Torsdag


Godkväll.

Idag har Melvin varit hemma ifrån dagis. Även jag och Danne har mått dåligt. Danne har iförsig varit hemma hela veckan för han har inte alls mått bra. Jag vaknade inatt med jätte ont i magen och fick spykänslor och kunde knappt sova. Imorse vaknade jag av att Melvin kom in och väckte oss och sa att han hade aj aj i magen, och sedan började han nästan att spy, kom upp lite saliv men det gick bra. Han mådde inte bra. Klockan var då 6, och Casper vaknade han också. Men han mådde bra. Han ville se bompa på en gång. Melvin och Capser la sig i soffan och jag fixade ihop något att dricka och en smörgås till dem. Melvin somnade runt halv 8 tiden helt utsliten. Då fick Casper gå och äta frukost och vid kvart i 9 körde Danne honom till dagis.
Melvin vaknade inte igen förän vid 11. Och då mycket piggare. =) Sen har han varit pigg hela dagen. Sen skulle vi åka och veckohandla efter vi hämtat Casper på dagis, men vi ville inte chansa att ta med Melvin om han skulle bli dålig igen så Carro kom ner och lekte med Melvin medans vi for iväg.

När vi kom hem började vid med maten, blev kebab med bröd. Riktigt gott. Sen va vi less på att sitta inne och tyckte vi kunde gå ut en stund. Massa barn var ute och åkte i backen här utanför. Så vi tog med oss pulkan och deras stjärtlappar och gick ut ca. 40 min. Och vad de hade roligt. Årets första pulkåkning. De ville inte gå in igen, men de gick tillslut då vi sa att vi kunde åka imorgon också.

Imorrn ska även Casper vara hemma ifrån dagis. Tyckte det kändes onödigt att han ska få fara dit när vi ändå är hemma med Melvin. Och Melvin har ändå blivit mycket bättre. Så imorrn lär vi gå ut på förmiddan då det är ljust ute. På eftermiddan ska vi tvätta och stå i..



Ah det är så härligt nu när det har kommit lite snö, vill att det ska komma MER! :)




Bild lånad från google.se










Kommentarer
Postat av: Madicken

Hej på dig!

Allt bra? :D

Ha en bra Fredag kväll! ;)

2009-12-04 @ 18:17:05
URL: http://conler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0