Torsdag


HejHej.
Dagen har inte bestätt av så mycket. Dagis för barnen. Lite plugg för mig, blev nått spel av Nhl 10 också. Måste ju bli lite bättre:) Roligt är det iafl. Blir lite spel sen också.

Efter barnen hade hämtas gick vi hem, lekte och kollade på Tellitubbies, sen började jag med maten. Blev pasta och köttfärsås. Barnen mumsade i sig. Senare for Danne iväg på affärn och inhandlade lite saker.

Imorrn ska vi in på stan en sväng, kika på lite julklappar och handla mat. Blir även en sväng bort mot ÖoB när vi ändå ska till Willys. 

På Lördag ska vi baka pepparkakor med barnen, ska bli roligt. Och degen är ju såå god:) 


Shopping


Godkväll alla

For in till stan imorse efter jag lämnat barnen på dagis, skulle in och köpa linser och linsvätska, skönt att kunna byta till nya linser. :) Blev lite mer smått och gott också. Blev på stan lite längre  än vad jag hade tänkt. Efter jag varit på synsam gick jag på cubus och kiade, 30 % på allting. Men hittade ingenting vettigt, kändes onödigt att slänga ut pengar på saker som igentligen inte behövdes, iafl nu när det ska handlas julklappar.
Väntade in klockan så den kunde bli 11, för då fick Danne lunch. Han ko och mötte upp mig på stan, så gick vi på UH och åt lunch, blev juice och räkbaugett. Riktigt god var den. :)

Sen blev Danne tvungen att kila på jobbet igen, då kom Jenny in till stan, så vi gick runt och kikade lite. Hittade lite kläder på Gina som var rea på. Kanoners. :) Lite nytt skadar alldrig. Sen gick jag in på apoteket en sväng och handlade Alvedon och nässpray till barnen så det finns tillgängligt. Klockan bara rusade iväg och helt plötsligt var den halv 2. Så åkte med Danne hem klockan 2. For först förbi affärn och Danne hanlade pölsa som vi åt idag. Förj*vla gott var det! :D

Efter middagen var Melvin med Carro en stund, jag Danne och Casper for in till stan igen. Danne skulle köpa NHL 10. Så det har vi spelat ikväll, riktigt roligt var det, fast att jag förlorade. :b 

Nu spelas de lite poker, ska läga oss alldeles strax! :)

Gnatt
 


Lekpark + dagis

Godmorgon.
Imorse vaknade vi alla vid halv 7. Barnen la sig i våran säng och kollade på Tellitubbies medans jag fixade frukost. Sen klädde vi på oss och lekte. Vi alla blev lite rastlösa eftersom det fanns inte så mycket att göra, så vid 8 klädde vi på oss och gick till lekparken. Kan ju säga att när vi kom till dagis var det bara att hänga in allt i torkskåpet, var rätt blött och grusit överallt. Men det är då det är som roligast för dem. :b

Nu är jag hemma och ska börja med att bädda sängen och plocka bort uti i hallen. Sen sätta mig ner och plugga lite. Imorrn måste jag in till stan och köpa linser och linsväska, drygt. Men ett måste.

Ha en bra dag! :)


Måndag..


Hello.
Inte vart en sån händelserik dag. Julen börjar närma sig, och snart får man börja pynta lite, det som är mysigt. :) Plocka fram lite julstjärnor, byta till julgardiner och tända många ljus, och granen får man inte glömma.

På Fredag efter Dannes jobb ska vi till stan och julhandla lite grann. Försöka handla lite julklappar, om man hittar något vill säga. Men de lär vi nog göra. Ska även handla Melvins födelsedagspresent, han fyller snart 3 år. =) Ska även försöka handla nå nya linnen till mig själv, om jag hittar något till bra pris, ska in på Gina och kika efter nå fint också. Danne kommer nog bli less rätt så fort, hehe. Men hans idé att gå på stan, då får han dras med mig också. :) Sen blir det nog lite mat handling också, vi ska börja veckohandla nu istället, varje Fredag. Så det blir nog bra! :)

Nu blir det lite tv. Tjao

Lägger upp lite äldre bilder, när barnen var mini. :)


Melvin och Casper sussar gott.


Melvin som bebis. :)

Casper som bebis. :)

 


Poker och tv kväll



 Hello.

Idag är det Söndag, sista dagen på helgen, känns riktigt tråkigt. Men vad gör man..

