HAY


gahs, 5 dagar sedan jag upptaderade.. men har inte haft någon ork till det.
Men vi har det bra. allihopa. =)

I helgen var jag ut med Amanda. Det var roligt, förutom att vi tappade bort varandra, och det var såå mycket folk att man knappt kunde gå någonstans. För att gå på toa fick man stå i kö i ca 30 min.yey.. Men ja, proppat med folk. Tillslut träffade jag en gammal kompis som jag fick åka hem med. Kom hem runt halv 2 iallafall, lagom tid. Tog sovmorgon, kändes som att klockan var runt 1-2 när jag vaknade, att jag hade sovit hela dagen. Så jag klev upp, och klockan var inte mer än halv 10..Så då gick jag och la mig igen..

I Söndags kom Elida, Robban och Elliott på besök. Så söt liten pojke. =) De stannade kvar och spelade bingolotto, men ingen av oss vann. men nära var vi allihopa.


Nu ikväll hoppas vi på att det blir poker, men än vet vi inget..annars blir det film eller något..

Nu blir det oboy + macka!


REGN



Det regnar, öser ner utanför. Blev uppehåll precis när jag traskade iväg till förskola med barnen. Han komma hem, sen öste det ner igen.phuj. Får hoppas det slutar innan de ska hämtas igen.

Nu ligger Colin och vilar i sängen, och jag datanördar mig bara. Sen ska vi ta tag i lite städning.

Nu bilr det liggläge i soffan!

ha en bra dag!


Sötnosen igår


Tisdag



Colin gungar



 Idag har det BLÅST hela dagen. Och vi som gick på långpromenad till Daniels mamma. Blåste rejält när vi gick hem, måste slutet kom det rengdroppar, men nå mer kom det inte, tur de.  Vi kom hem vid halv 6 så det blev en sen Tacos middag. Sen blev det bad för Colin och vid halv 8 knoppade alla till sängs.

Imorgon är det förskola igen för grabbsen och under den tiden lär man bara slappa och städa undan. Tro Danne skulle iväg och fixa lite på bilen medans.

Känner mig riktigt trött ikväll, blir soffläge hela kvällen känner jag.



En nyklippt Casper. =)



förskolan


Idag blev det förskolan för barnen. Första dagen efter sommarlovet. Båda hade nu en ny avdelning att börja på. Vi gick till Melvins avdelning först, han ville inte gå in. Men tillslut så, han var lite blyg i början, var ju ett tag sedan han träffade alla, men så fort han fick av sig ytterkläderna såg han Simon och de gick iväg och lekte, han ville inte ens följa med till Caspers avdelning. Sen gick vi och lämnade av Casper, trodde det skulle bil svårare, eftersom han har alltid varit lite käsnligare, mammatokig och grinar när man far iväg. Men han sprang in, slängde av sig kläderna och sprang in i lekrummet. VI följde efter, men vi fick inte röra något enligt honom, han skulle leka med allt. Han var så upptagen att han knappt hade tid att säga hejdå. Så dagen hade gått jätte bra.

Vid kvart i 12 skulle de hämtas igen, tydligen var det nya tider för de som går 15 timmars, så nu går barnen där alla dagar utom Tis, från 08 - 11.45. Men det lär nog funka det också.
När vi kom hem for pappa och Melvin in till stan med Matte och Camilla. Jag och Casper hade planer på att ,öblera om deras rum. Och det blev jätte bra, mycket bättre än innan. Fast Casper var inte så villig till att hjälpa till, han sprang mest till tvn, Colin hjälpte till mer.. =P

Till middagen gjorde vi potatis & fisk med fransk gratäng med sallad. En god mat som vi alla älskar, så all mat gick åt.. Sen hade vi planer på att gå ut, men tiden for iväg och Colin blev jätte trött, så hade jag sat ner honom i vagnen hade han somnat och hade då inte kunnat sova nu ikväll.

Imorgon har vi planer på att gå till Stor och Liten, får se om de planerna återstår imorrn bitti. :-)


Nu blir det tv en stund innan det blir filmkväll här! =)


Imorgon blir grabben 6 mån <3


BINGOlotto


hej alla.
Just nu ÖSER det ner med regn, översvämning snart?

