi slapp promenera upp för ett jätte lång backe med barnvagnarna, med bara lös sand. Var verkligen svårt att komma ner för den iallafall.

Efter barna hade ätit för vi vid till Herman och spelade Krocket. Denna gång var det inte lika roligt, eftersom banan var hur lång som helst, och upp i berg och konstigt, och så dålig som jag är fastnar jag på ett hål hur länge som helst, måste vart över en timme. Då blev jag less. Alla andra hade redan gått i mål och var på väg tillbaka. Men sedan bröt vi eftersom kidsen skulle hem och sova. Casper var med oss och härjade, och Melvin var hos Carro och Jim och badade.

Danne gick just upp till Robban för att dricka nån kaffe, jag har just gjort klart nyponsoppan till barnen som de ska få imorrn, hinner den kallna lite.
Danne skulle komma hem runt halv 12 - 12 så då blir det en film hade vi bestämt. Jag lär nog somna under filmen, ska ta fram madrasserna nu och ligga och se på tv.

Hej då




Casper =)



Melvin försöker sjunga igen. =)



Dagen


Hej igen.

Vart en lung kväll med lite poker. Men gick inget vidarfe, på de freeroll jag spelade vart det över 20 000 spelade med, så det var rätt så drygt.
Danne gick upp till Robban och kikade på en film, jag har nyss tagit ett spá bad och duschat. härligt härligt.

Nu blir det lite Mahjong eller så ser jag på filmen som går på 3an. :)

Vad har ni gjort idag?

Har kommer nå bilder från promenaden idag.

Casper. =)




Baby hos Robban


Casper kör lite bil och leker med Liam. Roligare att leka med andras leksaker. :)


GodNatt!


Seg dag


Hejhej.
Idag har vi haft en slapp dag. Tagit tag i disken osv. Imorrn blir det damsugning.
På eftermiddan var Melvin uppe med Carro och Jim. Jag Danne och Casper gick på en promenad, sen gik vi och hälsade på Robban en sväng. Vid halv 8 gick vi och hämtade Melvin och nu ligger de och sover.

Imorrn kanske vi ska följa med Matte och Millan till stranden. Men inget bestämt än. Barnen tycker inte om att bada i havet och då blir det ganska tråkigt. Men ändå skönt att barfa sitta där, så får se hur vi gör. Vi har ju annars inga andra planer.

På Måndag ska vi ringa till babyproffsen och fråga om vi kan hämta bilbarnstolen på fredag istället. Danne tyckte det var bättre så inte hela barnbidraget försvann direkt, eftersom vi måste handla lite mat. Blir inte mycket mat eftersom vi bara är hemma den kommade veckan, sen far vi på en liten semester till Östersund en vecka. Ska bli skönt att få åka iväg, och barnen ska få gå på Frösö Zoo än en gång, nu när de är större kanske de tycker det är lite roligare. :)

Nu blir det lite poker både för mig och Danne, några freerolls på ps, och nån FFP turnering för mig.

Knäppte lite bilder när vi var ute och gick, men de kommer upp sen. :)

Bye

Sommar och sol


Idag fick vi en liten sovmorgon, men inte en jättelång. Vid 8 var barnen uppe. Melvin vaknade runt 2 inatt och kom och lade sig med oss. :)

Idag är det strålande sol, vet inte alls vad vi ska göra idag, vara ute iallafall.  Kanske badar med barnen, ja vad som helst.

Ska se om Danne vill kila ut på ett tag..

Bye bye


Casper



Melvin sjunger

Hallå


Hej hallå.

Nu har jag, Danne, Matte och Millan just spelat poker. Matte vann. Snart kommer Robban ochg hälsar på, då ska vi nog dra en A-Ö. Igår spelade vi A-Ö med Ronny, han är duktig. Jag kom sist båda ggr iallafall. Ikväll ska jag vinna! :)

Sagt att det ska bli sol hela helgen, lär nog bli en hel del bad för kidsen. Jag är sugen på krocket också, var kul sist vi spelade. :)
Annars har det inte här så mycket i veckan, vart o flängt och kikat på lite filmer. =)

Kommer nå bilder på kidsen som jag knäppte idag . :)


Söt Casper

Melvin Glad. =)


Melvin springer runt bordet.




