Helg


Godmorgon.

Här händer det inte så mycket alls just nu. Casper springer fram och tillbaka mellan tvn och rummet hans, för han vill både leka där och kolla på bompa. Melvin sitter på Caspers rum och klär på en bebis docka nå tröjor och sånt.

Undrar om det blir fint väder idag? Det hade inte varit allt för tokigt, får se vad som händer idag, är förkyld och lite ont i halsen. Sen fyller en kompis år också, får se om vi tar oss dit. Idag skulle Matte och Camilla leka med barnen så vi ska ta tag i andra lägenhetens sista nu hade vi tänkt. =)

Och på Måndag får jag mina efterlängtade pengar, som jag har väntat på sen den 27 Januari. Blir att först betala in mina räkningar så man inte kommer efter med dom. Känns toppen. :)

Nu ska jag hitta på nå annat! hej

Tisdag


Hejhallå..

Klockan är nu snart halv 9 och vi har precis fikat en god frukost. Alla utom Danne eftersom han inte fikar frukost. :b Får se vad som händfer idag, ska springa ner till tvättstugan alldeles strax och kika om det är ledigt nu på morgonen eller på eftermiddagen.

Imorse vaknade barnen halv 6, varken jag eller Danne var redo att gå upp då, runt kvart över 6 gick de med på att kolla på Nicke nyfiken i våran säng en liten stund. Me det varade inte länge, Melvin ville tydligen borsta sina tänder som han hade gått iväg för att försöka göra själv, när jag sen gick in på toan för att kolla låg de tandkräm runt om golven, på Melvins ben, och han berättade att han råkat spola ner tandborsten i toaletten. :O Wie.

Nej så nu måste vi införskaffa en ny tandborste till Melvin..

Nu ska jag springa ner till tvättstugan.. tjo

RSS 2.0