Söndag


Hej igen.

Hela helgen har vi varit upptagen med flyttningen, och internet fick vi igång nu, men imorrn kommer det troligtvis inte funka då vi ska flytta över till denna lägenhet, ser väl hur länge vi blir utan. Har modemet och allt inne i andra lägenheten, och för att få bästa mottagningen till internet måste man sitta i hallen. Satt först i vardagsrummet men där gick det jätte segt och var 3 minut stängdes internet ner. Men inte nu!=)

Känns skönt att ha fått alla grejor på plats i nya lägenheten, så nu kan man börja koncetrera sig på den gamla och rensa ut allt som ska bort och ner i källaren osv.

Som sagt så har barnen varsitt rum nu, igår var första natten som vi sovde här, och de var ingen hit för Casper att sova själv, han skrek så mycket så de var hemskt. Så vi la in sängen i Melvins rum första natten så han skulle vänja sig. Somnade ganska fort där. Men Melvin blev inte glad.

Melvin: Nej, inte Casper sova här. MITT RUM. Jag är en stor kille. Sa Melvin flera gånger. sötungen..

Men idag hedde vi över sängen till Caspers rum igen, och det gick bra. De har nu sovit sedan halv 7, men de lär nog komma in till oss inatt som de brukar göra när de vaknar. :)

Ja imorrn är det dagis för dem små, jag ska röja lite i gamla lägenheten och slänga de som ska slängas i soppsäckar så Danne kan köra iväg med det sen, men lär nog inte göra allt för mycket, ska försöka vila en sväng också. Danne sa att de mesta kan vi/han göra på kvällen då barnen somnat..

Nu ska jag återgå till pokern.. Gnatt


Tisdag


Kvällen är här igen, sitter och kikar runt på nätet bara, Mevin kom precis upp, han hade gnällt lite innan i sömnen så tro han hade drömt något. Har får sitta uppe en stund sedan blir det sängen igen.

Imorse var vi uppe tidigt, eller barnen iallafall. Melvin kom in till oss runt 1 tiden och somnade hos oss, vid 5 vaknar Casper och tror att det är morgon. När han inte kunde kliva ur spjälsängen själv så somnade han alltid om då han vaknade, men nu när han kliver upp själv så tror han praktiskt taget att det är morgon även om vi sover. 
Så vid 5 började han att leka, först väckte han Melvin, som blev pigg han också, Neej tänkte jag.. sa åt dom att somna om hela tiden men det gick inte alls. De satt och kittlade varandra och skrattade i sängen, ena gick iväg lite nu och då för att hämta leksaker på rummet för att sedan leka i våran säng. Så sedan 5 har man varit vaken och först vid halv 7 klev jag upp då de började fråga efter frukost.
 
Efter frukosten satte vi igång att städa, barnen fick de varsin trasa att städa med, och stolt blev dom. De försökte att torka överallt och jag fick min städning klar iallafall! :)


Just ja, måste också säga grattis till Jenny som födde en liten dotter igår, grattis grattis. :D

Måndag


Ja då är snart Måndagen bortgjord. Som sagt så var barnen på dagis idag, och jag tvättade på för fullt här hemma. Runt 1 tiden vandrade jag till dagis men ingen av dom ville hem, de ville leka mer. Men med lite lockande att jag hade pulkan med mig så gick de med på noterna med att klä på sig.

När vi kom hem blev det först mellanmål sedan lek inne på rummet. Efter ett tag gick det lite i överstyr och rummet såg ut att vara nästan intill rivet. Så vi satte oss i soffan och beställde hem filmen Air Bud, barnen satt som fastklistrad och tyckte filmen var bra. Klokcan rusade iväg och det var dags med middagen. Rörde ihop lite spaghetti och köttbullar, Melvin kom även med ett förslag till middagen - Kornflakes. Men det blev ett nej. :b

Efter maten for Melvin med Carro, Jim och Morfar till Willys. Jag, Danne och Casper for en sväng på rusta för att inhandla städgrejor inför flytten, så nu är det kirrat! Blev även en sväng in på willys så vi kunde fylla på kylen lite.