Och Casper satt på bordet.


Stranden


Nu sitter barnen och äter lunch. Danne är och köper blöjor, sen ska vi nog till stranden.
Jätte fint väder idag. Får hoppas de vågar gå i vattnet.

Nu måste jag gå och hålla koll på kidsen, annars ligger all mat på golvet.

Bye bye

Tv


Go Kväll!

V
a tänkt att vi skulle kolla på Merlin, men vi har inte kommit så långt än. Deep blue sea gick på 6an och den var vi bara tvungen att se. Måste vara en utav de bästa Haj filmerna man sett. Riktigt bra är den. Och nu snafrt visas 2½ männ, och det kan man inte heller missa.
Vi lär nog he på Merlin när vi ska lägga os för kvällen. Men det funkar det med.

Imorgon ska det vara yttligare strålande sol, så imorrn har vi planerat att åka till stranden. Få se om kidsen vågga bada nå. :)

Nu blir det mer tv.
Tjao

Film kväll


Hej hallå.

Känns som att det var ett tag sedan jag skrev, men vi har haft det fullt upp och jag har knappt rört datorn. Igår fick vi vår nya tv, 42" plasma, den hänger nu snyggt i vardagrummet. :)
Danne och Ronny for iväg och hyrde lite filmer, igår kväll såg vi 1408, som var riktigt bra, och läskig.
Sen såg vi Anaconda. Så dålig film!
Ikväll ska vi se på Merlin Returns, om den nu hette så. Jag och Danne har sett nästan alla tvserier av Merlin, och en film. Men jag tycker tvserierna är bättre, eftersom där är han ung, och på filmerna är de äldre.
Men får hoppas denna film är bra. :)

Just nu har barnen precis somnat, Melvin sprang upp en gång, och nu sover de. De har inte vilat på hela dagen, vi har härjat på lekparken osv. Gick även in på babyproffsen och la undan en bilbarnstol till Casper. Det var kampanjpris och de hade 2 st kvar. Den kommer att gå på 2300 nåt. Bra pris. Så den ska vi hämta på Måndag då barnbidraget kommer.

Just nu är Danne och Ronny på affärn, danne skulle panta lite och handla så vi kan göra Subs hemma, om pengarna räckte. Nån som bruka göra egna subs? Det är nästan godare! :) 

Krocket


Hej hej.

Nu har barnen precis kommit i säng. Men det kommer nog ta ett tag innan de somnar, eftersom vi har bytt ut Melvins säng, så nu kan han klättra ur den själv. Men får hoppas han inte springer upp för mycket, och nu är de ganska trötta.
Efter middagen for vi bort och hälsade på Lonka, River och Holly. Sen kom det lite mer folk och vi spelade krocket.
Men dåliga regler!!!

Jaja, imorrn ska vi kanske till lekparken, om Danne får sina pengar sp han kan tanka bilen. Annars får vi gå till en lekpark i närheten istället.

Nu ska jag bara ta det lungt, har jätte ont i benen, och är fortfgarande lite kall sen vi var ute.

God bye

Home alone


Hallå.

Somnade om imorse igen, fast inte föräns klockan halv 8. Barnen sovde tills klockan 10. Helt paff. Men de gick och la sig runtg 11 igår som sagt. Kom hem så sent. Men man var riktigt utvilad iallafall.

Vi har varit barnfri nästan hela förmiddagen. Casper följde med Matte och Millan till stan och till lekparken. Och Melvin är uppe hos Carro och Jim och badar.

Så jag och Danne har städat hela lägenheten, Danne diskade, sen for han och slängde kartonger, sen kom han inte tbx? Haha. Eller jo efterf ett tag, men då hade jag redan städat klart allting. Snacka om att smita från städningen. ;)
Nej, men han for och kollade om han fick tillbaka sina pengar som en kompis var skylldig honom.
Men städningen är klar och jag har inget att göra. Danne for till mamma sin för att städa hela bilen, det var inte jag så förtjust i, har nyss hängt lite tvätt.
Nu ska jag bara slappa med en kall dricka. :)

Vi blev bjuden på grillade hamburgare idag till middag, så vi ska upp till pappa min sen och grilla. Och Melvin kommer säkert vilja bada igen, Casper vill nog också bada. Det är så varmt idag.

