Tisdag.

Hallå!
Sitter just nu och kikar på Desperate, sen blir det kanske nå LoL.  Danne är uppe hos Robban och hälsar på. 

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag fick sovmorgon till klockan 10 då Colin kom in och skakade på tvättställningen som står mot väggen, han älskar att slå på den för det lever om så mycket. Så då vaknade jag. Gik och tog en dusch och fräschade till en sen blev det en promenad på kiosken för snusen var slut.

Var igentligen tänkt att jag skulle åka in och köpa en säng till barnen idag, eller imorgon. Men det får bli nästa vecka. Måste in och skaffa nytt ID kort imorgon så får jag ut mina pengar från Casinot. Och det tar ju en vecka innan jag får det kortet så ny säng blir då nästa vecka. Melvin och Casper längtar som toka. Blir en våningsäng för barn, jätte fin. Finns på Jysk, nu säljer dom ut den för 3000. Får hoppas dom gör det nästa vecka också. 
Så blir att åka in direkt efter vi lämnat barnen på dagis imorgon, för vi måste ta kvart över 10 bussen hem, annars hinner vi inte hämta dom igen då det inte går någon buss där mittemellan. Sen måste Danne med för att legitimera sig åt mig för mitt ID gick ut för rätt länge sedan. Knepigt att det inte går att legitimera sig med sitt gamla ID om man ska fixa nytt. :S 

Har lite bilder att lägga in också, gjode ju om lite i vardagsrummet, så en bild på ena halvan av rummet kommer upp. :) Andra halvan är inte så intressant då det bara är Dannes dator och en fottölj.
Sen brann huset ovanför oss för en vecka sedan ungefär. Riktigt hemskt.



Här rasar allt ihop. 
Tomt. :(

Kommentarer
Postat av: TUMADRE

Hej hej! Tack för din kommentar! Hoppas också att kvällen blir kanon ;-)

Hemskt med det brinnande huset i ditt inlägg... Usch!

2011-05-07 @ 16:38:15
URL: http://tumadres.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0