förskolan


Idag blev det förskolan för barnen. Första dagen efter sommarlovet. Båda hade nu en ny avdelning att börja på. Vi gick till Melvins avdelning först, han ville inte gå in. Men tillslut så, han var lite blyg i början, var ju ett tag sedan han träffade alla, men så fort han fick av sig ytterkläderna såg han Simon och de gick iväg och lekte, han ville inte ens följa med till Caspers avdelning. Sen gick vi och lämnade av Casper, trodde det skulle bil svårare, eftersom han har alltid varit lite käsnligare, mammatokig och grinar när man far iväg. Men han sprang in, slängde av sig kläderna och sprang in i lekrummet. VI följde efter, men vi fick inte röra något enligt honom, han skulle leka med allt. Han var så upptagen att han knappt hade tid att säga hejdå. Så dagen hade gått jätte bra.

Vid kvart i 12 skulle de hämtas igen, tydligen var det nya tider för de som går 15 timmars, så nu går barnen där alla dagar utom Tis, från 08 - 11.45. Men det lär nog funka det också.
När vi kom hem for pappa och Melvin in till stan med Matte och Camilla. Jag och Casper hade planer på att ,öblera om deras rum. Och det blev jätte bra, mycket bättre än innan. Fast Casper var inte så villig till att hjälpa till, han sprang mest till tvn, Colin hjälpte till mer.. =P

Till middagen gjorde vi potatis & fisk med fransk gratäng med sallad. En god mat som vi alla älskar, så all mat gick åt.. Sen hade vi planer på att gå ut, men tiden for iväg och Colin blev jätte trött, så hade jag sat ner honom i vagnen hade han somnat och hade då inte kunnat sova nu ikväll.

Imorgon har vi planer på att gå till Stor och Liten, får se om de planerna återstår imorrn bitti. :-)


Nu blir det tv en stund innan det blir filmkväll här! =)


Imorgon blir grabben 6 mån <3


Kommentarer
Postat av: Classy - ung blivande mamma!

Kul att du var med och tävlade som dagens blogg, dessvärre blev du inte vinnaren denna gång. Kör på en ny dagens blogg tävling imorgon då du har chans igen!



Allt bra annars?

2010-08-24 @ 01:34:14
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: FAAKIE WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

gu så sööt

2010-08-24 @ 15:12:40
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: Becca

jag vet:D:D:D

2010-08-24 @ 15:32:21
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0