Tisdag!


Tjoho.

Idag har vi hunnit med en hel del, först klev vi upp runt halv 7, jag hoppade in i duschen så det var fixat, annars skulle jag aldrig orkat. Ställde mig och diskade direkt efter medans barnen kollade på Nicke nyfiken, sen fixade vi oss lite frukost. Sen blev det mestg bompa fram till kvart i 9 då vi gick till stor och liten, mötte upp Veronica, River och Holly där. :) Men tydligen så var det stängd, fde skulle inte öppna förän om 2 veckor, men vi fick komma in ändå och barnen lekte. Kom även andra mammor och barn dit som trodde det var öppet också.
Runt halv 12-12 gick vandrade vi därifrån. Hälsade på mamma en sväng och sen gick ut och åkte pulka med barnen innan det var dags att gå in och fixa middagen.
Idag blev det makaroner, köttbullar och gräddsås. Mums! :) Danne kom precis hem när middagen var klar, sen hamnade vi framför tv en stund, Casper härjade på lite medans Melvin var jätte trött, sen blev det lite bortplockning av leksaker och pappaer som Casper rivit sönder.

Den 1 Februari flyttar vi, till dörren tvärs över bara. Så flytten blir rätt så enkel, städningen som är värst. Fick kontraktet idag som vi ska skicka in imorgon. Blir skönt att byta upp sig lite, och börja om på lite nytt. Den vi har nu är på 83 kvm och den vi ska flytta in i är på 116 kvm. Så det blir ju en skillnad. Trodde dock inte att den var så stor men enligt kontraktet var den det. :) På Torsdag när barnen är på dagis ska jag börja rensa bort lite saker i skåpen som ska slängas, slipper man göra allting i slutet och när barnen är hemma så går det inte så bra o rensa o ha sig som man vill.

Vi hittade nya hall möbler som vi ville ha, som nu är på rean, men rean slutar den 18nde, typiskt. Man är ju inte rik och kan slänga upp nå mycket pengar så här efter jul mitt i månaden. Får se om det fixar sig. Annars får vi kolla efter något annat.

Nu blir det lungt med lite tv tills klockan 9, kanske ska spela en freeroll då på ps om jag ids, få ja se då.. Kanske hyr hem en film istället, har många gratis filmer kvar, känns bra! :)

Vad som händer imorgon har vi ingen aning om, inget inplanerat. Danne ska jobba så har gör ju sitt, får hoppas på fint väder så man kan vara ute. Rebecka ska komma nån dag nu i veckan också, så det ska bli roligt. :)




Sötgrabben Melvin.



Sötgrabben Casper.


Sötgrabben Danne ;)

Ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0