Nu ska jag bara njuta att jag är själv för en stund. Vet ej när Casper kommer hem, men det märks. Han har nog jätte roligt med Matte och Camilla. :) Får se om Melvin kanske är kvar uppe hos Carro tills vi kommer dit? Vet ej. Men det märks också.

Vad gör ni idag?


Fuuuck


Har legat vaken en timme nu ungefär, kan inte sova. känner mig inte ens trött, illa.

Nån som har nått förslag på nått att göra?

Sen kväll


 Ikväll blev det en sent. Kom nyss hem.

Som sagt så for vi bort till Daniels mamma och åt fondy. super gott var det. Sen efterätt med glass och jordgubbar. :)
Sen blev det lite lek och barnen ville gå ut. Vid 8 ungefär började vi att spela kubb. Vi var 4 lag, och eftersom vi skulle spela efter Thomas regler så tog första matchen runt 1½ timme att spela. Jag och Danne kom i final mot Oskar och Tina. Men de vann. Runt halv 11 var vi klar, och nu ligger barnen i sängen.

Tror vi kommer få en liten sovmorgon imorrn. Eller så vaknar de samma tid ändå.

Danne och Oskar gick orecis ner tfill Aster, få se när Danne kommer hem. Han lovade att komma hem iallafall. men de har man hört förut. Jag ska spela nå spel nu och se lite tv, sen blir dfet sängen för mig, är helt slut efter kubb spelet, och myggbett har jag fått, massor.

Godnatt


Dagen


Hallå.
Har varit så trött på förmiddagen eftersom jag vaknade runt 6 tiden. Tog en dusch men det funkade inte, så jag råkade somna på madrassen i vardagsrummet runt 10. Så Danne fick vara vaken med kidsen. Nu är jag pigg igen.

Efter jag vaknat efter 1 timme ungefär gick jag och lånade havregryn och vi bakade lite chokladbollar, men det blev ett himla liv eftersom barnen var tvungen att äta upp deras lunch innan de fick smaka. Men efter efter ett bra tag hade de ätit bra och de fick smaka. Sen gick de och vilade.

Har spelat lite spel nu och Danne har somnat på soffan.

Till middagen är vi bortbjudna hos Dannes mamma, blir Fondy till middag, det är himla gott. :)
Sen får barnen komma iväg lite också, härja på lite.

Vad ska ni göra idag?

Tidig morgon.


Gud vad gör jag vaken nu? Barnen kommer säkert att sova iallafall 1 timme till. Vaknade för ett tag sen, och kan verkligen inte somna om. Vi la oss som sagt runt 11 igår och kollade på film, så jag somnade rätt fort. Så är utvilad nu!

Får hoppas det blir lite sol idag, så man slipper sitta inne så mycket.

Sitter och kollar på Lilla huset på prärien nu på 3an. Var länge sedan man såg det..

Spel


Halloj.
Nu har vi precis lagt ner barnen, det var för trötta för att hållas vaken längre, iallafall Casper.
Blev lite resning från några garderober idag, och lite runt om. Men det syns knappt att man har städat. :/

Nu snart ska vi lira lite Gin Rummy. Det var jätte länge sedan vi spelade det, det är så roligt. Men tar några timmar.

Vad har ni gjort idag?


Städning


Nu är det tvättning och städning som gäller.
Rensning ur städskåpet och alla skåp i hallen.

Så vi kommer att ha fullt upp!

Frukost


Godmorgon.
Sen barnen vaknade har vi inte gjort så mycket, legat och myst på madrasserna och melvin går runt och klär på sig och sedan klär av sig, de tycker han är jätte kul.

Nu ska vi fixa lite frukost, magen kurrar.

Vad ska ni göra idag?