Idag har vi inte gjort allt för mycket, klev upp runt kvart över 7, samma vanliga bompa och frukost. Sen for vi och hämtade upp Dannes bror som ville ha skjuss hem, sen stannade vi där och hälsade på Dannes mamma ftill 1 kanske. Sen började jag må så dåligt, huvudvärk och illamående, så vi for hem, Danne tog med sig Melvin och hälsade på Matte och Camilla så jag kunde vila lite. Casper skulle också vila så det passade bra. Mådde kanon när jag blev väckt då de kom hem. :)

Vi hade planerat in att gå till lekparken, men det blev mörkt så fort så det kändes inge roligt. Så vi beställde hem pizza och lekte resten av efgtermiddagen innan Melvin och Casper skulle hoppa ner i badet.

Melvin somnade lika fort ikväll, nästan direkt när vi la ner honom, så det beror nog på om han får sova på dan eller inte. Så det blir nog att säga till dagis att han inte ska sova under dagen, det behöver han verkligen inte.
Så nu är det broblemet fixat. Slipper han sitta uppe till 10 innan han kan sova.


Ikväll är Danne uppe hos Robban, antar att de lirar Xbox. :b Jag har spelat lite poker. Vann en turnering på 11 dollar. Sedan spelade jag en 2.20 $ turnering som gick sämre på. Fick AA och hökde till 600, en gick all in, jag syna och en efter mig synade också. AA mot QQ - AJ. QQ fick stege på River och vann. Så där tog den turren slut.

Har nyss fixat fika, och ska se klart filmen på 3an..
Gnatt




Poker


Halloj.

Idag har vi en bra Lördag. Jag och barnen steg upp runt kvart över 7. Danne snarkade vidare han, men de gjorde ju inget, vi kollade på bompa en liten stund sen började Melvin tjata om frukost, så vi plockade fram cocco pops, fil, mackor, juice och gott pålägg. Blev en ordentlig frukost för oss alla. :)

Efter 11 tiden for vi in till stan. Gick in på citylek och skulle kolla på lite småbilar till kidsen. Melvin har blivit en stor favorit av dom eftersom hans kompis Simon på dagis har med sig sånna på dagis, och Melvin får alltid låna en bil av honom när han kommer på morgonen, men nu fick Melvin en egen. Glad han blev. :)

Sen for vi och handlade lite saker tills ikväll och till middagen, hade glömt att köpa hamburgebröd som Danne var sugen på, och jag skulle köpa pannkaka. Mums! :)


Efter middagen var vi alla så trötta, specielt Casper, eftersom han hade inte vilat något under dagen, så vi alla hamnade i soffan en stund framför barntv. Sen började jag städa barnens rum eftersom Melvin hade råkat tagit ner en blomma, och det var blommblad överallt. Danne tog tag i städningen i en garderob vi har i hallen, en som var överfull med onödiga saker, så nu är allt det i förrådet. :)

Barnen somnade på studs iallafall, riktigt skönt, eftersom Melvin brukar annars inte somna föräns vid 10. Vi har spelat poker ikväll, jag spelar nu en 2.20$ 4000 garanterad. Går riktigt bra. 4700 reggade, 680 spelade kvar, jag e nu på plats 170. Utd från 414. Så får hoppas man tar sig en bit.
Danne gick upp till Matte och lirade Xbox, ser väl om jag är vaken då han komma hem, beror på hur det går i turneringen. :)

Nej nu ska läga mig energi till pokern. Gnatt

Poker


 Ikväll spelas det poker, både för mig och för Danne. Endast som fattas är lite götta. Men finns ju glass och Danne har ju chips. Funkar ju.




Får hoppas på någon vinst ikväll iafl! :)


Storhandling


Gomorgon.
Har redan varit uppe ett tag och hunnit med rätt så mycket, ställde klockan på 07.15. Casper vaknade bara några sekunder innan klockan ringde. Sen vaknade Melvin. Blev bompa och mys fram till 8 då vi fikade och klädde på oss. Vid kvart i 9 rullade vi iväg på dagis, sen for vi på Coop för att fika och sen vidare på Willys för att storhandla. Så nu är det gjort och allting är påfyllt. Melvin har även fått sina efterlängtade äpplen och filen han surrar om dagligen. Köper sällan fil så glömmer lät bort det, men nu är det kirrat. Sen blev det lite gott tills ikväll till oss och barnen. Tänkte fixa ihop någon fruktsallad och glass, med klemetiner,äpplen osv. Mums. :)

Nu har jag precis fikat frukost, var bara tvungen att köpa de goda julmackorna som säljs runt varje jul, förra året hann jag bara köpa ett paket, sen var det slut. Fanns ingenstans.. Men nu finns dom här hemma och de smakar så gudomligt gott. :)

Idag ska vi hämta barnen lite tidigare från dagis, eftersom vi ändå inte har så mycket att göra idag, sen får vi se vad som händer. Lika trist väder idag, får hoppas på bättre väder i helgen.