Just nu är Danne uppe hos Robban och lirar xbox. Jag funderar på en dusch, men handukarna är inne i barnens rum i hyllan längst upp, längst in brevid Melvins säng. Så de lär nog vakna om jag ska in dit och böka på. De andra handukarna hänger nere i torkskåpet, plus några handukar som hänger och tgorkar här uppe, men de är nog intfe gtorra ännu. Ja vad gör man... 
När Danne kommer hem ska vi fortsätta se på Twilight, blev väldigt förtjust i filmen av de lilla vi såg. Danne somnade efter 20 min ungefär, medans jag såg en bit till. Skulle se klart filmen med både Melvin och Casper kom trippande ut från rummet deras för de kunde inte sova, så jag väckte Danne och vi alla gick och la oss i våran säng, de somnade fort men trångt blev det, och varmt.. Får hoppas de sover bra ikväll. :) 

Ne ska kika efter om jag hittar nå torra handukar och ta en snabbdusch och sedan se lite tv tills Danne mannen kommer hem. :)


Till helgen ville Robban och Liam att vi skulle joina dom till Knasiga Kojan, om vi inte har fullt upp med packning osv så blir det nog en liten tripp dit.


Casper som sitter i lektältet för bebisar. Tro han satt där i 10 min och lekte, såg lite små roligt ut.


Helgen..


Guud vad helgerna rusar iväg, likadant som för veckorna.. Imorrn går jag in i vecka 36.. Gud så tiden går fort. Och om en vecka flyttar vi. :)

Helgen som varit har vart lugn som alla andra helger. I Fredags kollade jag bara på film, Danne somnade runt halv 8 och sovde resten av kvällen/natten.. :b Så han var inget roligt sällskap.
På Lördagen kom Robban och Junne förbi och spelade lite sällskapsspel. Först blev det Jeoperdy, som man sög i. Sen spelade vi A till Ö. Jag och Danne vann båda matcherna, självklart! ;D De kom inte iväg förns vid halv 2 ungefär, så det blev lite sent. Somnade runt halv 3 kanske, barnen ville upp runt 7 tiden. Gäsp. Danne var rätt så död så jag klev upp, vid 8 kom Danne också upp, då somnade jag på soffan. Välbehövt! :)

Idag på förmiddagen var vi bara hemma, klev upp runt halv 8 och bara segade fram till 12 tiden. Då for vi på affärn och fixade så det fanns frukost imorgon eftersom allt var slut, sen gick vi in till Robban en sväng och barnen lekte av sig, Liam var inte hemma men de lekte på ändå. Vid middagstid gick vi hem och åt pannkakor och Melvin klippte sig lite och sen blev det bad!

Imorgon är det dagis för kidsen, jag själv ska tvätta. Ska skynda mig att slänga in en tvätt imorrn bitti innan Danne far iväg på jobbet så ingen hinner ta min tvättid medans jag lämnar av Melvin och Casper på dagis.
Danne jobbar till 4 som vanligt, om han ides efter jobbet så blir det lite handling och kanske en sväng in på rusta eller något. Eller så blir det en annan dag i veckan, är lite saker som vi måste inhandla.. :)

Hoppas ni haft en bra helg:D





Melvin och Casper fick äta mellanmål framför barntv.


Video




Hej alla.

Ikväll har det blivit lite poker och tv. Poker gick inge vidare alls, spelade endast en turre på Db. Nu kikar jag lite tv och har tänkt attg lägga in ett klipp. Inte klippet på Melvin som dansar och sjunger, eftersom det blev nå knas när jag förde över och det går inte alls som jag hade tänkt. Klippte ihop en egen liten video med bilder från när barnen var liten tills nu, roligt det med. :) Men den blev lite lång, och musiken ska jag byta ut sen, har ingen musik på min dator, hittade denna lågt på nå Imesh grej som var inladdad på min dator. Men det får funka så länge. :)
Märkte aldrig heller att musiken tog slut en minut innan videon är slut, haha. Men, det får ni också ta. :)

Får hoppas videon funkar bara, första gången jag lägger in så hoppas på ett OK! :)



HÄR SKULLE VIDEON VARA!
Men typsikt så gick det inte, fast jag gjorde som det stod. Gaaahs!




Imorgon är det dagis för barnen, för mig lär det först bli städning, sedan vila tills de kommer hem igen. Blir inte så mycket vila under de dagarna de är hemma, då är det fullt upp, så vila behövs.

