film


Är fortfarande trött efter för lite sömn inatt. Me ska försöka hålla mig uppe, ska se på 17 again om en liten stund.

Imorse tog vi en liten promenad till affären, Lonka och Holly följde också med. På vägen hem slutade det att blåsa och solen blev så varm. Fick stanna på till affärn på vägen hem och handla lite mer festis till barnen.
När vi kom hem fikade vi lite mer sen somnade de. När de vaknade gjorde vi lunch, och lekte lite.
Sen kom Danne hem, men for ganska fort igen eftersom vi bestäme att äta potatis och biffar idag, hade ju inge köttfärs eller potatis hemma. Men gott blev det, men Danne la i lite för mycket vitlök. Barnen åt upp allt på tallriken iallafall. :)

Nu somnade Melvin alldeles nyss, han har nog sprungit upp runt 20 gånger, tagit med sig täcket och snutten och ställt sig ute i hallen och kikat så ingen såg honom. Men tillslut blev han less på att springa fram och tillbaka.

Den 20nde måste ja in på stan också, Melvin behöver nya inneskor till dagis, eftersom de börjar den 24. Sen ska Casper få en liten väska eftersom de böra på olika avdelningar nu. Sen behövs inköp av nya strumpor och nå mjukisbyxor.
Beställde lite kläder från Hm när det var rea, men alla byxor jag beställde fanns tydligen inte, så får köpa det i butik.

Den 21 åker vi till Östersund igen, på 50 års kalas. Blir där under helgen. Sen hem innan plugg och dagis startar. En sista liten tripp.

Nu ska jag se 17 again. Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0