Idag har vi gjort stan igen, blev panik shopping till Casper. Byxor behövdes. Gjorde en rensning av hans garderob igår och han har vuxit så mycket under sommaren, så han kan knappt ha någonting. Jag, Carro, Melvin och Colin gick ialalfall in till staden. Var riktigt slut nä vi kom hem, benen kändes som spagehetti och fötterna värkte. illa..

Just nu spelar jag bingolotto, håll tummarna!!!!

Sen bilr det att fixa barnens väskor, plocka ner regnkläder + extrakläder och att märka allting. För imorgon bär det av till dagis, nu är sommarlovet slut. De längtar dit, Melvin speciellt, han vill leka med Simon, Thor och Markus. Det är hans gäng.

Nej nu ska springa ner i tvättstugan och ta upp allt ur torkskåpet medans det är paus..

 Ha en bra kväll

STAN + BAD


Åhh nu är jag trött..ska lägga mig ner och bara se på tv ikväll, och kolla om det finns någon film ta hem.

Vid 10 imorse for jag och Melvin in för att göra stan. Vi hittade några tröjor+byxor+ kalsonger och lite små grejor.
Vid halv 1 var vi hemma igen, och då började vi packa för att fara till . . .


PARADISBADET. Jag och Carro for iväg med Melvin och Casper och hade det riktigt roligt. Den största rutchkanan med ringarna är en favorit hos barnen och hos oss, vi körde dubbelring och dubbelt så snabb gick det än med singelring. Vid varje kurva forsade det upp vatten på oss. ROLIGT hade vi iallafall. Barnen somnade direkt vid läggdags utan minsta gnäll. Man blir trött av att bada. Därför jag också är lite halv seg..

Som sagt, nu ska jag softa framför tvn...


Barnen väntar på morfar som ska köra oss hem ifrån badet.


UTE dag


Idag har vi varit ute, ja nästan hela dagen.
På förmiddagen gick jag, Carro, Melvin och Casper till sund. Först gick vi på skoaffärn för att leta efter inneskor till barnen. Hittade endast ett par till Melvin, Fanns inte i Caspers storlek och allt var nästan utplockat. Fast det var bra att det inte fanns till Casper eftersom nu på eftermiddagen kom Caspers inneskor fram, vi hade tydligen glömt dom någon gång hos farmor. Så nu har båda inneskor. :)
Sen gick vi på hemköp och handlade till middagen och lite fikabröd till senare..


På väg till sund skulle de klättras i grushögar



När vi kom hem blev det först en snabbstädning, sen gick vi bort till Hangalplan och sköt fotboll och fikade. Kom hem runt halv 5 och då blev det middag. Snitzel & pommes, riktigt gott! :)









Nu ligger de i sina sängar, och jag ska spela tro ja..


MÅNDAG

 







MÅNDAG! om exakt en vecka börjar barnen förskolan. Idag var vi och köpte nya väskor,  spiderman väskor. De var stållt, de köpte även varsin kikare, som de har suktat efter. Grannen har en liten kikare nere i deras vagn och varje gång vi går ut springer de ner och ta upp den och kollar runt. fun fun..men nu har de en egen. =)
Är även ute efter nya inneskor, Caspers är totalt väck. Ska försöka söka fram dom. Och Melvins, ja, dom klippte han lite i. Så nya ska införskaffas innan start!

Idag vaknade vi tidigt, kollade bompa och lekte. Efter en stund blev jag skit trött, jag och barnen hämtade täcken och kuddar och la på vardagsrumsgolvet. Det var härligt. Colin klättrade och hade sig som vanligt, han gör inget annat nu. Idag var han inne på Melvin & Caspers rum och lekte, och ställde sig upp mot deras hylla. Duktig kille.

Efter lunch skulle jag och Melvin ut och cykla. Men någon har gjort punka på både fram och bakdäck på Melvins cykel, och varken jag, mamma eller pappa hade något pumt tillgänlig. Så vi gick in. Då gick Danne ute med grabbsen och köpte glass och gick till pappa min en sväng och drack kaffe och umgicks med Carro och Jim. Jag och Colin bakade en kladdkaka, fast kakaon hade jag lånat ut, så det fick bli med oboy. Men det funkade också. Det blev en ljus kladdkaka istället för en mörk. 

