Dammsugare - check


Nu är det lungt och tyst här. Colin somnade precis i vagnen och Danne, Melvin & Casper har slocknat i våran säng.
Jag kikar lite på Jims värld och äter en kinder maxi. :)




Blev en sväng in mot staden idag, köpte en ny dammsugare och sen småhandla lite på Lidl.
thats it.


dagis


<Godmorgon.


UPDATE: Kidsen fikar, jag fixar kläder, sen gå till dagis.

over'out

Söndag - Morsdag


Varit en rätt så härlig och bra dag idag. Förutom då vädret har skiftat lite nu och då.

Imorse var vi uppe runt 7 tiden och härjade på. Vid 10 slocknade jag och Colin på soffan, härligt var det.
Under förmiddagen gjorde vi inte så mycket men vid halv 3-3 gjorde vi oss iordning för att fara iväg på middag hos Dannes mamma för att fira morsdag. Blev mycket god mat och efterätt. :)

Av Danne fick jag hjärtformade chokladpraliner och en trisslott om ett hopp av att vi skulle bli miljonär. Men det blev en nit. Chokladpralinerna sitter jag och smaskar i mig just nu. =)



Nu ska jag spela lite poker på svenska spel. Danne som bjuder. Han förde över 130 på mitt spelkonto så det var snällt. :) Får hoppas att det blir nån dubbling.

Just ja, på förmiddagen klippte jag Melvin och Casper. Blev riktigt bra. Så söta det blev. Casper har vi aldrig klippt förut, bara toppat av lite grann. För han har alltid varit så söt i sin frisyr. Men nu klippte jag kort och guud vad han passade i det. Melvin tyckte det var jätte skönt att bli av med sitt hår också, men han är rätt så jobbig att klippa, rädd för saxen och sa AJ AJ varje gång jag rörde håret hans. stackarn. Men det gick tillslut. =)

Caspers nya frilla. :)


Melvins frilla:)




Hoppas ni haft en bra dag!

tired

gahs snacka om att man är trött.. bara att härda ut.

barnen sitter framför bomba och vi ska fixa nå frukost här, sedan blir det duschen för mig.

Idag är det inte så mycket inplanerat, vi är bortbjuden på middag hos Daniels mamma. Så det ska bli gott :)

BIO - awsome




För snart 45 minuter sen kom vi hem ifrån bion. Såg Prince Of Persia, och grym var den.
Mot slutet av filmen kände jag hur ögonlocken inte orkade hålla sig uppe längre. men jag försökte. slumrade till i 10 sek kanske 4 ggr. haha, sen fick jag äta popcorn för att hålla mig vaken.

Men filmen är lätt värd att se!

Nu sitter jag i sofan och rostar lite mackisar, blir sängen alldeles strax.

Godnatt




Bio ikväll?!


nu är det lungt och skönt här hemma. Colin somnade precis i vagnen, och Danne tog med sig Melvin och Casper till mamma sin för att skruva lite i bilen. Så vad gör man nu då?   städa kanske..

Ikväll blir det att se Prince Of Persia på bio om vi får tag i nån barnvakt här hemma åt Melvin & Casper.. får se hur det blir med det. :) 


Sen e jag måttligt less, fattas smink i väskan min.. kul..NE!  måste nu köpa nytt


Aja, ska dra igång med lite städning så man hinner vila lite innan Colin vaknar igen.

Adjö



Finns inga bilder inne på Dannes dator så nu får ni en ni redan sett. :)


Lördag


Godmorgon alla. idag sovde barnen rakt till halv 8. Vilken sovmorgon! :O men den behövdes,somnade på soffan igår och vaknade vid 3. Sen tog det kanske en timme innan man somnade igen för Danne surrade på allt mellan himmel och jord som inte alls var lika trött. Antar att han kollade klart filmen också, en riktig nattuggla.