Nej nu ska jag stänga ner och snart bege mig till sängen.

Gonatt alla.



Onsdag


Hej hallå.

Här har vi precis ätit lunch, nu sitter Melvin och Casper och kollar på Cartoon Network. Vet inte alls vad som händer idag, men vi ska väl försöka bege oss ut snart.

Igår var Elida här på besök, riktigt roligt, och det hon berättade var ännu roligare. :D Melvin fick sin försenad födelsedagspresent som var massa leklera och grejor till. Så de ska de få pyssla med lite senare:)

Filmade Melvin idag när han dansade och sjöng, kan lägga upp de ikväll om jag vet hur man fixar det. :b

Ha en bra dag! :)


Ny vecka!


Hej Måndag!
Idag går jag in i vecka 35. Nu kan de ske när som helst och Danne börjar känna sig redan lite nervös. inte jag än, får hoppas det går lika lätt som mina andra gånger! :) Men först vill vi hinna med att flytta, som sker om 2 veckor. *håller tummarna*.

Imorse steg vi upp runt 7 tiden, fixade gröt till barnen som de har börjat att älska att äta nu. =) Tog hand om disken medans de fikade sen vid 8 började vi klä oss för dagis.
När jag kom hem började jag små städa och ska strax hoppa in i duschen. Får hoppas Rebecca vaknar i god tid och kan komma förbi en stund. :) Måste fixa ihop någon lunch också, magen kurrar. blir nog pyttipanna och ägg. Snabbt gjort.

Som sagt när vi flyttar så ska barnen få nya rum, Melvin blev glad då han skulle få ett "spiderman" rum och Casper Tåget Thomas. Nu sist har de haft ByggareBob, men nu när de får var sitt rum blir det annat.
Finns massa bra grejor för rummet på www.ZyBoo.com och det kostar inte allt för mycket heller. Billigt och bra. Men dessa saker hade vi tänkt handla i slutet på februari, först ska vi fixa nå hallmöbler osv.

Melvin ska få spiderman bård + ett set med 43 dekaler, förvaringslåda och gardiner.



Casper ska få Tåget Thomas bård + dekaler och en lampa.



Eftersom det inte finns något fönster i Caspers rum så behöver inte han några gardiner. men de lär nog bli fint ändå. :)


Nej nu måste jag in i duschen sen fixa lunch..

Ha en bra dag alla! :)

Torsdag

Goodmorning.

Just lämnat små krypen på dagis. Vi tar ju som sagt alltid pulkan, men blir ändå tjat om de innan man går ut, sen åker ingen ändå. Melvin vill mest ta med sig pulkan för han vill styra den själv hela vägen, sen blir han arg om Casper vill åka eftersom han inte orkar styra då.. De blev glad av att komma till dagis iallafall, nu är de ju bara där 3 dagar i veckan så spring i benen hade dom, första Melvin gjorde när han kom dit var att hitta Simon och visa honom sin spiderman tröja han hade på sig. Casper vandrade bara runt och kollade efter något roligt att leka med. :) 
Alla vuxna på dagis tycker att Melvin är lik Kevin Borg, jag själv ser ingen likhet. Förut sa många att de var lika, och idag kom städtanten fram och sa att han var väldigt lik kevin Borg, jag ser nästan ingen skillnad sa hon. haha. Sen sa hon att hon hoppades att Melvin kanske var lika bra på sjunga som honom så kunde man tjäna stor peningen. lol.. 

Ja, nu ska jag ta tag i städningen och rensa lite ur köksskåpen. Slänga de som ska bort osv. Sen får Danne köra iväg med det sen..  

Tjos

Tisdag!


Tjoho.

