Dagen


Hej hallå.

Idag har vi hunnit gfjort, ja rätt så mycket. Imrse åkte vi först in på Willys och handlade lite mat för denna vecka. Sen åkte vi hem och åt lite mer frukost. Lite godare frukost. :) Sen for vi och hämtade Ronny och vi alla for in på babyproffsen och hämtade ut Caspers bilbarnstol. Han blev så glad när vi skule ut och åka i den, och Melvin blev så avundsjuk, han skulle ha den nya stolen.

Sen for vi hem och åt middag, vi åt varmkorv och bröd, och barnen fick varmkorv och mos, sen for vi ut och hälsade på Annica i skogen. Var en lång bilfärd.
Runt 9 var vi hemma igen, och då hadfe vi glömt att lämna in filmerna vi lånade så det var bara att åka vidare till stan, sen skjussade vi hgem Ronny och sen for vi hem. Barnen kollade lite på tv och sen blev det kvällsfika. Så innan halv 11 låg de till sängs.

Nu har Robban precis kommit ner och vi ska nog lira A-Ö.

Imorrn ska jag nog hälsa på Therese, har fortfarande inte hälsat på henne eller sett den nya lägenheten.. Gah. Övfer ett år sedan hon flyttade dit. Men nu ska jag dit. haha. Man har tydligen fullt upp! Men nu är ju barnen ledig så då har man tid till mycket mera, ingen skola alls heller.

Men nu ska vi spela lite. Kommer lite bilder imorrn. Hoj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0