Barnen har hunnit äta frukost, Colin har hunnit badat och nu ska jag ta lite frukost. Men funderar på att vänta tills Colin vill vila, för då får man äta sin frukost helt ostört. ;)

Tro Danne ska iväg och skruva idag på bilen, antingen Melvin el Casper ska med. Få se vad vi andra hittar på här hemma.

Herrå

vaken fortf 'gääsp'


Vaken är jag fortfarande, men känner hur ögonlocken sakta stänger sig ibland. Kanske dags att tänka på refrängen då..

Tog ett tag innan jag kom in i duschen, betalade av nå räkningar först, sen funderade jag i 30 min kanske om jag ens orkade gå och duscha,  men blev det tillslut. sen fixade jag iordning skink/ost pajen och la mig framför tvn. häärligt.

Nu pratar jag med Rebecca på msn, och kommer nog snart slänga mig ner i soffan igen, känns som de..

Imorgon är det Lördag och då är det bio för oss inplanerat. =) Blir roligt.


Godnatt alla.


Colin med sin nya "leksak" som han fick igår.

födelsefirande= gnatt


Haft en bra födelsedag. men nu är jag snäppet värre till att somna vid datorn.
ska ta en snabbdusch, värma upp lite skink & ost paj och lägga mig framför tvn.

Ser väl om jag återkommer senare. Om inte, Godnatt!

full dag


haft det fullt upp hela dagen. för iväg imorse och kom hem igen för en timme sedan.
först lämnade vi av Melvin och Casper hos Carro och Jim, sen var Colin hos farmor sin medans jag och Danne åkte med Matte till stan. Danne skulle handla bil grejor. Sen hämtade vi kidsen och for tillbaka till barnens farmor där Danne skulle skruva i bilen. Runt 1-2 tiden kom vi dit, och det tog en jädra tid för dem att fixa bilen. Den delen de skulle ta lös satt fast som bara den. efter ca 6 timmar fick de lös den och vi åkte då hem. Danne ska dit imorrn och skruva klart, men då stannar jag hemma.



Casper somnade på 5 min efter ja lagt han i sängen, Melvin somnade för 10 minuter sen. nu är jag helt slut i kroppen och vill bara lägga mig ner och sova. men klockan är bara halv 9 så det känns som att det är lite för tidigt.

Jim följde med oss hem efter skruvningen också för Danne skulle bju på pizza som tack för hjälpen. och gott var det. :)

imorgon ska vi iväg tidigt också, Colin ska på bvc igen för att kolla höfterna, och Casper ska med och kolla synen. kvart över 9 ska vi vara där, så kvart i 9 börjar vi promenera hemifrån.. känns drygt, men det måste göras.





sitter just nu och spelar en turnering på svs och går hyfsat bra. länge sen man spelade nu. efter det lägger jag mig nog ner i soffan och slummrar till.. godnatt



Casper visar sina stenar han har plockat ihop i kepsen.

internet funkar


Ääääntligen har vi vårat internet igen. det kom igång för några timmar sedan. känns som att man har varit utan i evigheter. haha.

i veckan/helgen har det varit mycket lekplats besök glass ätande. Riktigt bra väder har det varit, förutom nån liten regnskur då och då.


Dagen idag har bjudit på bvc besök, Colin fick 3-mån sprutan, sen hem och vila en stund innan Melvin och Casper skulle hämtas på dagis. När vi kom hem tog jag bort stödhjulen på Melvins cykel, för han visade mig idag på dagis hur duktig han har blivit att cykla utan. Rakarns va duktig han var. Och lika duktig var han på sin egen cykel. Men lite mer övning behövs förstås. :)

Danne är uppe hos Matte ikväll med min dator och spelar nå spel. Här sover alla tre barnen och jag ska strax spela lite Skate2.

