Lek och härj imorrn.


HajHaj.
Redan Tisdag, dagarna bara rullar förbi. Idag har vi inte gjort något speciellt, bara varit hemma, känns som vi har varit ute och flängt så mycket de senaste dagarna så det fick bli en "slappar" dag hemma. Efter lunch tänkte vi iallafall gå ut och leka en stund, barnen skulle få skotta lite snö med deras nya spadar, men vi var inte ute länge, gud sickens vad kallt det var. Så vi fortsatta lekandet inne istället, fast de tyckte inte barnen att vi skulle göra..

Efter middagen for Danne iväg och fixade lite blöjor och fika tills ikväll, då fick barnen hoppa ner i badet och härja av sig lite mer. Men de ville nästan upp lika fort igen efter då Danne kommit hem eftersom de hade lovats att få en bulle efter badet. Sen blev det lite bompa och mer härj. :)

I Söndags när vi var på Knasiga kojan så bestämde vi med Robban och Liam att vi skulle dit imorgon också då han var ledig. Så det har vi inplanerat imorgon. Ska bli roligt för barnen. :) Och även för oss som får springa runt lite också.. hehe. Men verkligen ett skönt ställe.

Ikväll blir det lite poker, en veckofinal som ska spelas kl 9 och en 200€ happy hour. Good Luck to me! :)



Enda bilden jag knäppte dock när vi var på Knasiga kojan, här satt vi och fikade innan de blev mer lek. :)




JUL. JA! imorgon..


Onsdag redan, Imorgon är det julafton. Som barn hade man varit helt hysteriskt vid det här laget, men nu har man inte samma känsla. Nu är det bara massa utgifter, roliga utgifter må ja säga. Men ändå. Och maten kan man inte glömma, den är fortfarande lika god. Det bästa med julen, prinskorvarna och potatis med dill. De e la gött! ;)

Om en och en halv timma kommer Carro och Jim ner för att passa barnen. De e snällt. Så man kan fara iväg och fixa sista julklapparna. Lär vara stress stress på stan. Hoppas det går fort och att köerna inte är så långa.
Många lär nog tänka att det är lite folk på morgonen, så istället komma alla var där nu när de öppnar. Skulle inte bli förvånad. Men en bra parkeringsplats har vi iafl redan kirrat, på Dannes jobb. Gångavstånd och gratis! Slipper man trängas med alla andra bilar.

Ska försöka få upp Danne strax också, så han hinner fixa sig innan vi ska fara. Men han är svår att väcka så antar att han kliver upp nån minut innan barnvakterna kommer och skyndar sig då.. lol.




Bild lånad från google


Snart jul(?)


Hohoho. Endast 1 vecka kvar till julafton, känns verkligen inte som det. Jag som ville klippa mig, hitta nå julkläder, men inget har det blivit av. Suck! Men vi ska in på Onsdag, kanske man har råd/hinner med en klippning då, och kanske hittar nå fint på gina. Ja, man ser väl helt enkelt..

Kylan har verkligen kommit nu, trodde jag skulle frysa häcken av mig när vi gick till dagis idag. Lämnade pulkan hemma för annars hade barnen fryse ännu mer, få den kalla blåsten på sig. No good. Så vagnen fick det bli. Nu funderar jag bara på om jag orkar kilapå mickes och inhandla snus´, känns som det behövs, men KALLT!

IMORRN kommer Rebecca hem, Wieho. Ska bli så kul att träffa henne, senast var förra nyår va? var läänge sen iallafall. Just nu befinner hon sig i sthlm, så skynda dig hit:)


Jag vaknade 3 inatt. Superpigg..Tillsslut när klockan blev runt 4 orkade jag inte ligga kvar i sängen, klädde på mig, kokade lite ägg. Gjorde en god frukost och hedde på en film, i hopp om att jag skulle somna, men de gorde jag såklart inte. Efter 5 tiden väckte jag Danne för han skulle till jobbet, och Casper vaknade i samma veva som han for. Vi la oss i våran säng igen, vid 6 tiden så somnade jag, till klockan 7. Skönt. Men skulle behöva lite mer sömn. Melvin fick jag väcka vid 8, sömntutan. Tänk om Casper skulle älska att sova på morgonen som Melvin, då skulle man få sova ut mycket. *drömmer sig bort* ..



