Torsdagen

Varit en härlig men en fullt upp dag!
Melvin vaknade tidigt imorse, runt halv 6 tiden. Danne och Melvin la sig i soffan och kollade tv och runt 7 steg vi andra upp. Då tog Danne en nap till 8 och efter de gjorde vi oss iordning och gick upp till pappsen och lånade hans bil. Blev storhandling på Willys, så nu är allt påfyllt, plus lite mer. Sen for vi in på stan och Danne köpte sin burk till datorn. Vi hittade en jacka till Melvin idag, skit snygg en, för endast 99 kr. Fanns bara i hans storlek och bara en kvar så Casper fick en leksakbil som skjuter pilar. Men han blev nöjd. =)

När vi kom hem kom Jenny och Ellenora på besök, vi gick ut på en långpromenad i skogen och spanade in alla snygga nybyggda hus..avis. Sen gick vi hem till oss en stund innan hon skulle hem.

Efter de skulle vi ta en promenad till Daniels mamma för en avskedsmiddag för Elin och Tor. Riktigt god mat blev det. :) Barnen busade och somnade direkt då vi kom hem.

Nu har jag legat i soffan och kollat på film. Orkar inte anstränga mig så mycket mer. Ska fixa nå fika nu och se om det går något bra på tvn.

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0