Imorrn blir det en sväng in till staden, Danne ska fixa nå grejor till bilen för han ska skruva i den imorrn. Snart kör klar. Jey. =)

Sen i veckan har Danne lovat att baka massa fika till min födelesedag, och en egen smörgåstårta skulle han göra också, duktiga han. :) Det enda jag ska anstränga mig till är att göra en vanlig tårta. =)


Nu ska jag spela lite.
Slänger in lite nya bilder senare ikväll om inte Danne blir så sen, annars gör jag det imorgon..

Ha't bra.

Bakning.. igen..


Första dagen på veckan är snrt över och dagen har varit helt okey.
Imorse strax över 8 kilade vi på dagis och lämnade av Melvin och Casper. Casper skulle på utflykt idag med hans avdelning och de hade haft det jätte mysigt. :)

Efter lämningen la vi oss på soffan och sovde till halv 12. behövdes. Sen blev det lite tv innan de skulle hämtas igen.
Vi gick på affärn efter hämtningen och Carro & Jim hakade på också. Handlade vetemjöl och kött. Blev grillat idag.
Ritkgit gott blev det. Vi tog även fram poolen till barnen så de fick svalka av sig lite. Var verkligen VARMT idag.
Och Colin som låg i åkpåsen, blir riktigt varmt där, så han klädde jag av till bara bodysen. Måste byta ut åkpåsen till fällen.

Just nu förösker vi få Casper att sova. Han ligger och pratar för sig själv och försöker att väcka Melvin.
Melvin gick och la sig i våran säng och därifrån går det en dörr in till Caspers rum. Danne har nu varit där inne i 1½ timme men han vill inte sova. Ända var han jätte trött vid 7 tiden. Får se hur länge det tar innan han sover..


För någon dag sedan gick jag in på Websidan om Förksolan. Skulle kolla runt lite bara. Såg att det fanns två scheman för barnen. Det första schema var det schema är de schema som de har gått sedan Januari. Alltså 15/v. Och andra schemat var tider som de aldrig gått förut. Vissa dagar var till 5, andra till kvart i 4. Wtf tänkte jag. Innan vi ändrade till 15/v gick de 09.00 till 15.00. Så det där är inga tider som vi har skrivit in. Så vars kommer schema två ifrån????

Mailade direkt till "chefen" för det hela och hon skulle ändra om eftersom det var fel, och vi har fått betala för mycket pengar sedan Januari. Det ända hon skrev var att på de nya räkningar som kommer så kommer summan bli mindre eftersom vi har fått betalat för mycket.. Jaha.. Jag vill ha tillbaka pengarna som vi har betalat för mycket på i 5 månader, eftersom det är inget fel vi har gjort och det är hon som skickar ut räkningarna..
Får väl se imorgon om jag har fått nått svar, men känns som att de pengarna kommer bli som bortblåst...


Jaja, nu håller jag på att baka igen. Bakade bröd häromdagen eftersom vi hade slut på mackor. Fick ett enkelt recept från Daniels mamma, eftersom hon bakar jämt själv. Det var inte mycket ingridienser man skulle ha i, och allt hade man även hemma förutom jäst. Men de kostade endast 5.50. Blev två bröd på en deg, och riktigt gott var det. Danne och barnen tyckte om brödet också så nu bakar jag igen eftersom de brödet jag gjorde har gått åt. Har gjort två satser nu så vi kan frysa in. Just nu håller degen på att jäsa så strax ska jag kila in och forma degen till bröd och sedan in i ugn.
Och gud vad mycket billigare det blir av att baka själv, så det ska vi nog fortsätta med. Speciellt då det går mycket bröd hos oss, blir dyrt i längden att köpa bröd typ varanndag.


Nu ska jag slappa framför tvn innan degen ska knådas..


Casper lyssnar efter kyrkklockorna.

Efter regn kommer solsken


Dagarna flyger förbi som vanligt. imorse var det regn som vanöligt, känns som att det har regnat varje morgon. vädret gick till sig tillslut, men sen började det att regna igen. då kändes dagen rätt tråkigt. Men vid lunch dök solen fram och det blev ett himla bra väder. :)

Runt 3 tiden gick vi till lekparken och var där nån timma innan vi skulle hem och börja med middagen.. :)



Annars har det inte blivit så mycket idag, duschat barnen, köpt blöjor... yey.

