Torsdag

 

 

Idag när barnen varit på dagis har det blivit storstädning och tvättning och småhandling. Phju!

 

Nu sitter Melvin och Casper och kollar på Svampbob Fyrkant och Daniels sover ner Colin. Idag tänkte vi lyxa till med en riktgt god middag, karré potatis & sås. Min favorit. Blir att vi gör en annan middag till barnen, eftersom Danne tyckte vi skulle äta middagen till hockeyn istället. Så barnen får välja vad de vill ha idag, tippar på köttbullar..

 

Sitter på Dannes dator nu så har inga bilder här, kommer senare=)

Ha en bra dag!


Onsdag


Hallåj!
Ikväll kom vi hem runt halv 8 och barnen la sig dirket i sina sängar. Vi har varit hos Daniels mamma eftersom hon fyller år idag. Vi blev bjuden på middag och fika. Riktigt gott! :)
Blir fort mörkt nu på kvällen, vi traskade hem vid 7 tiden och då var det redan mörkt. Casper åkte på åkbrädan hela vägen hem och han gnällde imellanåt att han ville hem och sova. Colin sovde typ hela vägen hem, han vaknade precis då vi gick innanför dörren, men de var
inga problem att lägga honom ändå, en ny blöja och en flaska välling så somnade han om i sin säng.


Tänkte bjuda på en liten video idag på Colin från igår. Vi alla sitter i köket och äter kvällsfika, då han tappar ned skeden i golvet och börja tokskratta. Danne tog fort fram telefonen och filmar. Melvin och Casper tyckte det såklart var jätte roligt så de tog sina skeder och skulle slänga i golvet, men då var det inte lika roligt. :p



Ikväll händer det inte så mycket, vi ska nog se filmen How to rob a bank.
Tredje kvällen gilt nu, vi har somnat de andra två kvällarna vi tänkt se den.


Onsdag


 Imorse var vi (eller barnen) uppe med tuppen. Halv 6 var de i farten, men de fick bums ligga kvar tills det iallafall fanns något barnprogram börjat. Idag var det dagis som vanligt så vi traksade iväg strax innan 8.

Nu ligger alla och vilar, lika bra de då vi ska bort sen, och den långa promenaden hem bruka vi jobbig om de inte har vilat. Daniels mamma fyller år idag, så vi är bjuden på middag och fika! Det ska bli gott! :)



Nu har lillemans frsta tand ploppat fram. =)


Måndag


Idag har Casper varit hemma ifrån dagis, han kändes lite varm igår så det var lika bra, sen har han ätit rätt dåligt. Men idag har han vart i full tjå, och ätit har funkat bra också. Så hoppas han är lika bra imorgon.
Och Colin har blivit förkyld, stackarn. Men ingen feber, så tur de..

Imorgon ska vi iallafall på besök av Elida och Robban och söta Elliott. Det ska bli roligt. =)


Ikväll blev det tacos efter vi lagt barnen, skönt att kunna äta i lugn och ro ibland, och till det såg vi Waynes World.


Såhär mysigt hade vi det ikväll. :)


Nu har Danne deckat i soffan iallafall. Jag ska kika vidare på någon film.

Gnatt


Söndag


Halloj!

Nu är helgen över och den har varit bra!
I Lördags for vi hem till Jim och festade. Han hade köpt ett nytt spel till ps3an, ett spel som liknade Wii fast dubbelt så roligare. Vi spelade bra länge och less blev man aldrig. Runt halv 3 blev det hemfärd och en skön sovmorgon väntade. Runt 11 klev vi upp, lyx. :)
Sen hämtade vi först Casper, sen Melvin och sist Colin. Runt 5 tiden var vi hemma igen, en snabbmiddag blev det och sedan duschning av alla barnen.
De somnade gott i sina sängar vid 7 tiden.


Ikväll har vi inte mycket för oss, jag slappar i soffan och Danne spelar lite. Sen ska vi poppa lite popcorn och glo på nån film.

 


Lördag!