Ikväll har jag pysslat med mitt 2000 bitars pussel. Har lagt klart själva ramen plus lite till, men det är många bitar, och de flesta ser nästan identiska ut med varann så detta kommer ta ett tag. Har precis packat ihop det och nu blir det lite tv innna sängen kallar..




Här väntar dom ivrigt på pappa som är inne och hämtar pizza. (från i lördags)


Helgen


Bye Bye helgen. Det var det, helgen rusade igenom i rakertfart, ny vecka imorgon..

I helgen har vi haft lite annat för oss, blev en sväng ut till Gullvik och hälsade på mamma mfl i husvagnen. VARMT var det men härligt. Lördagskvällen spenderade vi på bowlingen med Jenny och Magnus. Riktigt roligt var det. :)

Idag har vi varit ute en sväng, barnen har hoppat studsmatta och köpt glass. Sen har dagen spenderats inne med städning, lek och mat. Tacos blev det idag, det är verkligen en höjdarmat, folk som inte gillar tacos måste vara lite wierdo.

Nu väntar jag på att Danne ska ha sovit ner barnen, måste ha hjälp att flytta över ett annat bord till vardagsrummet, ska lägga upp en pusselmatta och försöka lägga lite pussel. 2000 bitars är ingen lek. Men kul!
Måste nog gå och kolla så han inte har somnat, han har ju typ varit där inne i 45 minuter nu.

Ja just, nu kryper Colin på alla fyra, ser roligt ut, eftersom han är så liten. Sen har han börjat dra sig upp på saker och ställer sig på knän + fötterna ibland. Lillkillen. Man får vara snabb då eftersom balansen är ju inte den bästa.

Lägger in nå bilder sen, måste överföra från kameran.

Torsdagen

Varit en härlig men en fullt upp dag!
Melvin vaknade tidigt imorse, runt halv 6 tiden. Danne och Melvin la sig i soffan och kollade tv och runt 7 steg vi andra upp. Då tog Danne en nap till 8 och efter de gjorde vi oss iordning och gick upp till pappsen och lånade hans bil. Blev storhandling på Willys, så nu är allt påfyllt, plus lite mer. Sen for vi in på stan och Danne köpte sin burk till datorn. Vi hittade en jacka till Melvin idag, skit snygg en, för endast 99 kr. Fanns bara i hans storlek och bara en kvar så Casper fick en leksakbil som skjuter pilar. Men han blev nöjd. =)

När vi kom hem kom Jenny och Ellenora på besök, vi gick ut på en långpromenad i skogen och spanade in alla snygga nybyggda hus..avis. Sen gick vi hem till oss en stund innan hon skulle hem.

Efter de skulle vi ta en promenad till Daniels mamma för en avskedsmiddag för Elin och Tor. Riktigt god mat blev det. :) Barnen busade och somnade direkt då vi kom hem.

Nu har jag legat i soffan och kollat på film. Orkar inte anstränga mig så mycket mer. Ska fixa nå fika nu och se om det går något bra på tvn.

 




Natti


Har precis tagit hand om disken, ja nu klockan 11 på kvällen, bruka göra det direkt efter maten men idag gick vi ut på en gång, och man vill inte kliva upp till ett stökigt kök. Så nu är det rent och fint.

Har precis skrivit matlista till imorgon så vi har mat över helgen/veckan. Nu ska jag lägga mig ner och se på en komedi film, sen lägga sig i sängen.
GODNATT på er

Onsdag


Dagarna går fort framåt. Imorse var vi uppe vid 7 och härjade. Eller Colin härjade runt och Melvin och Casper satt som stenar framför tvn. Runt 9 tiden gick de och lekte. Mycke bra barnprogram på morgonen som de gillar. :)

Jag och Melvin gick ut på förmiddagen för att posta brev. Sen på eftermiddagen gick vi ut allihopa. Blev en sväng till pappsen, sen till lekparken, sen till Matte och Camilla. Sen blev Colin så trött & hungrig så vi gick hem och nu sussar de sött i sina sängar.


