Dagen


Blev tidig morgon, vid 7 ville kidsen upp. Men vi låg och drog oss till halv 9, sen kom melvin och sa att nu måste ni kliva upp! Så upp blev det, fixade frukost och tog fram kläder.
Efter lunch begav vi oss ut, blev kiosken en sväng sen lekparken. När Colin började vakna till för att äta begav vi oss hemmåt.

Danne fixade ihop pommes + kebab till middag idag, gott gott. :) Efter maten for jag och Melvin iväg och handlade hem lite föda osv. Nattade Colin vid 7, sen for jag, Melvin, Carro och Philip till lillön och badade. Eller blev inte så mycket bad, Melvin sprang runt och jagade fiskar, levande såsom döda. När klokcan blev halv 9 började vi röra oss hemmåt. Caper var så trött så han var på väg att slockna hemma när vi var på affärn, så Danne nattade ner honom när vi for iväg.

Imorgon ska vi till Mellanselsbad,så då får Casper också bada. :) 

Ikväll har Colin inte kommit till ro så mycket, tro han har ont i magen. Han sover en liten stund sen vaknar och skriker. När han satt uppe för ett tag sen släppte han världens brakare, sen efter välling somnade han om. Men han har vaknat efter de och skriket också, kanske är hård i magen. Får fixas till imorgon, stackarn.
Men nu sover han iallafall och hoppas han sover hela natten för hans skull.


Nu blir det sängen snart så man orkar med allt bad imorgon. ;)

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0