LÖRDAG


Idag har vi varit uppe hos Robban och hälsat på, barnen härjade på och ville inte gå hem, de skulle stana hos Liam, de hade knappt tid att fika utan skulle bara leka. Roligare med andras leksaker än sina egna. =)

Danne gick upp till Robban för en liten stund sedan, jag ska spela en turnering nu 10 över 9. Får hoppas på det bästa. :) Sen blir det lite chips & dipp till det också. :O


FREDAG





Vart en tidig morgon imorse, barnen vaknade runt 6 tiden, iallafall Casper. Danne klev upp 7 med kidsen och jag försökte sova vidare. Men gick inge vidare så jag klev upp också. Men blev dock trött runt 10 och somnade en stund på soffan istället.


Vi har varit inne hela förmiddagen, på eftermiddagen tog vi oss ut för att handla föda. Blev hemmagjord pizza idag, riktigt gott vart det.

Ikväll hade vi tänkt att hitta på nått med Carro och Jim, men vet ej vad. Danne har slocknad på soffan så får se när han vaknar, lär nog väcka han på ett tag om vi ska hinna hitta på något. Jag småkikar lite på Apollo 13 på tv3.

Ha en bra kväll!



Melvin & Casper provar sin regnrock från Willys för endast 5 kronor. Som hittat!


NATTI NATTI


Oj, klockan börjar rusa iväg. Vi har kollat igenom 2 filmer ikväll med Carro och Jim.
Först såg vi The New Daughter, sen Ace Ventura. Första filmen var lite halv läskig, iallafall i vissa scener. Men bra var den, slutade dock inte som jag ville, och nu vill jag att film två ska komma så man får se vad som händer..

Idag har vi gjort alldeles för mycket :O Nej, men imorse kring 10 ställde vi oss och bakade. Vi bakade tre olika sorters kakor, och mina kola längder blev suuper goda. Dannes kakor blev goda de också ;P

Sen tog vi en promenad med Carro och Jim till konsum för att inhandla välling, blöjor och annat snacks. Tog dock lite lång tid, 2½ timme. Seg var vi, och varmt också.

Vi kom hem lagom till middagstid och idag blev det pasta och köttfärsås. Vi var riktigt hungrig allihopa så allting gick åt. Efter middagen blev det kvällsstädning och bompa. Colin blev riktigt trött efter badet och slocknade kvart i 7.  Han lär snart vakna som han alltid gör på nätterna, han vaknar alltid mellan 12-01 och dricker en flaska välling och sedan somnar om igen. Snart ska vi på vägning och mätning igen, och då ska även 5-mån sprutan tas..ajaj


Just ja, Colin har lärt sig nått nytt, göra pruppljud med munnen, det tycker han är riktigt roligt, och det ser riktigt roligt ut också, söt grabben. :)

Nej nu ska jag avrunda och se tv en sväng.

Godnatt



Melvin och Casper vilar på soffan


Måndag


Tråkigt väder idag ockå, men skönt att det inte regnar som igår.
Idag ska vi gå till barnens farmor och hälsar på, hon har varit i Östersund ett bra tag. Så får hoppas på inge regn.
Annars har vi inget inplanerat idag, ska se om de finns nån tvättid tills ikväll.

Igår kom elektrikern hit, det var på tiden. Snällt av han att komma fast han inte hade jobbdag. Gick knappt att använda tv/dator, micro, alla lampor blinkade och det gnastrade och blixtrade till ibland i proppskåpet. Tydligen så var alla skruvar lösa osv. Den som hade gjort jobbet innan hade inte skruvat fast nått!


Colin för nån dag sedan, han tycker om att gå runt på gräset =)


Stan


Vart en bra dag idag. Barnen vaknade 7 imorse, jag klev upp runt 8 och fick lite panik då vi skulle ta bussen till stan halv 10. Väckte Danne fort men han var inte lika lätt att få upp. Halv 9 var han uppe och snabbt fixade vi oss och barnen och tog bussen halv 10 med Jim och Carro.

