Torsdag


Hej allihopa.






Bild från i veckan.



Idag skulle barnen på dagis, Melvin tog cykeln dit som vanligt. Lite jobbig väg att cykla på bara, den är rätt så gropig och "sne", men det går rätt så bra ändå. När vi kom hem tog en storstädning här hemma. Skulle tvättat också, men hade bokat på fel dag. Så tvättningen får bli imorgon istället..typiskt. Annars har det varit rätt lungt.


Efter vi hämtat kidsen skulle de kolla på Katten Gustaf, de vet exakt när det är. Efter dagis och en stund efter middagen, och riktigt arg blir de om de missar det. Måste nog köpa hem lite mer filmer av katten Gustaf, har bara en film.
Till middag beställde vi hem pizza. Vi skulle först göra en hemmalagad pizza eftersom vi hade köpt degen o de iförrgår, men självklart hade vi glömt att köpa resten som ska vara på pizzan..



Vet inte alls vad jag ska göra nu, barnen somnade för en liten stund sedan. Vampire Diaries är på tvn. Har redan sett avsnittet, men det är lika intresant att kolla på ändå. =) beroende är vad jag är.. 

Ha en bra kväll. :)





Kommentarer
Postat av: Becca

Haha.. va? Köper ni deg till att göra hemmagjort pizza? Eller är det ingridienserna till degen du menar?



Jag är också beroende av Vapire Diaries, synd bara att det går så sakta mellan veckorna. Man laddar hem det på fredagen och ser det på kvällen och dagen efter och så fortsätter det varje vecka...

Det borde ha två sändningsdagar i veckan..

2010-04-22 @ 22:51:23
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0