Nej men nu väntar jag på att klockan ska bli 9 för då visas The pefect man på 3an. Och Danne gick nyss upp till Robban för att spela nya Skate spelet.

Imorgon är det dagis igen för barnen, Melvin längtar för han skulle leka med Simon och visa hans bil som han ska ta med sig. Så imorrn blir det städning och slappa.


Sötnosen växer som bara den. :)


leeekparken


Några bilder ifrån lekparken idag. Knäppte inte så många bilder men bättre med nån än ingen. ;)



promenerar till lekparken








sommar sommar


haft en härlig dag. på förmiddagen följde Casper med Matte och Camilla till örnexpo och hade roligt. :)
Melvin blev lite små sur för att han fick stanna hemma, men det gick över tillslut. Melvin han ta en liten powernap innan vi gick ut. =)

Danne gick upp till Robban en sväng innan han skulle bort, så jag Melvin och Colin gick till lekparken och härjade. Blev väldigt varmt så efter ett tag blev vi tvungen att gå hem. Gick inte att vara ute i värmen för länge..

Strax efter vi kom hem kom även Casper hem, han hade haft det jätte roligt. :) Sen komma Danne hem och vi började med middagen. Efter maten gick vi ut igen, gick förbi kisoken och köpte jäst och mjölk. Så nu håller jag på att baka bröd. Ska strax slänga in dem i ugnen.

Melvin kunde inte sova så han sitter här i soffan brevid mig, han väntar tills mackorna ska bli klara, för han ville väldigt gärna smaka en. :)

Har lite bilder från dagen på mobilen som jag ännu nte lagt in på datorn, så lägger upp lite bilder senare ikväll då jag har mer tid. :)


Skrubb skrubb

halv 7 imorse vaknade COlin och ville ha välling. La han sedan i min säng och somnade om. en kvart senare vaknade Melvin och Casper, men vi låg och drog oss till kvart i 8 så de va härligt.

Nyss fikat frukost, Danne står i duschen och barnen leker.. Casper ska följa med Matte och Camilla till stan sen, får hoppas färgen försvinner..
Har ett gossedjur med en liten "stång" som man har när man ta studenten. Den höll Casper i och den färgade av sig helt. hans händer ära alldeles blåa, och det går inte att få bort med VATTEN. gahs. lite färg har försvunnit men färgen har mest bara tonats ut.. irriterande. skitgrejor till studengrejor.
jaja, får hoppas de går bort,ska skrubba strax igen..



vampire ikväll


Ca 20 grader i värmen idag. och härligt var det. efter lunch gick vi ut och köpte glass och svängde förbi pappa en sväng på vägen hem. satt ute och fikade och stekte i solen. sköönt vare. :) Klockan bara rusade iväg och plötsligt var den halv 5. då gick vi hem och bärjade med middagen. idag blev då köttsoppa, och allt gick åt. =)

Nu ligger alla 3 kids och sover. jag tänkte ta en snabbdusch nu och sedan kolla på sista avsnittet av Vampire Diaries. sen är sänsongen slut. :( Får hoppas de kommer en till. Detta avsnitt kommer förmodlingen vara jäkligt bra.

Sen kommer Robban ner och hälsar på, han ska ta med sig lite spel, så de kommer vi vara upptagna med ikväll.  roligt roligt. :) Vi skulle först spela bonde spelet, men de skulle bli för sent, eftersom man måste sitta några timmar och spela. Men vem vill bli miljonär är ett spel iafl.. blir nog kul.