Var rätt så mycket rea på stan, jag hittade 3 linnen och ett par trosor, Melvin fick ett par spiderman kalsonger och Casper en Katten Gustaf tröja. Och allt de blev sammanlgt på ca 150 kronor. Som hittat.
Danne köpte ett nytt tagentbord, men när vi kom hem var allt söndert typ, i små bitar. Så det vara bara att åka tillbaka och byta, fick låna bil så tur de.

När vi kom hem blev de middag, sen slappa framför tvn. Barnen fick lite popcorn som sedan hälldes allt ut i hela vardagsrummet. De skulle mata varandra och det gick inte så bra.
Sen vid 7 gick vi ut igen, vi skulle först på lekparken, men gick förbi pappsen först för att hämta barnens kepsar som de glömde där tidigare, men vi stannade där tills vi skulle gå hem. Jim var som en lekpark för dem, hehe, så de somnade ganska snabbt när vi kom hem =)

När vi kom hem blev det städning av vardagsrummet och barnens rum. Sen läggdags för barnen. Colin låg redan och sov när vi kom in, han bruka sova vid 7 tiden, så jag gav han välling och bytte om till pyjamas innan vi gick ut, så han behövde jag bara lyfta över till sin säng.

Nu har jag och älskling tagit lite vin och gör nada. Ska strax se nån film som han tog hem, kom inte ihåg vad den hette, men den är nog bra..






Torsdag


Nu har jag just kommit hem ifrån mamma. har gjort fler blonda slingor i håret. Ska duscha med lite silverschampo också så det blir lite bättre. Men jag är nöjd. :)

Under förmiddagen var jag inne på stan en sväng, köpte slingor och hittade jeans på Gina Trico. Sen inhandlades det fika för Annica och lilla bebis skulle komma på besök. Melvin och Casper skulle bara pussa henne hela tiden, sötungar. Melvin ville ha en till bebis, men tro inte de.. =P

Nu blir det bara slapps i soffan, tro jag ska se filmen Precious.


MÅNDAG




Jaa, vad har vi gjort idag tro?!
Vi klev upp runt 9 tiden och jag började med att tvätta bort den sita tvätten. Sen blev det lite små städning och lunch. 
Danne hittade en barnfilm gömd någonstans, kom inte ihåg vad den hette men den blev en stor favorit. bara idag har det kollat på den 5 gånger kanske. Den gick nonstop och barnen satt fastklistrad framför filmen.

Vi åt en tidig middag idag, redan klockan tre, och tacos blev det. Efter middagen gick vi ut, förbi kiosken och köpte bingolotter osv.

Innan läggdags för Colin blev det ett bad, sen somnade han runt 7 tiden. Efter det for jag ut och sprang samma sträcka som vanligt. Sköönt.

Nu ska jag vänta tills bingon börjar!


Carro gjorde Melvin snygg i håret. Casper också, men han ville inte riktigt fastna på bild. Eller han ville rättaresakt inte vara med på bild..  




städ, tvätt, handling


Idag har vi. . . inte gjort så mycket. Inte på förmiddagen iallafall. Förutom en massa tråkiga saker som städa, tvätta och laga mat. Och kom på nu att tvätten måste hämtas från torkrummet. DRYGT!

På eftermiddagen
gick vi upp till pappsen. Melvin och Casper följde med Carro och Jim till lekparken och Jag, Danne och Colin for till Willys och storhandlade. Nu finns de mat hemma med, och ikväll ska vi göra subs och se på film.

Nej ska hämta tvätten, ha en bra kväll!

 


Ut


Nu ska vi ut!
 
Så fort Danne har rakat sig klart, ska först ner och slänga nå kartonger, sen får vi se vad vi hittar på i detta väder. Colin har redan slocknat i vagnen och nu ska barnen kläs. Melvin springer runt naken och Casper med blöja. vi har mest bara slappat i soffan och ätit lunch fram till nu. Seg man känner sig.

Hörs sen!


Mörning


Nu har jag och barnen precis ätit frukost. Daniel ligger på soffan och sussar och barnen klättrar på honom. Inatt ville alla kids sova i våran säng och det blev lite trångt, så Danne fick flytta på sig. :b Bruka alltid bli han så får flytta på sig för jag sover hela natten!

Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, vi lär nog vara ute.
Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig!

Bye

Idag har vi...



Idag har vi/ barnen

- Hoppat studsmatta
- Badat
- Ätit mat
- Kollat Tellitubbies/Rory
- Hällt ut kokos i rummet
- Storstädat
- Handlat lite
- Cyklat

Tror det är allt. Dagen har gått riktigt fort. Colin somnade vid 7 som vanligt, Melvin & Casper somnade vid 8.
Nu spelar Danne Lol och jag ser på Ambulansen först på olycksplatsen. Sen ska vi kolla på nån film, blir nog Daybreaker, den verkar vara hyffsat bra.



Blev aldrig någon joggingtur ikväll, men jag cyklade bort till affärn för att handla korv, mjölk och nudlar. Så lite träning blev det iallafall. Imorgon blir det återigen joggning. ;)

Har inga nya bilder att bjussa på, men slänger in några gamla bilder ändå. :)




The DAY

Tryck er in på www.beccanorman.blogg.se och var med i en awsome tävling. Valfritt plagg ifrån www.mahingo.com. MISSA INTE!



Var ute hela förmiddagen idag. Har brännt axlarna, men hoppas på färg iallafall.

Blev även en joggning runt geneforby ikväll, skönt var det! :)

Ikväll har Carro och Jim varit här, vi har spelat GENI (Danne vann) och ätit hamburgare!


Har inga bilder alls på datorn nu, eftersom jag sitter på min andra bärbara. Men har formaterat datorn osv så nu är den tom. Ska lägga in nå bilder imorgon. 



Gammal bild på barnen. Sitter utanför dagis och väntar på pappsen.



SE HIT!
Tryck er in på www.beccanorman.blogg.se och var med i en awsome tävling. Valfritt plagg ifrån www.mahingo.com. MISSA INTE!

GODNATT!


Dagen


Idag har vi mest varit ute, varit varmt och skönt. Måste få lite färg på sig också ;P

På förmiddagen var vi hos mamma, barnen hoppade studsmatta och badade, efter de gick vi hem en sväng och vilade, Colin vilade i vagnen och Melvin och Casper somnade ovanpå mig i soffan. Så jag låg och kollade tv. Vid 4 gick vi upp till pappsen för han skulle bju på pizza. Gott var det också! :)

Kom hem runt 6 tiden, barnen ställde sig i duschen, duschade en timme ungefär, eller de lekte mest. Sen kollade vi barntv tills halv 9 nånting. Då gick jag ut och sprang med Carro runt genefornby igen medans Danne nattade kidsen.

Och Colin har börjat röra på sig bra på golvet, igår la vi ut en mugg på golvet som har är riktigt fascinerad i, han ålade sig runt hela hela rummet för att få tag på den, varje gång han kom fram till muggen tog han i så hårt så den flög vidare. Gullunge.

Nu blir de nå spel på datorn sedan tv + sängen.

Godnatt!


Plaska i vattnet var roligt. :)


godnatt



jaa, min dator har pajjat. känns skit pissigt och dyrt, kostar säkert skjortan för att laga den, nu skulle man ha vart miljonär eller nåt.  Det som ärmest surt är alla mina bilder jag har på barnen där. MÅSTE LAGAS!
Melvin låg på soffan och sovde, min dator stod på vardagsrumsbordet, på sidan står det ett vattenglas, Melvin skulle tydligen leka karate i sömnen eller nåt, för rätt som de e smäller han upp foten på bordet och nuddar sälvklart glaset som välter över min dator. Kom inte så mycket vatten på datorn, men på nått vis har det ändå lyckats förstöra den. Nu sitter jag på min andra bärbara, den första datorn jag köpte, men skulle helst vilja ha min mer nya.

Jaja nog om det, ikväll har jag varit ute och joggat med Carro. Blev en sväng runt geneforby osv. Kändes som benen skulle gå av, så van är man vid att jogga. Ska nog komma iväg en sväng imorgon också. pepp pepp

Nu ska jag fixa en macka, lägga mig ner och kolla om det är nå bra på tvn.