Imorgon ska vi iväg tidigt. Halv 9 ska Melvin och Casper till farmor medans vi far och storhandlar. Sen ska in på stan en sväng för Danne ska kolla på nå ny dator grej och jag ska in på h&m en sväng.
Sen vid lunch imorgon kommer Jenny och Ellenora på besök. =) Var ett tag sedan nu, så ska bli kul att träffa dom. =)

Sen är vi bortbjuden på middag imorrn också hos Daniels mamma, en liten avskedsmiddag för Elin och Tor som ska flytta far away. Så det ska bli trevligt. :)

Nu blir det nå spel och tv. Sen kommer nog Carro och Jim och spelar sällskapsspel, samma som sist. =)


Melvin är ute efter korvarna.


Colin kikar på när pappa lagar middag


the day


Nu ligger barnen och sover. De somnade rätt så fort, beror nog på att de var vaken inatt och de ville inte vila något idag. Jag slocknade därimot runt 8 igen. Då klev Danne upp och vid 10 halv 11 var jag uppe igen. Då klädde vi på barnen och gick till hemköp så Danne kunde hämta ut sitt paket.

Vädret har inte varit något vidare idag, vi har bara varit inne, förutom när vi gick till hemköp då.
Sen åt vi tacos till middag, de satt gött i alla våra magar.

Nu ska jag slappa framför datorn, blir några filmer och spel. Inget ansträngande alls. =)


TISDAG morgon


GÄSP' im tired..
Vart en konstig, jobbig natt. Under kvällen vaknade först Melvin och steg upp, efter en stund somnade han på soffan, så han bar vi in till sängen igen, drygt 5 min efter det vakande Casper och kom in, han kunde inte somna om och la sig med oss när vi la oss. Och just då vaknade Colin för Casper råkade vara lite för högljud, så jag la han brevid mig och han fick välling och såg riktigt trött ut. men LURAD. Han var inte alls trött, han ville leka, krypa runt sängen och dra oss i håret. Tog nån timma innan han låg ner, sen vaknar jag av att jag hör Casper prata, då har han gått in på Melvins rum och de sitter och leker mitt i natten?! BUMS i säng igen och de somnar om, nån timma efter det vaknar Colin igen och har bajsat, så gick genast upp, och efter mig kom Melvin och Casper. :O Nu sitter de i soffan sen en stund tillbaka. De ser lika trött ut som jag. De kommer nog ta en tidig vila idag. =)

Annars har vi nada planerat idag, vädret ser ut som igår. Danne får nog sina beställda datagrejor idag, som han väntade igår, men kom aldrig något. Så idag blir det en promenad till Hemköp, hämta ut paketet, köpa ost och frallor.

Sen ska vi också, städa idag. tråkigt det lät va, men ett måste.. Nu ska fixa lite frukost till oss alla..



Lördag kväll


Nu ligger alla kidsen i sina sängar och jag kollar in nån film på Silver. Tro Carro och Jim ska komma ner också, kanske blir nå spel eller film.

Efter middagen idag tog vi en lång promenad till Hemköp med Carro och Jim för att handla snacks till ikväll och nå lördagsgodis till barnen. Vi gick runt 6 tiden, och Colin brukar egentligen hoppa i säng klockan 7. Och nu sovde han hela vägen dit och hela vägen hem, så när vi kom hem lekte vi massor, spelade musik och kollat på bilar. Nu däckade han precis i sängen sin utan ett gnäll. :)



Vi hade egentligen tänkt att gå till någon strand idag då det var så fint väder, men eftersom Danne for iväg med barnen så blev det inget, så vi får hoppas på lite sol imorgon också så kanske vi tar oss iväg en stund, snart är ju sommaren över och snart börjar förskolan för barnen igen. Men de längtar, Melvin pratar om sina kompisar, vilken bil han ska ta med sig, och vilka som ska få låna den. Casper pratar om att han ska få en ny ryggsäck och att han ska leka med Melvins kompisar. Men det gick inte Melvin med på. :b

Nu ska jag stänga ner datorn och höra med Danne vad vi ska spela för något ikväll, klockan börjar dra iväg lite..


Ha en bra kväll!
Har inga nya bilder tillgängliga på datorn men slänger in nå bilder ändå.