Haj



Torsdag.


En liten uppdatering, fast jag har inte så mycket att upptadera ändå.

Efter dagis idag hann vi vara hemma en sgtund innan vi gick upp till pappa min. Där bjöds det på Ris och kycklinggryta i ugn, riktigt gott var det! Fick med oss lite rester hem så det lär nog ätas upp ikväll. =)

Just nu är barnen vakna än, Melvin har spring i benen och håller Casper vaken. Skickar över leksaker i sängarna och byter täcke osv. Riktigt jobbigt då han aldrig vill sova. Men Casper lär bli less snart, han bruka bli det och lägga sig ner. Undra hur det blir när båda har en säng de kan kliva upp ur. Gahs.

Ja, Danne blir hemma imorrn också, mådde illa imorse och har knaprat alvedon hela dagen. Och imorrn jobbar han annars bara till 11, så det var lika bra o vara hemma och jobba till veckan. Så vi far och storhandlar direkt då vi lämnat barnen på dagis, får man en god frukost då vi kommer hem. :)

Vet inte alls vad jag ska göra nu, är rastlös. Glömde både snusen och telefon uppe hos pappa, men orkar inte palla mig dit. Får ta det imorgon bitti istället.

Hoppas in i duschen kanske man ska göra, så är det klart!

Hej

 



Måste försöka knäppa lite nya bilder, så jobbigt då man inte äger någon kamera. Men det skall införskaffas:)


Onsdag kväll



Vilket trist väder det har varit idag/de senaste dagarna. Regn från och med man kliver upp tills man går och lägger sig. Runt 3-4 tiden börjar det bli mörkt. Vill att snön kan komma nu! Så man iallafall kan vara ute efter middagstid. Nu går det inte, man ser knappt vart man sätter foten. Himla tråkigt.

Imorse försovde vi oss, och länge också. Förstår inte hur det gick, eftersom Casper brukar för det mesta vara som en väckarklocka runt 6 halv 7 tiden. Men vi ställde även min klocka och Dannes klocka. Men 20 i 9 vaknade Melvin och väckte oss. Gick då direkt in och väckte upp Casper, som gärna ville sova lite längre. Men de fick han inte. De fikade och klädde på sig sen vandrade vi på dagis.

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket, jag och Melvin for med pappa min på afäfrn, jag skulle handla Mjölk,bröd och pålägg. När vi kom hem hade Danne diskat bort all disk, underbart. :) Slipper man tänka på det imorgon.

På Fredag ska vi in på stan, eller, handla mat på Willys. Blir skönt med lite pengar. Först blir det att betala in barnomsorgen, sen storhandling. Danne slutar runt 11 tiden varje Fredag, så en perfekt dag att handla på. Slipper man stressen, och kidsen är även på dagis. Vi har som en grej att varje månad, eller den 20nde när vi ska storhandla för veckan, så stannar vi alltid på Coop först och äter lunch, korv med dryck 10 kr. Mycket billigt, annars blir vi alltid sugen på något när vi åker ifrån Willys eller när vi är där och handlar.

Nu ska jag fixa nån macka och varmoboy tills en film början vid halv 10. Harold and Kumar goes to white castle är den som visas på 6an då.

Nej ha en bra kväll.
hej





Våran Lördag.



Godmorgon.
Nu är vi alla uppe här. Alla = Jag och Danne. Barnen har sovit borta inatt. Var riktigt skönt med en sovmorgon, fast jag skulle kunna sova i några timmar till. Fast jag inte var uppe något sent igår kväll.

På förmiddagen for vi förstg på Dannes öppethus på jobbet, barnen tyckte detg var riktigt roligt med alla maskiner och gratis godis och korv. Melvin for dit med farmor/farfar så han följde dom hem igen. Casper for med oss hem och sedan kom Matte ochg Millan och hämtade honom vid 3 halv 4 innan de alla skulle iväg på middag.