Nu blr det duschen. Sen. VAMPIRE!
bye

Torsdag



melvin är med Carro och Jim och ska sova med dom ikväll. Casper slocknade på soffan runt halv 7, vi försökte att hålla han vaken lite längre men det gick inte. han gjorde inte en min när man rörde han, han var helt utslagen. trötter kille. så han fick vi bära till sängen.
Colin somnade för en stund sedan också, så ha sover för kvällen också.

Jag har nyss kollat på Jims värld. funderar på att ta en dusch, men kom på att balsamet är slut. :O not good!
får väl bli en dusch utan balsam, men mitt hår blir så torrt och tovigt då. need balsam..

idag var det fint väder på förmiddagen, varmt och skönt. blev en promenad till kisoken och sedan till lekparken. sen hem och göra middag. blev cream kyckling i ung och ris. såå gott.

funderade på att baka bröd ikväll, men måste isåfall gå och köpa jäst.. orkar man de tro?


 


Onsdag

Casper ville också leka som Colin bruka göra. :)


vilken värme det har varit idag. hoppas på lika bra väder imorgon. :)

på förmiddagen blev det städning för min del, som jag sen ångrade eftersom efter nån timma hade barnen drage fram lika mycket ändå. att städa på kvällen måste nog vara bäst för att det ska fortsätta se fint ut. iallafall till dagen därpå. :p

efter lunch for Danne iväg på möte och jag satte barnen i köket så de kunde fixa ihop en liten födelsedagspresent till Camilla. De ritade och klippte och blev så fint. :) När Danne kom hem gick vi upp och grattade henne och fick fika=) Barnen härjade på, fanns inge vila i dom inte. =)

nu på kvällen har det inte blivit så mycket. surfat på internet och kollat tv. just nu ser jag på Jims värld. :)
Danne gick upp till Robban för en stund sedan för att testa nåt nytt spel han köpt. Ser väl när han kommer hem. Blir sängen strax iallafall. Klockan börja bli mycket.


Lite bilder ifrån gårdagen då vi var i lekparken.

Casper försöker att gräva ner sparcykeln

Melvin tyckte det roligare att sitta nere i gungan.


Colin låg i vagnen och kikade
Sov gott!

Onsdag

Godmorgon.

första gången på länge som man har fått en liten sovmorgon. eller sovmorgon kanske man inte ska kalla det, sovde ju inte. men vi behövde inte kliva upp ur sängen iallafall. Colin vaknade halv 7 och var hungrig. Casper och Melvin låg i våran säng så de vaknade ju. (de bruka igentligen vara uppe innan halv 7) så de kändes skönt o inte kliva upp runt 6. men både Melvin och Casper somnade om medans jag gjorde välling till Colin. :O whaat? gissa om det var skönt, fick man ligga och dra sig en stund till. men det varade inte länge, vid 7 var de pigga och glada och ville upp. :)

Vi har nyss ätit frukost, Colin har somnat i vagnen efter mycket lek på golvet och jag ska ta en dusch.
Melvin och Casper sitter bänkad framför Svambop fyrkant.

Ser ut att bli en härlig dag, solen skiner. =)

Ha en bra dag!

Tisdag


på förmiddagen packade vi med oss fika - kalla pannkakor och festis, och gick till lekparken. barnen hade jätte roligt och idag var det gungorna som var roligast. efter lekparken gick vi till Carro och Jim för de hade bakat mockarutor. gott var det.

när vi kom hem gjorde vi inte så mycket, Melvin somnade på soffan så han fick vila en stund. Casper härjade på som vanligt, cyklade runt hela lägenheten på sin 3-hjuling.

ikväll blir det se tv eller någon film. är lite halv seg.



Liten Melvin

 

Liten Casper


Liten Colin

Måndag


nu sover alla barnen för kvällen och nu kan man själv vila ut. lägger jag mig på soffan nu så somnar jag. trött? Ja!
men känner inte för att sova riktigt än.

