2010

Godagens!
Ja nu är jag här och skriver igen, känns som evigheter sedan.
Men det har inte hänt så mycket, dagarna flyter på som vanligt. :)
På Måndag börjar Danne jobba igen, så ledig i en vecka till iallafall. Härligt. :) Blir även dagis för kidsen på Måndag. Ändrade deras schema idag, så nu kommer de endast vara där Mån Tors och Fredag. Blir nog bra de. =)


Fortfarande kallt ute nu på dagarna, känns som att man ska frysa till is så fort man går utanför dörren. Lite tråkigt när det är så kallt ute för barnen, de klagar också när de är ute och leker, så man kan inte vara ute i långa sträckor. Idag hade de dock varit ute ett bra tag och lekt då de var hos farmor, var och grattade Dannes bror som hade fyllt år, var igentligen där igår, men då skulle han komma hem så sent så vi for dit idag istället. När vi skulle börja bege oss hemmåt ville de stanna kvar en stund till, så vi lämnade kvar dom fram tills middagstid.
När vi kom hem började vi gfförsgt med att dra ut alla soffor och städade. Sånt som man inte orkar göra när barnen är hemma. Men nu är det gjort iallafall! :)  Efter vi hämtat kidsen for vi hem och lagade middag, blev ris och kyckling + beasås, riktigt gott! Barnen älskar den maträtten också.

Idag fixade vi ihop barnsängen, bara madrass som ska dit nu. Skötbordet och hylla är uppe också, även inhandlat barnblöjor och diverse grejor så nu inväntas bara pyret. :) Är lite less på stället man bor på nu, i sommras var det någon som pajade lugft däcken våra till vanliga vagnen. Idag märkte vi att något har böjt på nått konstigt vis ena däcket på tvillingvagnen så det går inte ens att styra, som att något riktig tjockis ska ha satt sig på ena sidan av vagnen och allgt har blivit böjt. Snällt! Går det inte o fixa är det bara o köpa ny vagn. skit roligt....

Ska fortsätta koncetrera mig på pokern nu..
Tjo.




Kommentarer
Postat av: Veronica

Tro du inte de är CPkärringen under som gjort de?

2010-01-11 @ 08:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0