helgen





helgen har gått riktigt fort, känns som man inte har hunnit gjort så mycket.
igår var vi på lekparken och härjade ett tag med barnen, sen gick vi till pappa och grillade med Carro och Jim. riktigt gott var det. :) efter maten var vi tvungen att gå hem för jag kom på att vi hade bokat tvättid kl 5, innan 6 var vi hemma och jag började tvätta. sen hade den kvällen inget mer att bjuda på. vi skulle spela ett spel som vi skulle låna av Robban. men han kom hem så sent så det blev inte av, spelet tar några timmar att spela, så det blev tv hela kvällen typ.

Idag har vi inte gjort så himla mycket, tog med mig barnen ut en sväng på förmiddagen, jag handlade snus och barnen letade pinnar. när vi kom hem fixade Danne lunch och blåste upp sin båt som han vann. Han skulle mest kolla hur stor den var, barnen tyckte det var riktigt roligt att leka i den. men efter ett tag var han tvungen att ta ur all luft ur den för den tog bra mycket plats.
Ja just, har även städat idag.. inte lika roligt, men det låg verkligen kläder och leksaker överallt. Melvins rum var täckt med kläder, det är det nästan varje dag, för han ska promt ta fram egna kläder och då river han ur hela sin garderob innan han hittar något han vill ha. och han byter kläder rätt ofta under en dag, får han en liten vattenfläck på tröjan så måste han byta. tokunge. i fredags då vi hämtade barnen från dagis, skulle Melvin först byta tröja innan vi gick, för den var lite smutsig. då berätta dom att Melvin byter kläder rätt ofta där också, han vill att det ska vara rena kläder jämt. sötisen.





fisk och potatis blev våran middag idag, det uppskattades från barnen iallafall. Melvin åt två portioner och Casper fyra. vart lägger dom allt? Casper var som en gam, efter sin fjärde tallrik skulle han ha mera. men då var det slut. men mätt blev han nog. :)

barnen har sovit i någon timma nu, och Colin somnade för 20 min sen. så vad ska man göra nu?
blir nog en dusch först sedan lägga mig i soffan och kolla Vampire Diaries. såg avsnitt 21 igår, åhh så bra. längtar till nästa fredag då avsnitt 22 kommer ut. can't wait..
började se om serien förra veckan, så är på avsnitt 4 nu. haha, lika bra fast man såg det för några veckor sedan..besatt eller vadå..




Kommentarer
Postat av: Becca

Har melvin en Kavaj? Storkillen:)



Haha, det var roliga bilder på Colin. Han ser ut som en liten mini gubbe:P

2010-05-10 @ 15:53:10
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0