Lek och härj imorrn.


HajHaj.
Redan Tisdag, dagarna bara rullar förbi. Idag har vi inte gjort något speciellt, bara varit hemma, känns som vi har varit ute och flängt så mycket de senaste dagarna så det fick bli en "slappar" dag hemma. Efter lunch tänkte vi iallafall gå ut och leka en stund, barnen skulle få skotta lite snö med deras nya spadar, men vi var inte ute länge, gud sickens vad kallt det var. Så vi fortsatta lekandet inne istället, fast de tyckte inte barnen att vi skulle göra..

Efter middagen for Danne iväg och fixade lite blöjor och fika tills ikväll, då fick barnen hoppa ner i badet och härja av sig lite mer. Men de ville nästan upp lika fort igen efter då Danne kommit hem eftersom de hade lovats att få en bulle efter badet. Sen blev det lite bompa och mer härj. :)

I Söndags när vi var på Knasiga kojan så bestämde vi med Robban och Liam att vi skulle dit imorgon också då han var ledig. Så det har vi inplanerat imorgon. Ska bli roligt för barnen. :) Och även för oss som får springa runt lite också.. hehe. Men verkligen ett skönt ställe.

Ikväll blir det lite poker, en veckofinal som ska spelas kl 9 och en 200€ happy hour. Good Luck to me! :)



Enda bilden jag knäppte dock när vi var på Knasiga kojan, här satt vi och fikade innan de blev mer lek. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0