Helgens slut


Nu är helgen slut. Riktigt tråkigt. Än fast vi inte har gjort så mycket, mest tagit det lungt och varit hemma. Hade lite besök under fredagen som var här och firade Melvin. Annars har det varit lungt.

Imorrn är det dagis som gäller för barnen. De var hemma hela förra veckan, så de ser verkligen ifram imot att gå till dagis. Speciellt Melvin. Jag själv ska på skolan imorgon, inte så länge kvar på denna termin nu, och snart är jag klar med alla uppgifter. 2 eller 3 kvar bara. Rätt lugnt! :) Slutar vid 2 tiden, samma som Danne, då åker vi till dagis, som ska ha lucia. Ska bli roligt att se på. :)

Ska försöka få nå plugg gjort ikväll också, men har inte suget inne. Känner mig så trött. Somnade sent igår natt, och klev upp tidigt imorse. Men vid 3 tiden ungefär idag somnade vi alla fyra inne i vårat sovrum, vaknade vid kvart i 5. Upp på direkten och börja med middagen, som blev misslyckad. :b Men vi fick i oss mat ändå. :)

Just nu har Melvin stigt upp igen, han kunde inte sova. Melvin och Danne sitter och fikar kvällsfika innan han ska lägga sig igen. Melvin gjorde nyss en macka åt mig, fick en smörklick i mitten, lite utspritt, och en delad skinka. Men den var god. :b





Fredag. - HELG


Godmorgon.

Känns som att det är en bra dag idag, även fast snoret rinner och man knappt kan andas. Eller så känns allt bra eftersom man fick en låång sovmorgon idag. inte vanligt att Casper bruka vakna sent, han bruka vara tuppen han själv vid 7 tiden. Men nu vaknade de mitt i natten också, så kanske därför. Skönt var det iafl! :)

Vi har just ätit frukost här, Capser sitter här brevid på golvet och leker med Melvins garage och alla bilar, medans Melvin gick och la sig i våran säng igen och kollar på teletubbies. Dom är helt galen i de. Måste köpa någe nytt till dem. För önska sig i julklapp.

Idag ska vi mot Willys och veckohandla. Funkar bra de, istället för månadshandla. Vi betalar varje vecka var. Tjäna in pengar då, Danne som pröjsar allting idag. :) Sen så ska nog Lonka och River och Holly komma och häsla på. Det blir roligt:) Va länge sen man sågs känsn det som. Man har ju bara varit sjuk.

Sen på eftermiddagen ska vi nog baka pepparkakshus med barnen, får hoppas man gör rätt denna gång. :) hehe. Fast nu ska Danne ochså vara med och hjälpa, så det lär nog bli rätt..

Nu vill barnen ha på sig kläder.. Hejhå..


Lördagen.


 Hej Lördagkväll!

För ungefär 20 min sedan somnade Melvin. Även fast han inte vilade något under lunchen så gick det inte att få honom att sova. Jag och Danne som skulle ha mys kväll och snaska i oss götta. Melvin satt med oss under hela filmen, fast vi försökte gå och lägga honom ett antal gånger då han bara ville vara uppe och springa och tiggde efter godis och inte lyssnade på de vi sa. Efter filmen gick jag och tog en dusch, när jag var klar hade Melvin äntligen somnat.

Imorse var vi uppe runt halv 8-8. Kikade bompa och åt frukost, och runt 11 gick vi alla ut och skulle åka pulka. Men tydligen så hade det regnat under natten så det var mest bara blaskigt och det gick inge fort alls i backen. Men barnen hade roligt ändå, specielt att hoppa i de få vattenpölar som fanns. Runt 12 tiden gick vi in och åt lunch och Casper gick och vilade. En mycket trötter Casper.

