Torsdag


Hejsvejs.


Oj, nu var det några dagar sedan jag skrev något.

Här hemma har det varit fullrulle som vanligt. Idag har barnen varit på dagis, efter lämningen for jag iväg till stan på en synundersökning och Danne gick på bvc för att väga/mäta Colin. Allt såg bra ut. :) Storkillen.

På eftermiddagen blev det bara lek hemma, och lekte gjorde dom överallt, men lite pauser ibland för att kolla på barntv. Men dom pauserna var inte långa. Men för en gång skull lekte de snällt med varandra, Melvin brukar oftas vilja bråka och ta allt Casper leker med.



Iförrgår gick vi till fotbollsplan nedanför oss och sparkade lite boll. Melvin tyckte det var jätte roligt, Casper brydde sig inte så mycket om att sparka boll, han gick mest runt och utfforskade stället och plockade pinnar. Och fikat tyckte han mest var bra.





Som sagt så var Colin och vägde/mätte sig idag. Storgrabben väger nu 5600 och 56 lång. Man ser verkligen hur han blir större. Han tycker om att ligga på golvet med "aktivitetsgrejen" över sig, han tar tag i leksakerna och fort in i munnen, sen sitter han där och sliskar och dreglar ner sig. :)




Nu ska jag ta något att fika och kolla tv. Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0