JUL. JA! imorgon..


Onsdag redan, Imorgon är det julafton. Som barn hade man varit helt hysteriskt vid det här laget, men nu har man inte samma känsla. Nu är det bara massa utgifter, roliga utgifter må ja säga. Men ändå. Och maten kan man inte glömma, den är fortfarande lika god. Det bästa med julen, prinskorvarna och potatis med dill. De e la gött! ;)

Om en och en halv timma kommer Carro och Jim ner för att passa barnen. De e snällt. Så man kan fara iväg och fixa sista julklapparna. Lär vara stress stress på stan. Hoppas det går fort och att köerna inte är så långa.
Många lär nog tänka att det är lite folk på morgonen, så istället komma alla var där nu när de öppnar. Skulle inte bli förvånad. Men en bra parkeringsplats har vi iafl redan kirrat, på Dannes jobb. Gångavstånd och gratis! Slipper man trängas med alla andra bilar.

Ska försöka få upp Danne strax också, så han hinner fixa sig innan vi ska fara. Men han är svår att väcka så antar att han kliver upp nån minut innan barnvakterna kommer och skyndar sig då.. lol.




Bild lånad från google


Kommentarer
Postat av: Becca

hehe.. njee.. tomten finns ju pa riktigt ju;P

Visst var "han" snygg??

2009-12-28 @ 00:51:15
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0