Sångaren Melvin. Han sjunger jämt och ständigt, vid alla tillfällen. Sötunge


Lördag!


Javad gör man. Danne ringde nyss, de är på väg hem nu.. Han och barnen (förutom Colin) har varit på arenan och kollat hockey med Matte och Camilla.
Jag och Colin har.. sökt efter bärselen. För några veckor sedan hittade jag endast bärselen utan remmar. Sen la jag undan bärselen och nu idag hittade jag remmarna, men nu hittar jag inte bärselen?! problems.. I know.. Vet att jag la undan den på ett ba ställe så jag kunde ta fram den om jag skulle hitta remmarna, men varje gång man gör så, så kommer man aldrig ihåg vart man lagt grejorna. :S jaja, får söka vidare..

Igår såg vi på nya karate Kid. Riktigt bra film. blir lätt ett köp när filmen kommer ut. Men vi började se den ganska sent, runt 12 tiden, och den vart klar 20 över 2. Så det blev sängen direkt efter..

Ikväll ska nog Jim komma förbi, han skulle försöka låna nå spel som vi skulle spela, kom inte ihåg vad det hette...


Nu vill inte Colin leka på golvet längre.. Gotta go..

Onsdag

vilket VÄDER. det har regnat hela dagen, och vi har varit inne hela dagen. förutom då jag for iväg och köpte välling osv. har blivit storstädning, film och mat. Ja och lek förstås.
Colin har sovit mest hela dagen, han hade lite feber inatt, han tog 5 mån sprutan igår så har nog med det att göra. Men lite lek har han hunnit med, men trött var han, vaknade mycket inatt.stackarn.

Och han växer som han ska iallafall, stor killen. Vägde 7070 g och var 64 lång. =)

Just nu spelar jag lite poker på svenskaspel, Danne som bjuder, så hoppas de går vägen där. Sen får jag se vad jag gör, kanske ska spela en freeroll på ps klockan 9 också...




Lillgubben 5 mån 1 vecka. :)


Monday


Veckorna går fort frammåt, sommaren är som sagt slut, var skönt med sol idag iallafall! =)



På förmiddagen gick jag, Carro, Melvin och Colin till hemköp för att köpa ingridienser till bullar + frukost. Sen gick vi hem till oss och bakade bullar. Blev upp mot 100 st, så frysen är fyld.

Efter bullbaket blev det städning och tvättning middag och lek.


Igår var vi på lekparken en stund, knäppte lite nya bilder som jag tänkte lägga in. Blev mest på Colin eftersom jag satt med honomoch lekte i gräset.

Nu ikväll har vi inte hunnit gjort så mycket, jag kollade på när Danne spelade Casino, och ikväll drog han in en summa till. =) nice nice. Nu har vi just ätit kvällsfika + bullar och strax bilr det lite spel på datorn innan sängen.

Hoppas ni haft en bra dag!


Casper hade fullt upp i sandlådan.





Melvin och Pappa gungade.



Colin tar sig lätt upp på alla fyra nu, har tagit några krypsteg också, men åla sig funkar bättre än så länge för honom. =)


Just ja, imorgon ha vi besök på bvc för vägning + mätning av Colin. Och 5-mån sprutan. Bruka bli Dannar som får sitta och hålla i han. Tro han har gjort det varje gång vi har varit och vaccinerat barnen. Jag HATAR sprutor!


Söndag-SOL

Blev sent igår, hade tänkt att lägga mig i tid, Danne kom hem vid halv 1, och jag fastande för en film. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men det ska jag kolla upp eftersom jag måste ta hem filmen och se klart den, somnade i mitten av filmen och slutet missade vi eftersom vi la oss.

Vad händer idag tro?! UTE ska vi iallafall vara. Känns som att man har varit inne i flera dagar irad pga av vädret. Men idag verkar det vara sol, och hoppas det håller i sig hela dagen. :)


Just nu sitter Melvin och Casper i soffan med frukost och kollar på barntv. Och Colin kryper runt golvet för fullt, han är riktigt snabb ibland, speciellt då han ser något han vill åt. :)


Ha en bra dag!

RSS 2.0