Godnatt




2012


Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på 2012.

Godnatt alla


sommar sommar


Varmt idag också, härliga sommar. På förmiddagen gick jag och Casper till kiosken och köpte en glass.
När vi gick hem såg jag Danne, Melvin och Colin en bit bort, dom hade gått ut efter oss, men vi gick in igen för Capser hade bajjat och samtigt fixade vi lunch. Efter lunchen gick vi ut igen..

Då blev det bad för barnen, efter badet gick vi hem och gjorde middag. Blev en sen middag, vi hade ingen lust att ställa oss och laga mat, men fick ihop nå tagatelli, kycklinfilé bitar och nån god kycklingsås.. Riktigt gott vart det! :)

Barnen har varit riktigt trötta efter middagen och sover nu redan.

Ikväll blire nå poker tro ja! :)

En gammal bildf på Melvin & Casper

NU:Godnatt



Blev inge spel ikväll, inte nå sällskapspel iallafall. Just sitter Danne och spelar lol, och jag har nyss testat en träningsmatch där. Vi skulle ju se på film ikväll, men Dannes hårddisk bengade ur. Fick ta bort ena för att datorn inte skulle lacka ut helt, och på den låg självklart filmerna.
Men vi håller på att ta hem nya filmer så vi då får se imorgon.

Nu blir det sängen snart, och får hoppas på lite sol imorgon så de blir nå bad.


natti



Nyss lagt ner barnen och nu sover de gott.

Ikväll blir de nå spel osv, Robban skulle komma ner. Jim är här just nu, men tro han skulle vidare sen.
Finns de tid ska vi även se nån film, 2012 isåfall.

Skriver mer sen!


Sängen snart?!



UPDATE:

Jag har fått i mig omelett/rostad macka gjord av Danne. Väldigt gott! Han är världsbäst på omelett!
Danne spela nu Xbox, spelet som Robban hade med sig. Han är helt inne i spelet.

Colin vaknade nyss, fick välling och somnade om. Gnällde till lite, hade vänt sig till mage och tappat tutten, vände tillbaks han och han spyr ut välling över kudden, lakan och snutten. Blir tvättning imorrn igen.
La över han till våra säng och sover nu så sött. Får renbädda imorrn istället.

Blir nog sängen snart, känner mig inte så speciellt trött, men klockan börjar bli mycket.


 


VÄRME


Hyper varmt idag. Och vi har nästan varit ute hela dagen.

På förmiddagen tog vi med oss filt, moddelera och satte oss i gräset och trixade ihop olika figurer. Jag gjorde en musse pig och ett hjärta till Daniel, men barnen han paja det efter nån minut. :b



Efter uteleken gick vi in och åt lunch på balkongen och försökte varva ner i värmen. Efter knappt en timme var vi ute igen, men då lekparken med även Matte och Camilla. Mitt i all sol kom en regnskur. Huh.. Men de varande inte så värst länge, efter lekparken gick vi hem och jag ställde mig i köket för att göra pannkaka.

Efter middagen la vi oss alla i soffan och kollade på tv. Barnen var så utmattade att de inte ens orkade leka. Men vid 6 begav vi oss ut igen, nu gick vi till skogen. Barnen sprang runt och plockade kottar, kollade på myror och Melvin räknade stenar. Kul hade vi iallafall. =)

När vi kom hem slocknade barnen i sängarna, jag tog en dusch och nu sitter jag här.
Snart ska Robban komma ner på besök, tro han skulle ta med sig nå nytt Xbox spel, men jag ska försöka få dem att hitta på nå roligare, kanske A-Ö.. :b får se hur de går.. haha..

Nej nu ska Danne fläta mitt hår. Sen ska jag lägga mig framför tvn en stund.


 

 

Här kommer lite bilder när vi var på Mellanselsbad.

Casper älskade det.

Casper i vattnet, melvin syns också på bilden. han är lillkillen med armpuffar på andra sidan. ;P

Efter badet blev det lek. :)


Bad - lekpark - fika

Nu har jag fört över bilderna från moblien till datorn, så idag kommer även bilder! yey.