Vid 3 tiden for vi iväg en snabbis till affärn för att inhandla sallad, cream fraich och massa gott inför kvällen.
Direkt då vi kom hem började Danne med middagen och jag tog tag i disken. Vi gjorde kycklingfilé i ung och ris, plus min goda sallad! :) Vi gjorde lite mys inne i vardagsrummet och tog in barnens lilla bord och åt middag där inne. Första gången och det gick jätte bra. De tyckte det var spännande och det låg inte ris utspillt någonstans. Yey. :) Efter middagen tog vi fram barnens lördagsgodis och myste framför barntv. Efter allt kladd med godis fick de hoppa ner i badet. Tro de badade nästan en timma, de älskar att bada. Tillslut fick vi lov att ta upp dem då de på nå konstigt vis tyckte det var roligt att pissa och den andra skulle fånga strålen. (?!) Ja. va säg man. Vid halv 8 gick Capser och la sig och somnade nästan på direkten, men inte Melvin som sagt.

Nu lirar Danne lite poker och jag ska kika runt lite på nätet och kolla på tv.
Hoppas ni haft en bra kväll!

Tog lite kort medans kidsen badade, men inte de bästa kvalité eftersom det är med mobilkameran. Men enjoy. :)



Casper ville vara med på kort. :)


Melvin försöker bygga ihop något.


Vet inte vad han sysslar med, men nånting.


Medans barnen badade tog sig Danne tid och lirade lite Nhl.

Gnatt alla!




Lördag


Godmörning på er.

Idag fick vi lite sovmorgon, eller antingen så hörde jag inte Casper vakna eller så sovde han lite längre. Nått av det. Men vid 8 hörde jag han skrika MAMMA ifrån rummet. Melvin sprang dit och pratade med honom medans jag klädde på mig lite snabbt, sen fick han komma upp.
Blev bompa i kanske 15 min sen ville de ha frukost. Melvin skulle ha cornflakes och Casper ville ha gröt. Sen mackor och oboy på de. Så de åt en ordentlig frukost. Bra de! :)

Verkar vara grått och tråkigt väder idag. Men pulkåkning ska vi få in ändå. Danne lovade barnen att åka nu på förmiddan. Så hoppas snön tillåter det:) Melvin ville ringa ner Liam också, får se hur det går. =)

Annars har vi inte inget planerat idag. Skönt de med!

Just ja, läste i tidningen 7 att om 2 veckor så kommer det stora lekhuset att öpnnas. DET kommer barnen att älska. När vi var på lekhuset i Ösd gick det knappt att komma därifrån. Vi kommer nog spendera många timmar där. :) Kul att de blir något sådant här med..


Nej nu ska jag umgås med kidsen.. Fast de är fastklistrad framför tvn.
ha en bra dag..


På Onsdag blir Melvin 3 år. <3


Torsdag


Godkväll.

Idag har Melvin varit hemma ifrån dagis. Även jag och Danne har mått dåligt. Danne har iförsig varit hemma hela veckan för han har inte alls mått bra. Jag vaknade inatt med jätte ont i magen och fick spykänslor och kunde knappt sova. Imorse vaknade jag av att Melvin kom in och väckte oss och sa att han hade aj aj i magen, och sedan började han nästan att spy, kom upp lite saliv men det gick bra. Han mådde inte bra. Klockan var då 6, och Casper vaknade han också. Men han mådde bra. Han ville se bompa på en gång. Melvin och Capser la sig i soffan och jag fixade ihop något att dricka och en smörgås till dem. Melvin somnade runt halv 8 tiden helt utsliten. Då fick Casper gå och äta frukost och vid kvart i 9 körde Danne honom till dagis.
Melvin vaknade inte igen förän vid 11. Och då mycket piggare. =) Sen har han varit pigg hela dagen. Sen skulle vi åka och veckohandla efter vi hämtat Casper på dagis, men vi ville inte chansa att ta med Melvin om han skulle bli dålig igen så Carro kom ner och lekte med Melvin medans vi for iväg.