Godmorgon.
Nu är vi uppe, fast Melvin sover fortfarande. ska snart fixa fruksot och göra mig klar för bussfärden mot stan och fynda kläder!
BYE BYE

FREDAG kväll

 
Nu är det kväll. Barnen ligger till sängs och jag har precis klivit ut ur duschen.
Vet inte alls vad som händer ikväll, kanske blir att se Vampire, blev inget igår. Sen väntar jag på att Danne ska spela klart sitt game så han kan gå och köpa snus..

Idag har vi inte gjort så mycket, när jag och barnen kom hem från dagis ville de se på Svambop, jag föreslog att vi skulle baka men det ville inte dom. Sen blev det lite snabbtvättning eftersom Melvin fick slut på kallingar, och jag tvättade mina leggins som jag ska ha på mig imorgon kväll. Känns kul att få komma iväg en sväng imorgon kväll och ta en liten längre sovmorgon på Söndag. Iallafall till 10. :)  

Och imorgon ska jag och syster in på Recycling Mums och fynda kläder till barnen. Får hoppas man hittar lika mycket som förra gången, och nu har jag lite mer pengar att spendera, = ÄNNU mer kläder! Både Colin och Casper är i behov av nya kläder, speciellt Colin. Men ska nog föröska hitta till alla! Ska kolla om det finns någon fleeceoverall till Colin också.


Ha en bra kväll!


Den här söta-stora-klumpen blir 7 månader idag <3


Morning


Goooodmorgon.
Här har vi varit uppe sedan kvart i 7. Jag traskade iväg på dagis för ett tag sedan nu är bara Colin hemma. Han försöker att vila nu.

Ute regnar det, så det blev vadslagning imorse vilken som skulle vandra på dagis. Det slutade med att jag gick och när jag kom hem skulle de väntas en god frukost. Och det gjorde det! Omelett/bacon/bröd.  Gott var det!


Nu ska jag slappa, sen ta ta i städningen, ska nog kila er till tvättstugan och kolla om det är ledigt nu på morgonen. Melvin fick plötsligt slut på kalsonger. Han som hade en hel hög bara för nån dag sen. men han byter kalsonger några gånger per dag också, som med kläder. tvätt tvätt...





INTERNET




Jey, nu är vårat internet tillbax! Tog bara sådär över en vecka. 

Har inte hänt så mycket sen senast, det vanliga. Upp tidigt, dagis, och massa lek. 

Ikväll har vi kollat på hockey, men blev en total flopp för Modo, riktigt kass var dom.  Men man kan väl inte vara bäst jämt?! Aja, vinst nästa!

Till helgen händer det roligheter, på Lördag morgon är det Recykling moms, så blir dit och fynda lite kläder osv. Alltid lika roligt & billigt! Sen har vi barnvakt under natten för vi är bortbjuden till Jim för lite mer festligheter och nytt spel på G! :) 
Sen på Måndagen måste jag in till staden och fixa nya linser, är väl det.

Sen har Rebecca varit här, inte idag då, men i Tisdag. Riktigt roligt att träffa henne igen. Sen for vi till stan en sväng i Onsdags. Gäller att passa på att ses nu, för snart far hon igen. :( Tro hon skulle kika förbi en sväng imorgon också. =)

Nu ska jag scrolla runt på nätet, ta hem Vampires och softa!


Söndag


Nu är helgen över, och imorgon är det dagis för barnen igen.

Idag har vi haft en slappar Söndag eftersom det regnade idag. På förmiddagen tog jag tag i tvätten då det fanns en tvättid ledigt, sen lite små städningar och slapp i soffan framför olika barnprogram som Danne har tagit hem.
Till middag for vi och hämtade Max mat och efter det blev det en till städning så det skulle va klart innan kidsen skulle nattas.  Spelade eäven bingolotto ikväll, var nära på att dra hem en Volvo c30 Drive men icke så, behövde B10, men då kom B11. Attans! Men blev en vinst på en ny bingolott iallafall! :)

Ja just, häromagen fick jag fnatt om att möblera om, blev att jag bytte rum med barnen. Så nu har de ett större rum och vi de mindre, men blev mycket bättre än innan. Har nå bilder på hur barnens rum blev iallafall.