Vid 5 tiden gick vi upp till pappsen och lånade hans bil, eftersom Dannes baklysen är skitknepig, vet inte hur många gånger han har försökt att fixa det där. Men iafl så for vi och hämtade upp Elida och Robban som också skulle på middagen, det var roligt att de också for dit, eftersom det inte var bestämda platser så satt vi givetvis med dom. :)

Först blev vi bjuden på nån förätt, macka med leverpastej, med nån konstig sås och lite päronskiver på. Såg riktigt gott ut, men såsen förstörde det mesta. Men annars var det gott. Sen blev det underhållning av nån komiker så både sjöng och bjöd på roliga vitsar. Duktig var han. Sen blev det utlottning av massa bra saker, de första 10 kunde vinna fina priser, som gps m.m. Men vi var ingen av dom. Sen belv det MAT! Vi som inte hade ätit på nästan hela dagen var jätte hungrig. Det blev jätte gott kött, gott klyftpotatis som var lite saftig, och nån vin sås, såsen var ingen höjdare, så jag skippade den. Sen blev det mer underhållning. Sen blev det mer utdelning av priser, eftersom alla hade vunnit något. Vissa var bra saker, och vissa dåliga. Jag vann en Jigsaw, vet inte när den ska komma till användning eller om man kan ge bort den i julklapp. Danne vann en kylväska. Elida vann massa tshirtar i strl XL. haha.
Ja, sen blev det efterätt, Panna Cutta. riktigt gott var det. :)
Vid 10 tiden var nästgan alla berusade där och sjöng och levde om. SÅ vid halv 11 då underhållningen skulle sluta så for i hemmåt.

Jag somnade vid 1 ungefär när jag kollade på tv. Vaknade vid 6 tiden och kom på att jag somnade med linserna i, var bara att kliva upp och ta ut dom ochg somna om.
Var riktigt skönt att få sova länge.

Vi lär nog hämta barnen på ett tag, tro Casper skulle försöka vila först. men Melvin lär nog inte vila så han kan man hämta på en timma kanske. Danne ska se Eureka nu så.

Ha en bra dag. 

Sovdags strax


Nu ska vi snart göra kväll här, vi har besök fortfarande av Robban så blir inte precis nu. Sen blir det att lägga sig och kolla på Eureka. Ett av de bästa serierna,förutom oth. ;)  jaja.

Dagen har gått väldigt fort idag, hämgtade kidsen vid 3 tiden, for hem och lekte lite innan middagen. Blev mos och köttbullar idag bara, enkelt och snabbt. Sen gick vi ut en sväng sen hem och bakade en god kladdkaka. =)

Tog även fram lite lek lera som barnen pysslade med innan det blev fika. Klockan bara for iväg och den blev redan 8. Gjorde iordning kidsen får sängen, och de somnade på stutts. Inte vanligt. Men skönt för en gång skull.

Skulle även försöka slänga i en tvätt efter 8, eftersom ingen har tvättid då, men de gick ju inte. Var ner senast vid kvart över 11 och kollade och då var det nån som fortfarande tvättade. Så jag fick boka in en tid imorgon bittif, drygt, men behövs tvätta nå jeans o nå tröjor till morgondagen.

Ska stänga ner datorn nu. så gnatt

Torsdag


Är less ikväll. La ner kidsen vid 7 tiden som vanligt. De är vaken än! Melvin springer och kastar ner saker i Caspers säng, kastar bgort täckte och´river bort ur sängen. Har fått gått in hela kvällen men än har han inte fattat att ligga kvar i sängen. smått less. Snart kommer Daniel hem iafl, han slutar halv 10 ikväll. Säker på att de är vaken då också.. Ska säga åt dagis att Melvin måste sluta sova lunch där, när han är hemma sover han oftast inte på dagarna och då brukar de gå lättare för han att somna på kvällen.

Så jag har inte hunnit gjort så mycket ikväll förutom att få dom att sova. Blir väl nån sitngo sen när de har somnat. Sen ska vi se på Eurika, eller hur det stavas. Danne beställde hem första säsongen och fick hem den idag. Great! :)

Ja just, på Söndag får vi sovmorgon. Det känns bra. Inte varje dag man får sovmorgon. :) Så det uppskattas. På Lördag ska vi först på öppethus på Dannes jobb. De firar 90 år eller något. Danne ska jobba under de 3 timmar också. Sen hade Danne skaffat barnvakt, så vid 4 lämnas de över och vid 6 ska vi till parken på middag. :) Blir något gott kött hörde jag. ;) Vi lär väl vara hemma runt 10 11 tiden eller något. Får se vad som hittas på då. Tro Danne redan har bokat in en massa poker. haha. Hade vi haft pengar skulle vi försöka få in en bio efter middagen, men det får tas en annan dag. Känns kul att få fara och göra något annat, hörde att Elida och Robban också skulle på middagen som bjöds, ännu bättre. ;D

Men nu ska jag in och lägga ner Melvin i sängen för sistga gfången, får jag hoppas. Det lever om alldeles för mycket där inne nu! Ha en bra kväll. Hej

Onsdag



God kvälla.

