Storhandling


Gomorgon.
Har redan varit uppe ett tag och hunnit med rätt så mycket, ställde klockan på 07.15. Casper vaknade bara några sekunder innan klockan ringde. Sen vaknade Melvin. Blev bompa och mys fram till 8 då vi fikade och klädde på oss. Vid kvart i 9 rullade vi iväg på dagis, sen for vi på Coop för att fika och sen vidare på Willys för att storhandla. Så nu är det gjort och allting är påfyllt. Melvin har även fått sina efterlängtade äpplen och filen han surrar om dagligen. Köper sällan fil så glömmer lät bort det, men nu är det kirrat. Sen blev det lite gott tills ikväll till oss och barnen. Tänkte fixa ihop någon fruktsallad och glass, med klemetiner,äpplen osv. Mums. :)

Nu har jag precis fikat frukost, var bara tvungen att köpa de goda julmackorna som säljs runt varje jul, förra året hann jag bara köpa ett paket, sen var det slut. Fanns ingenstans.. Men nu finns dom här hemma och de smakar så gudomligt gott. :)

Idag ska vi hämta barnen lite tidigare från dagis, eftersom vi ändå inte har så mycket att göra idag, sen får vi se vad som händer. Lika trist väder idag, får hoppas på bättre väder i helgen.

Haj



Kommentarer
Postat av: Becca

Hehe.. är Melvin tokig i äpplen och fil??:P

2009-11-20 @ 22:16:39
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0