Godnatt


Kikar bara in för att säga godnatt.
Jag har nyss duschat, Danne står i köket och steker ägg, plus ska han äta 4 hårdmackor och en mjukmacka plus en annan macka, fast han är ju lite på lyset. Haha.

Ne vi ska götta ner oss på madrasserna och he på en movie.

Godnatt!

Regn Regn


Ja nu vräker det ner regn. Och inte lite heller, snart blir gatorna översvämmand.

Vid 6 tiden for Danne och Casper ner och hälsade på Aster, och jag och Melvin tog en promenad upp till pappa och hämtade våran skötväska, då blåste det bara lite grann, inge mer med det, sen började det ösa ner med regn. Fast det inte är något långt gångavstånd så va man ändå dyngsur när man kom hem.

Nu har kidsen precis lagt sig för kvällen, och Danne är och köper blöjor.
Ska kika vad det går på tvn ikväll. Nån film hade inte varit fel. :)



Blås väder

Hej igen.
Vi sitter fortfarande inne. Melvin har gått över och lekt med Malin. Det blåser fruktansvärt mycket ute, så tråkigt.

Danne och Casper ska iväg en stund senare, så då tänkte jag ta en promenad med Melvin i blåsten. Få lite friskluft.  Man blåser inte bort iallafall. Tur de.

Skulle vart på extra och handlat blöjor, om inte Danne får göra de om han tar bilen iväg sen. Hm, det ordnar sig.

Nu ska jag busa med Casper lite.

När Casper var mindre. Danne har bara gamla bilder på sin dator. Så det får duga. :)


Kidsen vilar.


Hallå.
Idag följde jag med och hälsade på Daniels mamma, fikade lite och lekte. Vi kom nyss hem, barnen var så trötta. Så nu ligger de och vilar. Danne spelar Sacred och jag, kikar runt på internett.

Vädret är inte det bästa idag, kommer säkert att börja regna. Nu blåser det bara kallt. Jag som trodde sommarvärmen skulle hålla i sig. Men icke.

Vad som händer senare idag har vi ingen aning om. Ikväll är det sommarvågen nere i hamnen. Kanske skulle vara kul för barnen att fara och kolla. Kommer att ara mycket folk och mycket underhållning, + godisregn. Men Danne visste inte än om han ville dit.

Ikväll är jag sugen på nå spel, med andra ord eller någonting. Men Danne vill väl bara spela Sacred. Buuh..
Jaja, får se vad det blir.

Hur är vädret hos er?

Haj

Godmorgon.

Jag och barnen klev upp för ett tag sedan, såg lite bompa och åt frukost, var lite svårare att väcka Danne, blev lite less speciellt när jag behövde hjälp, men icke. 
Nu är alla uppe iallafall, jag funderar på att ta en promenad till kiosken och köpa snus.

Igår kväll såg vi skräckfilmen, och jag blir rädd för minsta lilla, låg redan under täcket och tittade upp ibland, och då var vi bara på förtexterna som visade bilder om filmen.
Under filmens gång sa jag varje gång det hände något äckligt att Danne kunde få byta film eller spela tvspel. Men han ville se klart filmen. Så attans. Men jag såg också klart den, även om jag kollade upp i taket rätt ofta, men ack så dåligt slut!


Vad ska ni göra idag?

Godnatt!


Blev aldrig någon film. Skulle ta upp imot 16 timmar att få ner den. Give me a break!

Nu kommer Danne mannen snart hem, så ska lägga fram madrasserna så det är bara att he på filmen. :) Kommer säkert somnar eftersom jag känner mig lite trött. Men tror ändå att Danne kommer att somna före mig. Men ska försöka hålla mig vaken eftersom jag verkligen vill se denna film. Men somnar Danne kommer jag att stänga av, hatar att se skräckfilmer själv. Då blir man bara mer rädd!

Over'n Out!




College


Hittade en komedi film som jag inte hade sett.
COLLEGE blev det.