Har precis lagt ner Melvin och Casper i sina sängar, Melvin har redan hunnit sprungit upp några gånger, och snart lär jag få springa dit igen. Vissa gånger brukar Caspers säng vara fullt med leksaker för Melvin lägger allting där. När man då kommer in springer Melvin och lägger sig och skyller på att det är Casper som leker. smart grabb..
Har redan fått plockat ut Caspers cykel, och deras piano ur rummet, Melvin cyklade runt runt och sedan satt sig ner och spelade HÖGT med det lilla pianot. Nu är han och leker med något nytt.

På tvn går nu 2½männ. En riktig rolig serie. Sen ska jag ta fram lite skolböcker och plugga lite grann.
Melvin har varit hemma nu Tisdag och Onsdag, på Måndgag eftermiddag var han mycket hängig och välldigt varm, men det visade sig ingen feber. Men nu är han kry och han längtar så tillbaka till dagis, till hans kompis Simon, som han pratar om välldigt ofta. Han har gråtit sig helt slut de här 2 dagarna på morgonen då Casper får gå på dagis, men idag fick han följa med mig och hämta Casper, och det uppskattades. :)

Blir själv ikväll ja eftersom Danne jobbar em denna vecka.. Men ikväll slutar han halv 11, lite tidigare än vanligt. :) Så jag ska plugga och kolla på tv, och försöka få kidsen att somna.

Melvin och Casper bäddade ner sig på golvet med soffkuddar och täcke. Mysigt de hade.


Go klumpen Casper :)


Go klumpen Melvin :)


Gnatt

Gokväll alla..
Har nyss spelat en sitngo på everst. en 1 dollar bara 10 manna. Kom 1 a och vann 5 dollar. så lite pluss iallafall. :)
Nu kikar jag lite på Batman Begins på 6an, ska väl snart lägga mig ner och sova..

Idag har det blivit mycket städning och bullbakning. Bullarna blev riktigt goda. :)
Sen efter dagis blev vi bjuden hem till barnens morfar på pölsa. Riktigt gott:)

När vi kom hem började vi blåsa upp lite ballonger.. Blev många ballonger. Skulle igentligen bara blåsa upp hälften av paketet, men blev visst inte så. Medans Melvin sprang omkring och lekte med ballongerna satt Casper och höll i ballongpåsen och gav mig ballonger en efter en, tänkte inte så mycket på hur många jag hade blåst upp, men tillslut var alla ballonger slut. :O Nu är det ballonger överallt.. Har hängt upp de mesta men några får stanna kvar på golvet som får bli lekballonger imorgon, annars måste man hela tiden gå och plocka ner..

Sen ville inte Melvin gå och sova när Casper skulle sova, så jag och Melvin kollade lite på hockeyn, han sa hela tiden att dom sprang välldigt fort. Då sa jag att de hade skridskor på sig, och att tomten kanske ger Melvin ett par skridskor i julklapp. Det tyckte han inte var roligt, direkt sa han nej tomten, Melvin rädd. Pappa komma hem snart.. sötnosen.

Ska lägga mig ner nu och kolla klart på filmen, som lär vara slut snart..
Gnatt.



De var ballonger överallt.


Morning


Godmorgon.
Själv har man varit vaken ett tag. Barnen är hemma ifrån dagis idag eftersom vi ska till tandläkaren för båda lite senare. Och enda dagen de kan och jag kan sova ut, nej då ska de upp tidigare. Innan 6 var vi uppe. Jag och Danne somnade relativt tidigt igår eftersom vi bara kollade på film, så man var rätt utvilad, och Danne kom i tid till jobbet också. :) Danne tänkte sluta tidigare idag för att köra och följa kidsen till tandläkaren, kanon. :) <3

Just nu så liger barnen och vilar. Igentligen bruka de vila runt 11 - 12, men de var jätte trötta. Vid kvart i 9 hade Melvin plockat fram sin kudde och täcke och lagt sig på golvet inne på rummet sitt, tro han somnade lite grann med. tröttisen. La ner dem i sängen efter de och de slocknade direkt, man blir trött av att vakna tidigt.

Nu ska jag städa bort lite, eller bara lägga mig ner och se på tv. Lät mycket skönare de.. :)

Ha en bra dag! Hoj


RSS 2.0