När vi kom hem började vid med maten, blev kebab med bröd. Riktigt gott. Sen va vi less på att sitta inne och tyckte vi kunde gå ut en stund. Massa barn var ute och åkte i backen här utanför. Så vi tog med oss pulkan och deras stjärtlappar och gick ut ca. 40 min. Och vad de hade roligt. Årets första pulkåkning. De ville inte gå in igen, men de gick tillslut då vi sa att vi kunde åka imorgon också.

Imorrn ska även Casper vara hemma ifrån dagis. Tyckte det kändes onödigt att han ska få fara dit när vi ändå är hemma med Melvin. Och Melvin har ändå blivit mycket bättre. Så imorrn lär vi gå ut på förmiddan då det är ljust ute. På eftermiddan ska vi tvätta och stå i..



Ah det är så härligt nu när det har kommit lite snö, vill att det ska komma MER! :)




Bild lånad från google.se










Onsdag


Hej svejs.

Idag har jag storstädat lägenheten, känns skönt nu i efterhand. :) Men jobbigt under själva städandet. Köpte lite städgrejor på affärn imorse och skrubbade i varje hörn och alla lister. Låg på golvet och skurade med trasa först med en viss spray innan jag moppade. Nu är det fint:) Men nsart är barnen hemma, undra hur det komma se ut ikväll. Behövs nog en till städning då. :b Men vi ska försöka vara ute idag och åka pulka osv, så det kanske inte blir så mycket stök hemma.

Sen glömde barnen öppna deras adventskalender imorse, så det ska de också få göra. :)

Jag och Danne har slagit in lite julklappar och lagt under granen.
Tog även nå småsaker ifrån barnens rum och slog in, för de kommer garanterad vara där och snoka senare, och vilja öppna alla paket, så då har jag slagit in ett paket till dom var som är från deras rum, som de kan få roa sig med att öppna, om de nu lovar att inte öppna resten av paketen. :b Får se hur det funkar! :)

Nu ska Danne spela klart Nhl matchen, sen ska vi ner och hämta upp pulkan och boka tvättid, ska även bära ner Melvins cykeln i förrådet, den står i trappen just nu, och där kan någon ta den. Inte bra.. Så den ska ner idag.

Efter lite pulkåkning ska vi in och fixa ihop lite lax och potatis. Mums! :)

Nu måste jag kila!
Hej


Tisdag


Hej hallå.

Nu ligger barnen och sover, Melvin klev upp och somnade i soffan. Så ska strax bära över honom till sin egen säng. Vi har även hunnit med att tvätta lite ikväll. skönt.

Efter dagis idag for vi hem och bakade pepparkakor, det gillades av barnen. Men deras deg försvann ganska fort, tydligen var degen himla god. ;) Tur att de bara fick en liten bit att rulla med, annars hade de fått ont i magen.
Jag och Danne var tvungen att smaka av degen också, så det blev inte så värst många pepparkakor. hehe. Men, de blev ändå inte så goda enligt mig. Godare att köpa. :)

Igår kväll satte vi upp granen, imorse när Casper klev upp blev han helt till sig, och skulle inte gå ifrån granen, han stod bara och tittade på den. Tillslut fick jag bära in honom till köket för att fika frukost. Efteråt var det tillbaka för att kolla på granen. Sötungen.

Ja just, det har ju kommit lite snö också, men det var bara halt ute. Inge roligt alls. Barnen hade roligt på dagis iallafall då de fick åka stjärtlapp.. Och Melvin sa att han åkte jätte jätte fort. Han längtar redan tills imorgon.. Lovade också om degt hade kommit lite mer snö så skulle vi ta pulkan till dagis eftersom det är så nära. Och just nu ser jag att det snöar ute, eller så är det regn. Men hoppas på snö! :)

Nu ska jag kolla på lite tv och koppla av.. Gnatt


Bild från i sommars.


RSS 2.0