stan, mat, vila


Nu ligger barnen och sover och jag kollar på Jims värld. Är riktigt sugen på att köpa hem serierna. Jims värld är det enda jag kollar på när det är på Comedy Central. :)

Sitter och inväntar att klockan ska bli halv 9, då ska det spelas en 1000€ garanterad på Db för endast CardL medlemmar. Får hoppas det går bra ikväll..

Idag har vi haft fullt upp, vid halv 10 planerade vi att vi skulle ta 11 bussen in till staden. Daniel skulle först på arbetsförmedlingen för att skriva in sig, "Det går rätt så fort" säger han innan vi far in. Det tog 1½ timme där inne, samtidigt som han höll på därinne skulle jag hålla koll på 2 busiga barn. Casper satt för det mesta snällt i vagnen men han blev less rätt så fort. Melvin skulle springa överallt, säga hej till alla, och sitta vid alla datorer och röra precis allting. Men sen kom Jim in han också så han satt och underhöll barnen ganska mycket. :)
Men tillslut blev vi klar därinne och vi alla gick och fikade innan vi skulle kolla in butikerna.

Först blev det Lek City som vi lovade barnen, köpte nå grejer till Colin. Melvin och Casper skulle få en liten skateboard, men det fanns inga sånna där. Får kolla på barnenshus någon dag.

Vi kom hem runt kvart i 3, då tänkte vi att vi skulle behövt fara och handla. Så det vara bara att klä på oss igen.

Kan ju säga att barnen var helt slut då vi kom hem. Åt middag, sen satt de bara framför tvn tills de skulle lägga sig, de orkade inte göra så mycket annat. De somnade fort iallafall.

Nu blir det lite tv innan turneringen börjar..

Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0