Fredag. - HELG


Godmorgon.

Känns som att det är en bra dag idag, även fast snoret rinner och man knappt kan andas. Eller så känns allt bra eftersom man fick en låång sovmorgon idag. inte vanligt att Casper bruka vakna sent, han bruka vara tuppen han själv vid 7 tiden. Men nu vaknade de mitt i natten också, så kanske därför. Skönt var det iafl! :)

Vi har just ätit frukost här, Capser sitter här brevid på golvet och leker med Melvins garage och alla bilar, medans Melvin gick och la sig i våran säng igen och kollar på teletubbies. Dom är helt galen i de. Måste köpa någe nytt till dem. För önska sig i julklapp.

Idag ska vi mot Willys och veckohandla. Funkar bra de, istället för månadshandla. Vi betalar varje vecka var. Tjäna in pengar då, Danne som pröjsar allting idag. :) Sen så ska nog Lonka och River och Holly komma och häsla på. Det blir roligt:) Va länge sen man sågs känsn det som. Man har ju bara varit sjuk.

Sen på eftermiddagen ska vi nog baka pepparkakshus med barnen, får hoppas man gör rätt denna gång. :) hehe. Fast nu ska Danne ochså vara med och hjälpa, så det lär nog bli rätt..

Nu vill barnen ha på sig kläder.. Hejhå..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0