Ena halvan av rummet


Andra halvan av rummet


Nu blr det film. Hej


Fredag


Goodmorgon.
Halv 8 imorse vaknade vi, klockan 8 ska de vara på dagis. Men vi kom endast 20 minuter sent. Efter lämningen blev det en promenad med Amanda och är nyss hemkommen. Har gjort mig lite fika och funderar på att duscha, eller om jag ska börja med städningen?!? Båda känns drygt att göra. Colin ligger och sover än i vagnen, men han lär nog vakna vilken minut som helst. 

Och idag, har vi inget planerat. Skulle ha gått ner och bokat en tvättid, eftersom vi missade den vi hade igår. Sen lär vi nog vara ute en del också och fixa ihop någon god middag. :)

Ha en bra dag 


Onsdag!


Idag var Melvin hemma ifrån dagis, febern har hållt sig borta, men han får vara hemma imorgon också och gå på dagis på Fredag. Men nu har Colin åkt på feber. Han fick lite alvedon nu innan läggdags pch han sover gott. Får hoppas febern inte håller i sig så länge, men han är lika glad ändå. :)

I förmiddags tog Danne Melvin och Casper och följde Matte en sväng till stan och till barnens farmor. Så jag och Colin har lekt för oss själva idag, vilade och lagade en riktigt god middag. Efter 6 tiden var de hemma igen, och maten satt bra i deras magar. =) Nu ligger alla och sussar sött i sängarna.

Nu längtar jag bara tills imorgon. För imorgon börjar andra säsongen av Vampire Diaries. Som jag har väntat hela sommaren..men nu så


En karusell bild från i Söndags då vi var på barnensdag. Casper klev av en stund efter bilden knäpptes och vägrade åka. Danne hoppade i och åkte med Melvin istället. =)


Så här ser en grisig Colin ut efter ett matpass. Stoppa fingrarna i munnen och leka med skeden är roligast. :)


Dora



OOONSDAG, vad ska man hitta på idag?

Casper är på dagis och Melvin är hemma idag. Han fick lite feber igår, men den är borta nu. Blev inte nå värre än så. Jag och Melvin kikar på Dora utforskaren, snart ska han få hoppa in i duschen.

Igår var vi på stor och liten, blir nog att vi far dit nästa Tisdag igen, barne hade jätte roligt, och det var första gången för Colin. Han härjade runt och hade kul han med :)

Blir inga bilder just nu, måste ta fram kabeln till telefon då, men fixar det lite senare då kidsen sover.

Ha en bra dag!

Trött



Colin försöker att snå Casper smågodis



Hatar att somna på kvällarna när man sover ner barnen. Vaknade alldeles nyss, och tröttare än tröttast. Man blir bara mer trött om man sover en stund och sedan kliver upp. Men just då var det nog härligt.

Idag har vi... Lämnat kidsen på dagis imorse, efteråt tog jag och Amanda en promenad ut till skogen. Var härligt med lite frisk luft på morgonen, och promenader behövs alltid. När jag kom hem blev det lite städning och tvätten började ropa efter mig.  Sen hämta kdisen igen..

När vi kom hem fortsätte tvättandet och vid 3 åkte jag och Melvin med pappa och Carro in till staden, jag for och köpte Dannes present inför lördagen. (födelelsedag) :) Men han är som ett litet barn och vill öppna det nu, frågar vad det är för något. lol. Men packetet är bortgömt och på lördagsmorgon får det öppnas. =)

Ikväll hoppas vi på poker, blev inget igår, eller i förrgår..får hoppas på ikväll. Sen måste jag springa iväg på kiosken och köpa snus innan det stäger. Men känner mg så seg, och kommer att ånga mig om jag inte går...



Det enda Colin gör nu är, ställer sig mot bord/soffan, ja allt som går att klättra på.. en riktig busunge, men han älskar´t



RSS 2.0