Im back.

Här har man varit dålig på att upptadera. hur många veckor har det gått tro?
Har mest inte haft lust att blogga, eller tid. Men ska försöka bli bättre nu..

Onsdag idag, så barnen är på dagis. Colins andra vecka nu. Han blev ledsen när vi lämnade honom imorse men det gick nog över fort som det brukar. Här hemma skulle det behövas städas. IGEN. 
Vi tog en storstädning igår kväll, av alla rum. Melvin och Casper var uppe en halvtimma före oss imorse och de hade redan hunit stökat ner så mycket. Igår kväll var det så fint här.. Men men... bara ta tag i det igen då.. Man håller knappt räkningen på hur många gånger man för städa/plocka per dag..

Annars så är allt bra. Inga sjukdommar än så länge, vi har klarat oss rätt så bra. Colin börja bli lite förkyld bara, men inte så mycket. För hoppas det inte blir värre.

Sen en annan bra sak är Colin sovde hela natten inatt. Första gången det händer. Han har alltid vaknat 2 ggr per natt. Så det var skönt att få sova hela natten utan spring. Jag somnade på soffan igår vid 8. Vid halv 2 väckte Danne mig och ja la mig i sängen och somnade om lika fort. Fick mycket sömn iallafall! Behövdes.
Colin dricker lite Juice.


Klockan går fort på fm dagarna, om två timmar ska barnen hämtas. Får se vad vi gör då, fint väder ute idag igen så vi lär nog gå ut sen. :-)



Melvin och Casper i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0