Idag har barnen varit på dagis, tiden bara sprang iväg och sen skulle de hämtas. :) Daniel skulle med bussen efter hämtningen för han skulle på möte på arbetsförmedlingen. så vi vinkade av honom sen gick vi till lekparken och gjorde av med lite mer energi och drack youghurt. :)



Efter vi lekt någon timma gick vi hem till pappa för jag skulle kolla om de skulle på affärn något idag, och de skulle de. så det var ju bra. =) Danne kom hem vid fyra igen och då for jag och Melvin med och handlade. Så nu har vi bunkrat upp lite mer. känns alltid bra.






helgen





helgen har gått riktigt fort, känns som man inte har hunnit gjort så mycket.
igår var vi på lekparken och härjade ett tag med barnen, sen gick vi till pappa och grillade med Carro och Jim. riktigt gott var det. :) efter maten var vi tvungen att gå hem för jag kom på att vi hade bokat tvättid kl 5, innan 6 var vi hemma och jag började tvätta. sen hade den kvällen inget mer att bjuda på. vi skulle spela ett spel som vi skulle låna av Robban. men han kom hem så sent så det blev inte av, spelet tar några timmar att spela, så det blev tv hela kvällen typ.

Idag har vi inte gjort så himla mycket, tog med mig barnen ut en sväng på förmiddagen, jag handlade snus och barnen letade pinnar. när vi kom hem fixade Danne lunch och blåste upp sin båt som han vann. Han skulle mest kolla hur stor den var, barnen tyckte det var riktigt roligt att leka i den. men efter ett tag var han tvungen att ta ur all luft ur den för den tog bra mycket plats.
Ja just, har även städat idag.. inte lika roligt, men det låg verkligen kläder och leksaker överallt. Melvins rum var täckt med kläder, det är det nästan varje dag, för han ska promt ta fram egna kläder och då river han ur hela sin garderob innan han hittar något han vill ha. och han byter kläder rätt ofta under en dag, får han en liten vattenfläck på tröjan så måste han byta. tokunge. i fredags då vi hämtade barnen från dagis, skulle Melvin först byta tröja innan vi gick, för den var lite smutsig. då berätta dom att Melvin byter kläder rätt ofta där också, han vill att det ska vara rena kläder jämt. sötisen.





fisk och potatis blev våran middag idag, det uppskattades från barnen iallafall. Melvin åt två portioner och Casper fyra. vart lägger dom allt? Casper var som en gam, efter sin fjärde tallrik skulle han ha mera. men då var det slut. men mätt blev han nog. :)

barnen har sovit i någon timma nu, och Colin somnade för 20 min sen. så vad ska man göra nu?
blir nog en dusch först sedan lägga mig i soffan och kolla Vampire Diaries. såg avsnitt 21 igår, åhh så bra. längtar till nästa fredag då avsnitt 22 kommer ut. can't wait..
började se om serien förra veckan, så är på avsnitt 4 nu. haha, lika bra fast man såg det för några veckor sedan..besatt eller vadå..




Sön


inte lika fint väder idag som igår. igår var der nog den varmaste dagen. så härligt. :)
orkar inte skriva så mycket just nu, ska fixa frukost till barnen.
Skriver ikväll.

Bye


Heeelg


imorse ringde klockan 7. härligt. inga kids som ville upp 5 idag.
vid 8 traskade vi oss iväg på dagis. vi kom hem och slappade i 20 min sen for vi in mot staden.
först blev det banken för att sätta in lite pengar till en räkning, sen vidare till arbetsförmedligen för Danne skulle boka in en ny tid. sen hade vi inte något mer inplanerat.. vi gick och kollade om Elida jobbade, men ingen syn av henne så hon var nog ledig idag eller började senare. :(
sen när vi skulle ta bussen hem, så hade vi precis prickat in då bussen inte går. typiskt. så vi tog en annan buss och hälsade på Dannes mamma en stund. sen gick vi därifrån och hämtade barnen från dagis.



