Home sweet home

Men HEJ!

Nu är vi hemma och internet funkar. Förra Måndagen for vi iväg till Östersund och stannade i en vecka, kom hem i Söndags. Samma dag som vi for iväg föll modemet i golvet och det gick inte att starta, men idag hittade vi ett annat modem så nu funkar allt som vanligt igen. :)

Veckan i Östersund var hur bra som helst, vi han göra mycket, veckan gick fortare än vad man trott. En dag gick vi på Frösö Zoo, tredje gången för mig där, men lika roligt var det, barnen tyckte också om det, mest karusellerna, de var helt galna och ville åka allt. På fredagen lämnade vi barnen ute i stugan med deras farmor och vi for in på marknaden och på tivolit, vi tänkte ta med barnen in på tivolit på Lördagen, så vi ville också leka av oss lite. Blev inte mycket köp på marknaden, var mest samma grejor överallt. På tivolit försökte vi vinna massa grejor, men det gick inte så bra, vann lite smått bara, sen åkte vi nån karusell. På Lördagen när vi for in med barnen var det smockat med folk. Men de tyckte om karusellerna, men det var alldeles för varmt enligt mig.

På Lördag eftermiddag for vi ut och åt pizza, inte världens godaste, men en del gick ner, sen lämnade vi barnen i stugan för de skulle sova, så farmor skulle passa dom, och vi for till Multi Challenge, alla utom Danne eftersom han ville vara med Roffe, men han missade något iallafall. Först var vi inne i spelhallen, och jag och Camilla ville pröva på allt. Det var så himla kul, sen gick vi och körde lite gocart. Roligaste som finns, men lite läbbigt att svänga eftersom styret var så svård styrd. Men lätt värt pengarna. Sen spelade vi lite biljard innan vi for hem.

Dagen efter ( Söndagen) skulle vi hem. På förmiddagen for vi till Djungelhuset, tänk om det hade haft sånt här hemma, närmaste är i Umeå. Barnen älskade stället. Massa lek och hoppborgar, klättring och rutchbanor. Efter mycket lek blev det lunch sen for vi vidare till stugan. Runt 5 tiden var vi på väg hemmåt och runt halv 9 var vi hemma. Barnen kom inte i säng förän halv 11. Och nu är Dannes semester slut, i veckan jobbar han em, så jag är själv nu ikväll.
Ska fixa iordning lite fika snart, spelar även Selma på svenska spel. Får se hur de går där.

Här kommer lite bilder. :)

Casper åker karusell. :)


 

Melvin körde denna bil.


Danne åkte karusell med Casper. Casper skrattade under hela färden. Karusell var roligt! :)


Melvin springer iväg med majs i handen under middagen.


Casper var ett matvark, älskade köttet.


Här körde vi gocart. Oskar och Matte körde denna runda.


Här åkte vi båt in mot yran för att kolla läget och lyssna på musiken. Härligt var det. =)

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Becca

Ser ut att ha varit riktigt härlig semester i alla fall:D

2009-08-05 @ 23:08:50
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0