Dagen har bjudit på lite sovmorgon, barnen vaknade runt halv 6, Oskar sovde på soffan så barnen väckte honom  och han höll dom sällskap till bompa. Vi klev upp vid 8, jag sprang direkt ner till tvättstugan för att kolla om det var ledigt, så jag började att tvätta.

Efter lunch for jag, Carro och Casper till vågsnäs för att bada. Vi hade cykeln så bara ett barn kunde följa, och Melvin fick följa med sist. Casper tyckte det var roligt, men somnade på vägen hem. När vi kom hem hade Danne tage resterande barnen till lekparken, så vi gick dit och lekte innan vi gick hem och gjorde middag.

Runt 6 tiden gick vi ner till Aster för att fira honom. Blev bjuden på smörgåstårta och kakor. Riktigt gott. :)
Melvin och Casper fick åka på hans moped och Melvin fick även sitta med honom och köra ( kom inte på vad det heter) men den har en skopa iallafall! :b Han var riktigt mallig efter det.

Vid halv 9 gick vi hemmåt, Colin fick välling innan vi gick för jag visste att han skulle somna i vagnen, hade varit vaken sen 4 ungefär. Så han bar jag över till sängen när vi kom hem, Danne nattade Melvin & Casper och de somnade på nån minut bara.

Sen cyklade jag och Carro till hemköp för Carro skulle köpa godis. Thats it.. Nu ser jag på Jims värld..

Colin sitter stadigt i matstolen redan. Sötungen. Mycket roligare för honom att sitta med oss vid middagen. :)

Här är den söta lilla ödlan jag hittade. Jag vill HA en ödla! se så söt den är.

DAGEN


DAGEN:
Upp 08:00 för frukost och bompa.
LEK LEK LEK LEK fram till lunch då vi begav oss ut i sköna värmen. Blev lekparken en liten stund, sen gick vi bort till skogen och vandrade där inne ett tag. Barnen plockade kottar fulla sig.

Hem för att börja middagen, tortelini. MUMS! Hade nästan glömt bort hur gott det var eftersom det var år och dar sedan vi åt det sist.

Sovde nyss ner en trött Colin, och trött var han. Han sovde aldrig sin eftermiddags nap så han höll på att slumra till vid 6 tiden. Men med mycket lek höll han sig vaken och han slocknade precis.
Danne håller just nu på att läsa sagor för barnen, Oscar är också här, tro han skulle sova här ikväll. Då har barnen nån att väcka imorrn bitti och se bompa med. ^^ :P

Melvin spanar in en moped som står utanför.

BAD



Idag har vi haft fullt upp. Barnen har haft det riktigt skoj.
På förmiddagen for vi till Mellanselsbad. Efter en stund var barnen som fiskar i vattnet, och roligast var nå rutchkanan. Kommer bilder lite senare, hade inte mobilen med mig så måste ta från syrran.

När vi kom hem hade Danne börjat med maten, kyckling filé & ris. Gott var det! =)
Sen ställde barnen sig i duschen för att duscha av sig allt klor och leka.

När jag lagt ner Colin tog jag och Carro en cykeltur. Skööönt var det.

Nu ska vi se film snart, Wolfman. Den verkar bra.



Dagen


Blev tidig morgon, vid 7 ville kidsen upp. Men vi låg och drog oss till halv 9, sen kom melvin och sa att nu måste ni kliva upp! Så upp blev det, fixade frukost och tog fram kläder.
Efter lunch begav vi oss ut, blev kiosken en sväng sen lekparken. När Colin började vakna till för att äta begav vi oss hemmåt.

Danne fixade ihop pommes + kebab till middag idag, gott gott. :) Efter maten for jag och Melvin iväg och handlade hem lite föda osv. Nattade Colin vid 7, sen for jag, Melvin, Carro och Philip till lillön och badade. Eller blev inte så mycket bad, Melvin sprang runt och jagade fiskar, levande såsom döda. När klokcan blev halv 9 började vi röra oss hemmåt. Caper var så trött så han var på väg att slockna hemma när vi var på affärn, så Danne nattade ner honom när vi for iväg.

