Santa was here


Då var julen över för detta år.
Vi klev upp runt 8 imorse om jag minns rätt, alla duschade och fixade iordning sig sen åt vi frukost och barnen fick öppna ett paket.
Vid 11 gick vi upp till pappsen och åt lite julmat och öppnade paket. Barnen fick varsin Snowracer som de blev hyperglada över. Melvin har iallfall alltid velat haft en snowracer, så det var ju bra. Jag fick pengar och lotter. Satt fint.
Halv 3 åkte vi till Daniels mamma och firade där resten av kvällen. Kom dit lagomt till Kalle Anka och Colin var hyper trött. Men han vägrade att sova. Vid halv 5 lyckades Danne få han att sova iallafall. Sen blev det julmat, riktigt gott. Och senare mot kvällen kom tomten och delade ut julklappar.
Melvin var skiiiträdd. Han satt fastklistrad på Danne. Stackarn. Casper hjälpte tomten som vanligt med julklapparna. :) Barnen och vi fick mycket fina julklappar.

Colin fick en nyåroutfit, riktigt stiligt. Kavaj, skjorta, slips och jeans. Ser ut som att vi ska spendera nyår i Östersund, om Thomas fixar fram en till bil som dom ska köra så skulle vi köra deras. Så isåfall bilr det en liten roadtripp för oss. Skönt o komma iväg en stund, annars lär vi nog bara sitta hemma på nyår.

Iallafall,
När tomten hade gått vågade Melvin sig fram och öppnade allt i sin väg, han ville öppna allas julklappar. Sen lekte de med det de fått fram till halv 10 då vi tänkte fara hem.

Men Melvin ville inte hem, så han och Casper stannar kvar där över natten. Så lycklig dom var. Båda klädde av sig och tog på sig sovkläder och myste ner i sängen på deras rum och kollade film. Tror de måste ha somnat rätt fort för de var verkligen trötta barn.

Så det var rätt så skönt att komma hem och endast behövda he på Colin pyjamas och ge han välling och lägga han i sängen. Enkelt! Känns skönt att kunna få städa undan och ta fram/bygga upp barnens julklappar innan de kommer hem imorgon. :)


Nu ska jag göra kvällsfika och kika om de finns nån film att se. Danne lär jag inte kunna slita från datorn på ett tag, då han nu har fått nya gameing headset av mig i julklapp. Hans förra var lite söndriga och ena luren funkade inte.

Bilder kommer imorgon :-)

Kommentarer
Postat av: Becca

Tack:) dagen var bra, men inte natten.. Har åkt på magsjuka och sov knappt inatt utan bara spydde som en gris... usch

2010-12-25 @ 15:31:27
URL: http://beccanorman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0