när vi kom hem började vi små städa och bokade in en tvättid klockan 5. fixade middag. - rester från igår. blev potatisgratäng och kött. Goott! :)

Blev lite less när jag skulle gå ner och tvätta. någon har förstört våra 2 tvättmaskiner, så de har lagt in en annan. som tar en jäkla lång tid. Tog på snabbtvätt. gick ner efter 1½ timme, och den var fortfarande på förtvätt. Efter ca 2 timmar var tvätten färdig. och då var det på snabbtvätt. hann tvätta 2 maskiner på tiden man har. less less


nu blir det lite små spel och tv. sen förhoppningsvis ska vi se Vampire ikväll. åhh längtar..




Dagis


Godmorgon

Idag är Melvin och Casper på dagis. Imorse vaknade de tidigt igen, de satt och lekte i våran säng halv 5. Vi blev smått less. Försökte få dem att somna om igen med det gick inte, Melvin gick och satt sig i soffan en stund och jag höll kvar Casper i sängen. Sen kom Melvin tillbaka, sen låg de bara där tills klockan ringde.




Är fint väder idag iallafall, och det gillar vi. :)

Nu blir det städning snart..


Sunshine


idag skiner solen, vet inte hur varmt det är ute, men det ser väldigt fint ut. Danne for iväg med Melvin och Casper nyss till mamma sin, de ska hjälpa Matte lite till med bilen.
Jag ska strax klä på Colin och gå ut en liten stund. Kanske går och köper en glass.

På eftermiddagen ska vi till Dannes mamma igen, Thomas fyller år idag. Vi tar nog en promenad dit bort, så får hoppas att vädret håller i sig.. :)

Nu ska jag ut.

Ha en bra dag.


Nu sover barnen






exakt när jag hade skrivit klart rubriken så vaknade Casper. typsikt tänkte jag. men nu sover han igen.

När jag gick in till Casper såg jag att Melvin hade lagt sig i våran säng, ovanpå överkastet. Han såg så söt ut, så han fick en filt på sig och får sova där tills vi går och lägger oss.

dagen har gått alltför fort känner jag.
Efter middagen tog jag med mig Melvin och Casper och köpte skor. Slipper de gå i vinterskorna nu när det är så varmt ute. De är riktigt malliga över skorna sina, speciellt Melvin. Han har haft dom på sig sen vi kom hem tills han skulle lägga sig, och skorna skulle ligga brevid hans säng så han kunde ta på sig dom imorgon bitti. Sen ville han ut och springa fort med dom imorrn hade han sagt innan han skulle sova. Gullunge. =)

Ikväll blir det tv och dator. Förhoppningsvis kommer Rebecca in på msn ikväll så man kan surra lite med henne. :)
Ser just nu på Kungen av Queens. Bra serie de också.

Hoppas ni haft en bra dag.





Tisdag


Just nu är det bara jag, Casper och Colin hemma. Vi gick ut på en promenad och köpte en klubba. Sen vill Casper säga hej till mormor så då gick vi dit en sväng. Nu är vi hemma och sitter i sängen och kollar på Nicke Nyfiken.
Colin sover fortfarande i vagnen efter promenaden.

Danne och Melvin följde med Matte och Camilla för att fixa nå saker på hans bil. Så de lär nog komma hem på ett tag.

Sen blir det att fixa middag, Kassler och ris idag..=)

Nu vaknar lilleman.
bye

morgon


Goodmorgon.
Klev upp kvart i 7 idag, vet inte alls när barnen vaknade, vaknade av att de var uppe och busade.
Ska fixa nå frukost nu innan magen kurrar sönder..



Ska ni alla göra idag då?


Måndag


Vilken härlig dag det har varit idag. Förutom småregnet som kom precis då vi hade börjat promenaden.