Imorgon ska vi till Mellanselsbad,så då får Casper också bada. :) 

Ikväll har Colin inte kommit till ro så mycket, tro han har ont i magen. Han sover en liten stund sen vaknar och skriker. När han satt uppe för ett tag sen släppte han världens brakare, sen efter välling somnade han om. Men han har vaknat efter de och skriket också, kanske är hård i magen. Får fixas till imorgon, stackarn.
Men nu sover han iallafall och hoppas han sover hela natten för hans skull.


Nu blir det sängen snart så man orkar med allt bad imorgon. ;)

Godnatt

Helgen


Gud vad helgen har gått fort. Söndag imorgon och vi blir lite barn fria. Melvin och Casper ska följa med Matte och Camilla ute till något stuga och ha roligt. :) Det kommer de säkert gilla. =)

I fredags for jag och Danne ut. Först till Jim på fest, kom ner till hamnen rätt sent, så vi kom aldrig in till öltältet som tänkt, trodde de stängde två, men de stängde redan kl 1. Så Camillas pappa kom och hämtade oss och vi åkte hem. :) Men roligt hade vi. =)

Var skönt att sova ut dagen efter, vi klev upp runt halv 11 och degade i soffan med godis och dricka. Sen hämtade vi Melvin och for vidare för att hämta Casper & Colin. Vi hade tänkt att fara in till hamngffesten så barnen kunde få åka karusell, men då var klokcan 1, och sista bussen hem skulle gå 3. Så vi skulle inte ha så mycket tid på oss.
Så vi gick hem till pappa min och grillade med Carro & Jim, barnen badade samtidigt.

Redan vid 7 somnade barnen, helt utmattade alla tre, jag och Danne somnade också, men blev väckt då Carro och Jim kom vid 8. Vi skulle spela Monopol, efter spelet såg vi på Shutter Island, riktigt bra film. Undra om det kommer någon 2a tro?! Verkar som så..

Nu blir det snart sängen så man orkar med morgondagen. :)

Just ja, idag såg vi en ödla vid sundskolan. Jag ville verkligen ta med den hem, den var så söt. Vi tog upp ödlan och började gå, men Danne tyckte inte det var någon smart ide, för vars skulle jag he den? Buhu.. så jag la ner den igen och den kröp iväg.. Har intalat Danne nu iafl har vi ska köpa en ÖDLA! ;P

Gnatt


Natti


Dags att inta sängen.


Colin imorse


GODNATT


promenad


Blev en lång promenad idag också, plus lite joggning. Stannade även förbi solstugan och solade innan vi trippade vidare igen. :) Riktigt skönt att gå ut en timme på kvällen. Man känner sig riktigt hurtig. =)

Nu ska jag snart se på The Secret Life Of The American Teenager. Efter de ska jag fixa nå kvällsfika , nå müsli & youghurt. Gottgott! :)

Nej dags att inta hörlurarna..
Gnatt

Torsdag


Casper vaknade tidigt imorse, samtidigt som jag gick upp och gjorde välling till Colin. Så jag satte på bompa och la mig i sängen igen. Varje morgon är Casper som fastklistrad vid tvn. Vid 9 vaknade Melvin och vi klev upp och gjorde frukost.

Det har regnat lite till och från så nu på förmiddagen har vi inte gjort så mycket, förutom att städa. Melvin & Casper hade lite för roligt när vi vikte tvätten i vardagsrummet. De skulle in till vårat rum för att de skulle få ta fram och klä på sig själv. Men tydligen så visste dom inte vad de skulle ta på sig, så de tömte ut två hela garderober med kläder på golvet. Gick knappt att gå därinne. 

Nu sitter jag och väntar på att klokcan ska bli fyra, för då ska jag hem till syrran och kolla om jag kan ha nå kläder tills imorgon. För imorgon har vi fixat barnvakt och ska ut o göra stan'. ;) Det ska bli roligt!


Annars händer det inte så mycket, ska stänga ner datorn nu för barnen börja bli rastlös..
Adjö

RSS 2.0