Idag har vi hunnit med en hel del, först klev vi upp runt halv 7, jag hoppade in i duschen så det var fixat, annars skulle jag aldrig orkat. Ställde mig och diskade direkt efter medans barnen kollade på Nicke nyfiken, sen fixade vi oss lite frukost. Sen blev det mestg bompa fram till kvart i 9 då vi gick till stor och liten, mötte upp Veronica, River och Holly där. :) Men tydligen så var det stängd, fde skulle inte öppna förän om 2 veckor, men vi fick komma in ändå och barnen lekte. Kom även andra mammor och barn dit som trodde det var öppet också.
Runt halv 12-12 gick vandrade vi därifrån. Hälsade på mamma en sväng och sen gick ut och åkte pulka med barnen innan det var dags att gå in och fixa middagen.
Idag blev det makaroner, köttbullar och gräddsås. Mums! :) Danne kom precis hem när middagen var klar, sen hamnade vi framför tv en stund, Casper härjade på lite medans Melvin var jätte trött, sen blev det lite bortplockning av leksaker och pappaer som Casper rivit sönder.

Den 1 Februari flyttar vi, till dörren tvärs över bara. Så flytten blir rätt så enkel, städningen som är värst. Fick kontraktet idag som vi ska skicka in imorgon. Blir skönt att byta upp sig lite, och börja om på lite nytt. Den vi har nu är på 83 kvm och den vi ska flytta in i är på 116 kvm. Så det blir ju en skillnad. Trodde dock inte att den var så stor men enligt kontraktet var den det. :) På Torsdag när barnen är på dagis ska jag börja rensa bort lite saker i skåpen som ska slängas, slipper man göra allting i slutet och när barnen är hemma så går det inte så bra o rensa o ha sig som man vill.

Vi hittade nya hall möbler som vi ville ha, som nu är på rean, men rean slutar den 18nde, typiskt. Man är ju inte rik och kan slänga upp nå mycket pengar så här efter jul mitt i månaden. Får se om det fixar sig. Annars får vi kolla efter något annat.

Nu blir det lungt med lite tv tills klockan 9, kanske ska spela en freeroll då på ps om jag ids, få ja se då.. Kanske hyr hem en film istället, har många gratis filmer kvar, känns bra! :)

Vad som händer imorgon har vi ingen aning om, inget inplanerat. Danne ska jobba så har gör ju sitt, får hoppas på fint väder så man kan vara ute. Rebecka ska komma nån dag nu i veckan också, så det ska bli roligt. :)




Sötgrabben Melvin.



Sötgrabben Casper.


Sötgrabben Danne ;)

Ha en bra kväll!


2010

Godagens!
Ja nu är jag här och skriver igen, känns som evigheter sedan.
Men det har inte hänt så mycket, dagarna flyter på som vanligt. :)
På Måndag börjar Danne jobba igen, så ledig i en vecka till iallafall. Härligt. :) Blir även dagis för kidsen på Måndag. Ändrade deras schema idag, så nu kommer de endast vara där Mån Tors och Fredag. Blir nog bra de. =)


Fortfarande kallt ute nu på dagarna, känns som att man ska frysa till is så fort man går utanför dörren. Lite tråkigt när det är så kallt ute för barnen, de klagar också när de är ute och leker, så man kan inte vara ute i långa sträckor. Idag hade de dock varit ute ett bra tag och lekt då de var hos farmor, var och grattade Dannes bror som hade fyllt år, var igentligen där igår, men då skulle han komma hem så sent så vi for dit idag istället. När vi skulle börja bege oss hemmåt ville de stanna kvar en stund till, så vi lämnade kvar dom fram tills middagstid.
När vi kom hem började vi gfförsgt med att dra ut alla soffor och städade. Sånt som man inte orkar göra när barnen är hemma. Men nu är det gjort iallafall! :)  Efter vi hämtat kidsen for vi hem och lagade middag, blev ris och kyckling + beasås, riktigt gott! Barnen älskar den maträtten också.

Idag fixade vi ihop barnsängen, bara madrass som ska dit nu. Skötbordet och hylla är uppe också, även inhandlat barnblöjor och diverse grejor så nu inväntas bara pyret. :) Är lite less på stället man bor på nu, i sommras var det någon som pajade lugft däcken våra till vanliga vagnen. Idag märkte vi att något har böjt på nått konstigt vis ena däcket på tvillingvagnen så det går inte ens att styra, som att något riktig tjockis ska ha satt sig på ena sidan av vagnen och allgt har blivit böjt. Snällt! Går det inte o fixa är det bara o köpa ny vagn. skit roligt....

Ska fortsätta koncetrera mig på pokern nu..
Tjo.




RSS 2.0