Kevin, Carter och Morris stod inte först i kön när Gud delade ut stora armmuskler.
Så varför inte ge sig av på en road trip till närmaste college, ragga upp några chicks, puckla på några jocks, tömma några kegs och bli fasttejpad naken vid en staty av Columbus, i värsta blow-job-positionen?
Om du gärna vill vara "super bad" eller en bit "American Pie", så packa tandborsten och de tre år gamla kondomerna och åk med till "College"!


Någon som sett filmen?

Film?


Nu har jag lagt ner barnen för natten.
Blev fullt spring nu mot slutet. Casper tog hela popcorn skålen och sprang in på rummet eftersom Melvin inte skulle få smaka, sen kom han ut med en tom skål och pekade mot rummet och sa, Dä Dä. Alltså Där.  och vips så var alla popcorn utspridda på barnens rum, plus i vissa leksaker. Så det var bara att ta fram damsugaren och börja städa.

Han även med att diska lite och plocka undan lite kläder innan de skulle skulle sova. Så nu behöver jag inte göra någonting nu! Underbart. :)

Funderar på att kolla om det finns någon bra komedi film att ladda hem, eftersom Danne skulle komma hem runt 11 så ska vi se skräck filmen då. Och det där badet jag skulle ta igår verkar också lockande. Får se vad jag gör.

Våra sötnosar

Ha en bra kväll!
Kommer säkert upptadera lite mer ikväll om jag inte har något att göra.
Hejsvejs

Grillat


Nu har vi precis kommit hem.
Pappa bjöd på grillat, som vi delade och la in i grillspett eller vad det heter. Sen potatissallad och friterade strips. Var himla gott. Och Melvin och Casper badade på. :)

Danne gick ner och grattade Aster för ett tag sedan. Jag skulle lägga barnen. Men vi poppade lite popcorn istället och myser nu framför lite barnprogram. Sen blir det läggdags. Popcorn är en stor favorit hos barnen.



Grillning + bad


Nu ska vi fara och grilla. Och kidsen ska få bada! :)

Hör sen!

Dagen

Hallå.

Nu har jag precis fikat frukost.
Tog en promenad till spar och handlade lite som fattades. Träffade även Lonka, River och Holly på affärn. :)
Får se om vi träffas senare så idsen får leka.

Melvin är uppe hos Carro nu, så nu är bara Casper hemma. Han har nyss ätit en piggelin. Jag funderar på att städa bort lite. Men får se vart de slutar.

Skriver mer senare! Nu blir det le med lillgubben.

Hej

Gammal bild på Casper.


Spya


Godmorgon.
Barnen vaknade runt halv 8 idag. En liten sovmorgon, men de la sig inge senare igår, normal tid. Direkt när jag kom in till barnens rum så frågade Melvin efter vatten. Sen låg vi inne i vardagsrummet och han verkade inge kry alls, sen bara spydde han, typ vatten. Och efter det mår han jätte bra. Han gick direkt in till köket och åt kräm och äpple. Nu leker han med Casper, sitter även i våran fotölj och håller i våran xbox dosa och säger åt pappa att han vill spela. hehe.

Danne hedde på xbox:et så han skulle få testa köra lite bil.

Danne:  Vad vill du spela Melvin?
Melvin: BOMPA

Melvin gillar bolibompa. :)

Nu ska jag ta och äta lite frukost. Men nästan all pålägg är slut, så försöker flirta lite med Danne så han kan fara iväg nu på morgonen.

Ha en bra dag.

Saknat mig?


Ehm, ja. Im back efter 3 dagar ungefär.  Men det är väl roligt?

Under kvällarna när man hade halv tråkigt kände man lite för att skriva, så kanske är därför jag är tillbaka.
Också för att Rebecka ska kunna följa med lite och se nya kort på barnen innan hon kommer hem. Längtar! :)

Det ska bli så roligt. Får hoppas hon stannar ett bra tag! ;)



Ikväll har jag inte gjort ett skit. Hade tänkt att ta ett spá bad, men jag har inte orkat dra mig till badet än, har inte ens hett på tv än. Danne är uppe hos Robban och spelar Xbox. När han kommer hem ska vi bänka fram madrasserna i vardagsrummet och kolla på en skräckfilm. BUUUH!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0