Runt 7 tiden imorse var vi uppe och härjade. Vid 8 traskade vi iväg på dagis och lämnade vildingarna. :)
Sen lånaden vi Mattes bil och for på Willys och storhandlade massa mat, blöjor och välling. Tiden gick väldigt fort, vi var inte hemma igen förän halv ett, han packa in maten och ge Colin välling sen var det bara att vandra på dagis igen för att hämta hem dom. =)




Väl hemma åt vi mellanmål och kollade på Katten Gustaf. Deras favoritprogram just nu. Sen blev det middag. - pasta & köttfärsås. Efter middagen gick vi ut på en promenad. Men blev bara en kort stund, för efter ca 10 min ute började det regna. Och vi hade inte kläder på oss för regn. Var hemma igen runt halv 7 och Melvin sprang direkt och la sig i soffan, efter 2 min sovde han. Trött var han.

Sen skulle Casper hoppa i säng, Danne nattade honom och jag badade Colin. Han tycker det är så skönt. Gör ifrån sig lite ljud och skrattar. Efter hans bad la jag ner Melvin i sin säng, och nu ligger Colin och sover på soffan istället. :)



Nu ska jag lägga mig framför en film om det inte går något vettigt på tvn.


Sön kväll






Blev inte så mycket poker för min del ikväll. Reggade mig på en freeroll så jag skulle ha nå annat att göra medans jag kikade på tvn. Men den kändes dryg att spela. Från plats 1-9 fick 11$ i utd och en plats i en större turnering, men det var 20 000 deltagare med. hehe. så i den blev det bara all in poker och hoppades på det bästa, den kändes inte så seriös att spela.

Nu kollar jag på Good Luck Chuck på 3an. Hade tänkt att Colin skulle få bada ikväll men han bara sover. Han somnade samtidigt som Melvin och Casper, så badningen får skjutas upp till imorgon.




Imorgon ska barnen på dagis. Jag och Danne och Colin ska in till stan en sväng och fixa nå grejor sen hem och slappa lite innan de ska hämtas igen. Troligen blir det att vi kollar på Vampire Diaries. Är på avsnitt 20 nu, och spännande är det. :)




Nu börjar filmen igen.
Godnatt.


Söndag


Ja Söndag igen då, veckorna går snabbt.

I Fredags var vi uppe hos Matte och Camilla och grillade. Riktigt gott. :) Sedan tog vi en promenad bort till sommarhemmet och kollade på Majbrasan. Barnen tyckte det var roligt. =) Vi var väl hemma runt 8 kanske, så det blev inte så sent. De somnade gott när vi kom hem, och jag också. Slocknade på soffan runt 9, vaknade 3 på natten, då låg Danne ochså och sov på soffan. Så väckte honom och vi begav oss mot sängen.

Igår (Lördags) var vi bara hemma. Vädret var inte så värst lockande att vara ute. Men blev iförsig lite bättre på eftermiddagen. På kvällen kom Robban förbi, vi spelade nå spel. Kom inte ihåg vad spelet hette men det var riktigt roligt.
Man skulle köpa åkrar, sedan vete/potatis osv som man sedan skulle skörda under "sommaren" och få pengar för. Vid 2 tiden avbröt vi spelet för vi tyckte det blev för sent,då hade vi suttit i ca, 6 timmar och spelat.
Men det där spelet måste vi spela igen. :)

Idag har vi inget inplanerat,  imorse när vi steg upp såg vädret riktigt bra ut. Solen sken och det såg ut att bli kanon väder. Nästa gång jag gick till fönstret regnade det.. typiskt.
Vi ska iväg på kisoken/affären idag iallafall, det enda jag vet som händer. Barnen skulle få nå lördagsgodis idag eftersom vi skippade det i Lördags. Så efter middagen ska vi ha söndagsmys med barnen innan de lägger sig.

Ikväll blir det någon poker kan tro, Danne har en turnering han ska spela iallafall som han ha kvalat in sig till. Mycket pengar i spel, så hoppas det går bra på den. :)


Nu ska jag sätta mig i soffan och se Bondgården med kidsen..

Bye


RSS 2.0