Måndag


God Dag.

Har precis gjort bort lite Etik och funderar nu på någon lunch. Ska även försöka hinna städa bort lite inne på barnens rum innan de kommer hem. Imorse inne dagis hällde Melvin och Casper ut alla sina leksaker på golvet, och la allting i Caspers sängs. Ni kan ju bara gissa hur det ser ut..

I Söndags for vi till AirWorld med barnen. Matte och Millan följde också med. Det var hur roligt som helst, även för oss. Haha. vi var ju tvungen att hjälpa dem ganska mycket eftersom de alltid skulle åka de jätte höga rutchkanorna och klättra upp överallt. Och hem ville de inte åka.. Billigt och rolgit var det. Kommer nn bild senare, har de på mobilen.

Annars har det inte hänt så mycket under helgen, blev mest lungt. På Lördagen satt Carro och Jim här nere när barnen hade somnat, fast Melvin vaknade såklart som alltid. :P Iafl så for jag och Danne upp till Robban och spelade Jeopardy. Kul spel. Men jag förlrade iallafall. Danne kunde nästan allt. Snillen det där. :) Sen kikade vi lite på svensson svensson. Runt 12 tiden knallade vi hemmåt igen.

Om två timar slutar Danne, och även då hämtas barnen. Ska in på affärn en sväng innan vi far hem, måste inhandla pålägg och ris. Idag ska vi äta kassler, kanske blir nån gryta i ugn? Får sevad som hittas på..

Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0